Algemeen

Boeken die wij hebben gelezen – maart 2016

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat er ook weer een maand is afgelopen. Net als iedere maand laten we vandaag weer zien welke boeken we de afgelopen maand hebben gelezen met zijn vieren! 

Danique E.

Ik heb helaas geen boeken kunnen lezen deze maand! Zo jammer, maar ik ben erg druk met werk en met de voorbereidingen van de verhuizing. Ik hoop volgende maand weer meer te lezen!

Tedje

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Afgelopen maand las ik één boek: Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn. De recensie kunnen jullie binnenkort verwachten! Ik beloof je: volgende maand hoop ik hier toch zeker vier of vijf boeken te hebben liggen, omdat ik in april op vakantie ben geweest!

Danique V.
20160402_110018
Deze maand las ik een boek uit. Ik had het ontzettend druk met deadlines. Deze was ontzettend fijn om tussendoor te lezen. Hier komt snel een recensie van!

Yara

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik las deze maand maar 2 boeken! Ik vind het zo bizar dat ik nu geen tijd heb om te lezen… Ik heb deze maand Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas gelezen én ik las een boek die niet op de foto staat. Dat boek is het boek van Jenny Han: Aan alle jongens van wie ik hield. De recensie van dit boek lees je gauw op onze blog!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.