Deze boeken hebben wij gelezen in februari 2018 - Adorable Books
Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in februari 2018

Vandaag zetten we de boeken op een rij die we de afgelopen tijd hebben gelezen. Kijk je mee?

Danique E.

Februari was een goede maand voor mij qua lezen. Ik las maar liefst drie boeken uit op mijn e-reader. Deze boeken las ik voor de Indie Awards, waar wij onderdeel zijn van de jury! Het eerste boek dat ik las was De amazone en het beest van Hati Bell. Dit boek vond ik erg leuk, gewoon prima voor tussendoor. Ook las ik een kinderboek, namelijk Justin en de boom van oorsprong van Marcel Heunks. Deze vond ik echt ontzettend avontuurlijk, zou het ook zeker aan mijn kinderen laten lezen (als ik die had haha). Tot slot las ik deel één van de Hunters Saga: Het begin van Chams Najée. Ontzettend leuke young adult over jagers, weerwolven, heksen en vampiers.

Tedje 

In februari las ik drie boeken uit. Een goede vangst! Net als de rest was ik druk bezig met het lezen van boeken voor de Indie Awards. Ik las Wild & Structure (Structure #2) van Marielle Brouwer. Deze serie is echt een aanrader! Daarnaast las ik En zie niet om van Godfried van der Heijden en Liam (WWW #3) van Miranda Hillers. Ook de WWW-serie is een hele fijne Young Adult serie, dus mocht je nog naar zoiets op zoek zijn, is dat echt een aanrader.

Danique V.
Afgelopen maand las ik vier boeken uit. Een goed begin van het jaar dus. Deze maand stond voor ons allemaal in het teken van de Indie Awards, waar je overigens later meer over gaat lezen.
Ik las als eerste De Qumran Controverse uit. Het boek was een beetje apart en deed mij denken aan Dan Brown. Verder las ik Belast Verleden uit. Een thriller die mij nogal verraste! Als derde las ik Bloem van de Prairie uit. Een boek waar ik goede recensies over had gelezen, maar waar ik mij zelf helaas niet zo goed in kon vinden. Voor mijn gevoel was het allemaal een beetje te nep en toevallig. Als laatste las ik Verlossing, van Sophia Drenth. Het was niet helemaal mijn genre, maar schrijven kan zij zeker! Zeker een aanrader als je gek bent van fantasy boeken.

Welke boeken heb jij afgelopen maand gelezen? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Quirine maart 5, 2018 at 14:38

    Allemaal boeken waar ik nog nooit van gehoord heb! Ben benieuwd naar eventuele recensies.

  • Leave a Reply