Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in januari 2018


De eerste maand van het jaar is voorbij en we blikken terug door te kijken naar de boeken die wij hebben gelezen. Eindelijk wat meer dan normaal. Wij hebben het nieuwe jaar redelijk goed gestart!
Danique V.
Afgelopen maand las ik vier boeken uit! Twee boeken las ik op mijn ereader voor de Indie Awards. De andere twee boeken zie je hierboven. Ik las het boek Alleen Hij uit van Andrew Gross. Een ENORME aanrader! Ik heb zo genoten van dit boek. Weten waar hij precies over gaat? Lees dan deze recensie even.
Als laatste las ik Café Zon & Zeeuit. Een heerlijke feelgood roman die  mij echt enorm heeft verrast. De recensie zie je snel verschijnen!

Tedje

Januari was een goede maand! Ik las namelijk 3 boeken uit. Deze drie boeken waren alle drie voor de Indie Awards, waar wij met z’n vieren jury voor zijn. Ik las Kai uit de WWW-serie van Miranda Hillers, Chaos & Structure van Marielle Brouwer en Tempel van Hebzucht van Willem Mulder. Zo fijn om weer lekker veel te lezen! Ik hoop dat jullie ook een goede start hebben gemaakt in 2018.


Danique E.

Januari was een goede start van het nieuwe jaar wat betreft lezen. Ik las namelijk 3 boeken uit, wat voor mij doen veel is. Allereerst las ik Fuck the Quarterlife Crisis van Femke Kamps. Een leerzaam en ook zeker herkenbaar boekje. Tedje schreef er hier een uitgebreide recensie over. Verder las ik twee boeken voor de Indie Awards. Ik las Vier vrijgezelle vriendinnen van Els Mertens en Laat me met rust van Maaike Möllmann.

Yara

Ik las het boek Vrij Hart van Evi Parker uit, deze maand. Ik las ‘m voor de Indie Awards en heb er helaas geen foto van gemaakt, omdat hij niet zo mooi op mijn ereader naar voren kwam. Als je benieuwd bent naar het boek, klik dan hier.

Hoeveel boeken heb jij in januari gelezen? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply