Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – februari 2016

boeken die wij hebben gelezen februari 2016

Afgelopen maand lazen wij natuurlijk weer een aantal boeken! Benieuwd welke precies? Kijk dan snel verder en vergeet onze Reading Challenge niet in de gaten te houden!


wrapupfeb

Danique E.

Waar ik vorige maand nog drie boeken las, voor mijn doen veel, las ik er nu slechts één. De reden? Ik begon deze maand aan een nieuwe full time baan, waardoor ik zo druk was dat ik niet de rust kon vinden om te lezen. Toch las ik het boek Project Prep: de lancering van een mode-app van Niki Smit uit, deels op mijn tripje naar Berlijn. Hopelijk lees ik deze maand weer meer boeken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tedje

Afgelopen maand heb ik Zand Erover van Elsbeth Witt. Ik weet niet hoe het komt, maar de laatste tijd heb ik moeite met lezen. Ik kan me er niet goed toe zetten. Een echte leesdip dus. Ik hoop dat ik er zo snel mogelijk weer vanaf ben, want eigenlijk vind ik het jammer dat ik niet zoveel heb gelezen de laatste tijd. Er liggen nog zoveel leuke boeken op me te wachten! Laten we hopen dat ik in maart meer boeken ga lezen. In april sowieso, want dan ga ik een weekje op vakantie!

Yara

Ik heb echt een gigantische leesdip te pakken de laatste tijd, hoe stom? Ik heb daarom maar twee boeken uitgelezen. Wel twee boeken die ik écht fantastisch vond. Allereerst las ik Misschien ooit van Colleen Hoover. Een topper van een New Adult boek! Daarnaast las ik één van de beste dystopische boeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen: Duizend stukjes van jou. Dit boek is geschreven door Claudia Gray en leest echt als een speer.

ab
Danique V.
Deze maand las ik maar 1 boek. Naar dit boek keek ik best wel uit omdat ik De Test serie ook zo leuk vond. Deze week zal er een recensie online komen van dit boek.

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Esther maart 6, 2016 at 14:41

  Leuke boeken! 🙂

 • Reply Naomi maart 7, 2016 at 13:09

  Maybe someday en thousand pieces of you wil ik ook graag lezen!

  x

 • Reply Story addict maart 7, 2016 at 16:45

  Ohneee, allemaal aan de leesdip! 😉 komt vast goed. Bij elkaar hebben jullie toch een mooie verzameling boeken gelezen 🙂

 • Leave a Reply