Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – Augustus 2016

gelezen-in-augustus
De zomervakantie is voorbij en tijdens onze vakanties hebben wij heerlijk kunnen genieten van een aantal boeken. Welke boeken dat afgelopen maand waren, lees je in dit artikel.

Tedje

Afgelopen maand las ik vijf boeken! Ik was op vakantie, dus ik kon er lekker veel lezen. En goed nieuws: deze maand ga ik nog een weekje weg, dus kan ik weer lekker veel boeken lezen. Afgelopen maand las ik Ibiza van Kiki van Dijk. Van dit boek was ik niet heel erg onder de indruk, jammer! Zeezicht was wel wat spannender, zeker fijn om te lezen op vakantie! Ik las ook nog 60 Dagen van Gillian King, wat een heerlijk boek! Aanrader! Ook het debuut Halsoverkop van Aline van Wijnen was echt heel erg leuk, net als Een verloren liefde van Iona Grey. Van dit laatste boek kunnen jullie nog een recensie verwachten!

Danique E.

Augustus was een slechte maand wat betreft het lezen van boeken. Ik heb er namelijk 0 uitgelezen! Hoe dat komt? Ik heb geen zomervakantie gehad in augustus, dus ik was gewoon constant druk bezig met werk en andere dingen. September wordt hopelijk beter!

boeken gelezen Yara

Yara

Ik ben lekker bezig geweest en heb weer een aantal boeken van mijn to-be-read lijst kunnen strepen. Zo las ik Rivalen van Alyson Noel, Gevangene (Blackcoat Rebellion #2) van Aimee Carter en las ik Hallo, tot ziens en alles daartussen van Jennifer E. Smith. Heerlijke boeken! Last but not least las ik Oprecht van Colleen Hoover op mijn e-reader. Echt een heerlijk boek en ik kan niet wachten tot hij uitkomt!

Danique V.
Deze maand las ik maar 1 boek! Even huilen. Ik dacht dat augustus een goede maand voor mij zou worden, maar helaas. Wel heb ik enorm genoten van het boek Stad van Inkt en dat is denk ik ook erg belangrijk. De recensie van het boek lees je hier.
stad-van-inkt

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.