Boeken, Overig

Boeken die wij gelezen hebben – maart 2017

Een nieuwe maand en dat betekent een nieuw artikel met een overzicht van boeken die wij gelezen hebben de afgelopen maand! Deze boeken lazen wij in maart. Kijk je mee? 

 

Danique V. 

Terwijl ik eerst een beetje bang was dat ik in een leesdip was beland, las ik ineens twee boeken in één week uit! Bewaring van Graham Norton vond ik erg goed en hier is ook al een recensie van verschenen. Geek Girl #4 moest ik wel uitlezen, vooral nu deel vijf staat te wachten in de boekenkast. Toen ik eenmaal begon in dit boek snapte ik niet dat ik niet eerder weer was begonnen. Binnenkort een recensie dus!

Tedje

Afgelopen maand las ik twee boeken: Het Huwelijkscontract van Jennifer Probst. Deze las ik in de trein op mijn e-reader. Al een wat ouder boek, maar daarom niet minder leuk! Wat een heerlijk boek is dat zeg. Dit was mijn eerste kennismaking met de schrijfster, maar nu snap ik waarom Danique V. haar boeken zo leuk vindt! Het tweede boek dat ik uitlas was Wat nu? van Kristan Higgins. De recensie van dit boek heb je afgelopen maand ook kunnen lezen.

Danique E. 

Helaas heb ik deze maand geen boeken gelezen! Volgende maand hoop ik beter.

Yara 

Vanwege de drukke periode rondom haar scriptie heeft Yara deze keer geen foto’s!

Welke boeken las jij in maart? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply De andere april 5, 2017 at 18:53

    Ik las in maart drie boeken. Epos, de vlammenvogel, Virus en Duizend eilanden ver. Het viel erg mee. Ik vond virus helaas erg slecht.

  • Reply Esther mei 2, 2017 at 19:03

    Toffe boeken!

  • Leave a Reply