Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – juni 2016

Wrap up

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat er ook weer een maand is afgelopen. Net als iedere maand laten we vandaag weer zien welke boeken we de afgelopen maand hebben gelezen met zijn vieren!

Yara

Ik heb maar een boek gelezen in de maand juni! Het was een drukke maand met allerlei dingen voor school, waardoor ik eigenlijk niet echt aan lezen toe kwam. Helaas. šŸ™

Danique E.

Wrap up
Ik las afgelopen maand vier boeken uit. Twee op mijn e-reader en twee ‘normale’ boeken. Eerlijk gezegd las ik er eigenlijk drie in anderhalve week, omdat ik in juni 12 dagen op vakantie ben geweest naar KroatiĆ«. Allereerst las ik Did i mention i love you (DIMILY #1) van Estelle Maskame. Dit vond ik echt een super leuk boek! Ook las ik Silber, het tweede boek der dromen van Kerstin Gier uit. Ik houd van de boeken van Kerstin Gier. DaarnaastĀ las ik op mijn e-reader De kracht van de Onyx uit van Sophie Jordan. Een mooi laatste deel in de boekenreeks. Tot slot las ik Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum, die ik echt heel erg vermakelijk vond.

Tedje

Juni was een sombere maand wat lezen betreft. Ik ben wel in het nieuwe boek van Jill Mansell begonnen, maar ik heb geen een boek uitgelezen! Wat erg! Aan het eind van deze maand ga ik op vakantie en het is de bedoeling dat ik dan lekker veel ga lezen. Hopelijk volgende maand meer boeken in dit artikel dus!

Danique V.

Afgelopen maand heb ik helaas niks gelezen. De drukte met school zorgde ervoor dat ik geen tijd had om boeken te lezen. Gelukkig is dat nu voorbij en heb ik ondertussen al 2 boeken uit in juli!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Bettie juli 16, 2016 at 20:32

  Ik wil ook nog heel graag het boek ‘Did I mention I love you’.

  Ik had helaas ook een drukke maand waardoor ik ook niet toe kwam aan het lezen helaas. Maar het is vakantie, dus eindelijk heel veel tijd.

 • Reply Tamara TS juli 17, 2016 at 00:19

  Silber deel 1&2 vond ik erg leuk. Ik ben benieuwd naar boek 3.

 • Reply Kelly juli 17, 2016 at 11:18

  Leuke boeken! šŸ™‚

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 20:20

  Ik ben benieuwd wat jullie in de vakantie hebben kunnen lezen šŸ™‚

 • Leave a Reply