Deze boeken hebben wij gelezen in augustus en september 2017 - Adorable Books
Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in augustus en september 2017


Er zijn weer twee maanden voorbij! De zomer is om, de scholen zijn weer begonnen en iedereen pakt het normale leven weer langzaam op. Kijk mee welke boeken wij hebben gelezen de afgelopen maanden. 

Danique V.
Ik las in totaal 4 boeken uit, waarvan je er drie op deze foto ziet staan. The Glittering Court heb ik namelijk uitgeleend, daarom staat hij er niet bij. De recensie van dat boek kun je overigens hier lezen.
Zeik niet zo las ik samen met Yara! De recensie stond afgelopen week online. Ik was misschien iets minder enthousiast dan Yara, maar een leuk boek is het zeker weten. Het Zomerhuis is het nieuwste boek van Ann Brashares, zij is vooral bekend van haar boek 4 vriendinnen 1 spijkerbroek. Ik vond dit boek vroeger zó geweldig, dat ik haar nieuwste boek zeker niet wilde missen. Dan als laatste het boek Duet met jou, van Dani Atkins. Deze recensie zul je binnenkort op Adorable Books zien verschijnen. Ik verklap alvast: om te huilen.

Tedje

In september ging ik op vakantie, eindelijk tijd om te lezen! In augustus en september las ik dan ook in totaal 8 boeken uit. Een mooie score, al zeg ik het zelf. Ik las de roman Bevroren Dromen van Anthony Doerr, waar je de recensie al van hebt kunnen lezen. Ik las ook een paar echte zomerse boeken, zoals Nazomer van Esther Verhoef, Ibiza de erfenis van Kiki van Dijk en Het Paradijs van Suzanne Vermeer. Ook kan ik de feelgood boeken Nachten in New York van Sarah Morgan (waar we op dit moment een winactie mee houden!) en Liefde met een gebruiksaanwijzing van Aline van Wijnen toevoegen aan mijn reading challenge. De twee boeken die ik als laatst uit las zijn het spannende boek In het water van Paula Hawkins en Voor je weggaat van Claire Swatman.

Danique E.


In augustus las ik helaas geen boeken, maar in september las ik er drie! Ik was twee weken op vakantie, dus daar kon ik mooi een inhaalslag maken. Allereerst las ik Aan alle jongens van wie ik hield uit van Jenny Han. Super leuk en schattig boek! Daarna las ik het eerste deel uit de Venice Beach-serie: Losgelaten van M.G. Reyes. Spannend en leuk boek, maar wel anders dan verwacht. Dan las ik ook nog Dumplin uit van Julie Murphy, zó grappig af en toe!

Yara

De laatste tijd was ik ontzettend druk met mijn baan, waardoor ik weinig tijd had om te lezen. Super zonde! Ik las één boek, samen met Danique V: Zeik niet zo. Wat een geweldig boek, zeg! Ik had echt genoten van iedere bladzijde, maar dat kon je ook al lezen in de recensie. Ik hoop de komende periode meer boeken uit te lezen, ik ben in ieder geval begonnen in een heel leuk boek!

Welke boeken heb jij de afgelopen periode gelezen? Zaten daar nog aanraders tussen?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Kelly oktober 4, 2017 at 16:37

  Jeetje Tedje, wat een boeken heb je gelezen! Heerlijk zo’n lange lijst. Ik ben zelf heel erg nieuwsgierig naar In het water, die staat in mijn kast te wachten.

 • Reply maaike oktober 5, 2017 at 08:46

  Hey Tedje, er staan 9 boeken op je foto, maar je noemt er maar 8. Heb je ‘De vijfde brief’ ook gelezen?

  • Reply Tedje oktober 5, 2017 at 09:34

   Whoops! De vijfde brief is per ongeluk op deze foto terecht gekomen, haha! Dat was niet de bedoeling. Deze ligt nog op mijn to be read stapel!

  Leave a Reply