Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – Juli 2016

wrapupjuli beginfoto
In juli hebben wij bij elkaar iets minder gelezen dan normaal gesproken de bedoeling was. Ontzettend druk met werk en andere belangrijke dingen. Gelukkig hebben wij ergens nog wel wat vrij kunnen maken om te lezen. Deze boeken hebben wij afgelopen maand gelezen!

Tedje

lang-leve-de-liefde

Ik heb deze maand welgeteld één boek gelezen: Lang leve de liefde van Jill Mansell. Wat een fijn boek voor in de zomer. De recensie hebben jullie inmiddels al kunnen lezen. In augustus en september ga ik sowieso meer lezen, want dan ga ik op vakantie! Er gaan een stuk of 5 boeken mee op vakantie, dus ik hoop dat mijn inbreng volgende maand meer is, haha!

Danique E.

wrapupjuli
Ik heb deze maand twee boeken uitgelezen. Waar de meeste mensen nu lekker zomervakantie hebben, ben ik gewoon aan het werk! Dat betekent iets minder vrije tijd om te lezen, maar ik heb toch geprobeerd om op zonnige dagen de tuin in te duiken met een lekker boek. En dat is twee keer goed gelukt! Want deze twee boeken heb ik allebei in 24 uur uitgelezen. Sowieso vond ik ze beide lekker zomers en heel makkelijk lezen. Allereerst las ik Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch, wat ik echt een geweldig leuk boek vond. Ook las ik Expeditie verraad, het nieuwe boek van Liza Sips.

Yara

boeken gelezen

Deze maand heb ik echt enorm veel boeken gelezen! Allemaal boeken op vakantie. Daarna stond het eventjes stil en heb ik geen enkel boek meer gelezen, slecht he? Het leek wel alsof ik er klaar mee was. Ik las Did I mention I love you van Estelle Maskame uit, Gossip Girl #1, #2 en #3, geschreven door Cecily von Ziegesar. Ook las ik Geek Girl: Blundert Door en Geek Girl: Perfect Plaatje, geschreven door Holly Smale. Heerlijk, van die easy read boeken voor op vakantie. Tenslotte las ik Misschien Nooit van Colleen Hoover.

Danique V
gelezenjuli
Wat een enorme leesdip heb ik zeg. Afgelopen maand las ik 1 boek uit. Gelukkig wel een ontzettend leuk en mooi boek! De recensie is hier te lezen. Hopen dat ik in augustus iets meer kan lezen.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Evi augustus 6, 2016 at 14:45

  Leuk om te zien dat er eigenlijk zoveel verschil zit in het aantal boeken. Dat laat wel duidelijk zien dat vakantie vaak veel kan doen. Ik heb nu zelf vakantie en heb heel veel voor mijn doen kunnen lezen. Ik hoop trouwens dat Danique V binnenkort uit haar leesdip geraakt, Ik heb een paar maanden geleden ook een leesdip gehad en dat is nooit leuk.

 • Reply Madelon augustus 6, 2016 at 17:22

  Lang leven de liefde, liefde en gelato en Eenzaam en extreem ver weg wil ik ook nog lezen ^^

 • Reply Jessica augustus 6, 2016 at 18:13

  Heel herkenbaar, ik ben ook nog druk aan het werk en verwacht lekker veel te kunnen lezen zodra ik vakantie heb. 🙂

 • Reply Esther augustus 8, 2016 at 16:18

  Wat een parels hebben jullie gelezen. Ik las in juli ook minder boeken, ik had het zo druk!

 • Leave a Reply