Algemeen

Boeken die wij hebben gelezen – maart 2016

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat er ook weer een maand is afgelopen. Net als iedere maand laten we vandaag weer zien welke boeken we de afgelopen maand hebben gelezen met zijn vieren! 

Danique E.

Ik heb helaas geen boeken kunnen lezen deze maand! Zo jammer, maar ik ben erg druk met werk en met de voorbereidingen van de verhuizing. Ik hoop volgende maand weer meer te lezen!

Tedje

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Afgelopen maand las ik één boek: Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn. De recensie kunnen jullie binnenkort verwachten! Ik beloof je: volgende maand hoop ik hier toch zeker vier of vijf boeken te hebben liggen, omdat ik in april op vakantie ben geweest!

Danique V.
20160402_110018
Deze maand las ik een boek uit. Ik had het ontzettend druk met deadlines. Deze was ontzettend fijn om tussendoor te lezen. Hier komt snel een recensie van!

Yara

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik las deze maand maar 2 boeken! Ik vind het zo bizar dat ik nu geen tijd heb om te lezen… Ik heb deze maand Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas gelezen én ik las een boek die niet op de foto staat. Dat boek is het boek van Jenny Han: Aan alle jongens van wie ik hield. De recensie van dit boek lees je gauw op onze blog!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Esther april 5, 2016 at 14:33

  Wel allemaal toffe boeken! 🙂

 • Reply Ilse april 5, 2016 at 14:59

  Leuke boeken! Ik ben nu bezig in Verliefd en verloren van Bella Andre uit de Sullivan-serie.

 • Reply Naomi april 6, 2016 at 11:44

  Ik ben benieuwd naar de recensie van Jenny Han haar boek!

  x

 • Leave a Reply