Boeken

Boeken die wij gelezen hebben – januari 2017

Gelezen boeken januari yara
De eerste maand van het jaar is al weer voorbij, wat vliegt de tijd! In januari hebben wij een aantal mooie boeken gelezen. Niet heel veel deze keer, maar zeker wel mooie boeken!

Tedje

Afgelopen maand las ik één boek en dat was meteen ook een van de mooiste boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen. Het gaat om Boek voor mijn dochters van Rowan Coleman. Een recensie kunnen jullie deze week nog verwachten, dus als je benieuwd bent naar dit prachtige boek, moet je onze site zeker in de gaten houden!

Danique V.

Afgelopen maand las ik twee boeken uit. De onderste was echt een enorme dikke pil, die ik voor mijn studie moest lezen. Verrassend was wel dat ik echt enorm heb genoten van dit boek! Het bovenste boek was het boek Op zoek naar geluk. Volgende week komt hier een recensie over.

Danique E.

In januari heb ik helaas geen boek gelezen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nu echt in een leesdip terecht ben gekomen. Volgende maand hopelijk beter en dan hoop ik ook al mijn boeken verhuisd te hebben!

Yara

Gelezen boeken januari yara
Deze maand las ik twee leuke boeken! Girl Online 3 – Going Solo van Zoe Sugg en Cinder van Marissa Meyer. Vooral over die laatste was ik echt super enthousiast. Volgende maand wil ik echt heel graag Scarlet, van de serie van Marissa Meyer, uitlezen, die verschijnt namelijk in februari. Yay!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Bianca Schrijft februari 3, 2017 at 19:17

  Cinder is een boek waar ik ook erg naar uit kijk. Ik ga denk ik dit weekend beginnen aan Cinder, eerst Hearthless uitlezen.

  • Reply Yara februari 3, 2017 at 21:23

   Goede keuze! Ik hoor van veel mensen dat je eerst harteloos moet lezen en dan Cinder. Ik heb dus eerst Cinder gelezen waardoor ik Harteloos nu een beetje ‘meh’ vind..

 • Reply Anne februari 4, 2017 at 13:05

  Cinder!! Die heb ik ook liggen en ik heb zoveel zin om er in te beginnen!!

 • Reply corianne februari 14, 2017 at 09:45

  cinder heb ik binnen een dag uitgelezen was echt leuk alleen begin vond ik wel moeilijk te begrijpen

 • Reply Esther februari 15, 2017 at 17:04

  Ah tof. Ik ben benieuwd om cinder volgende week te kopen. 🙂

 • Leave a Reply