Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in juli 2017

Er is weer een maand voorbij en dat betekent dat we gaan terugblikken op de boeken die we in juli hebben gelezen! Kijk je mee? 

Tedje

Deze maand las ik twee boeken uit in hetzelfde genre: new adult. Eerst las ik Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout uit. De recensie hebben jullie al kunnen lezen! Dit is het vijfde deel uit de Wacht op mij-serie. Daarnaast las ik nog Ongedwongen & ongezien uit de Stouter-reeks van Christina Lauren. Lees de recensie hier!

Danique E. 

Deze maand las ik helaas geen boeken uit. Meh, hopelijk is volgende maand beter!

Danique V.

Deze maand las ik 3 thrillers uit! Blijkbaar heb ik weer een enorme thriller-bui, haha. Ik heb echt enorm genoten van alle drie de boeken. Van Karin Slaugther heb je even terug al een recensie kunnen lezen. Van die andere twee boeken, Het huwelijkspact en Het vorige meisje komt er nog een recensie van online deze maand.

Hoeveel boeken heb jij gelezen deze maand?

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Judith augustus 6, 2017 at 11:16

    Wat een fijne boeken hebben jullie gelezen (vooral omdat ik zelf ook veel thrillers en New Adults lees). Ik heb zelf ook Ongedwongen & Ongezien gelezen. En daarnaast Brieven aan de duisternis, Voor je weggaat, Samen van Sophie Jackson, Goede dochter, Versplinterd, Verraad, Wacht op mij en De kraamhulp. Een heleboel dus!

  • Leave a Reply