Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in juni 2017

Er is weer een maand voorbij en dat betekent dat we gaan terugblikken op de boeken die we in juni hebben gelezen! Kijk je mee? 

Tedje

Geen goede oogst voor mij in juni: ik las slechts een boek uit. Wel gelijk een héle leuke, namelijk Helemaal het einde van Lisette Jonkman. De recensie heb je al kunnen lezen! Wat heerlijk om weer een boek van Lisette Jonkman te lezen! We hebben er lang op moeten wachten, maar dan krijg je ook wel wat. Dit boek mag je niet missen en is een absolute aanrader om te lezen deze zomer.

Danique V.

Helaas heb ik deze maand geen boeken uitgelezen! Ik hoop dat ik in juli meer tijd kan vinden om te lezen.

Danique E.


In juni las ik één boek uit. Ach, altijd meer dan geen toch! Het was wel echt een geweldig leuk boek, namelijk De Royals: verleiding van Erin Watt. Ik kan echt niet wachten om deel 2 te lezen. Dit boek las echt als een trein!

Hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply