Boeken

Deze boeken hebben wij gelezen in april 2017


In april werd er helaas iets minder gelezen dan normaal gesproken. Het is ook zo’n drukke periode! Gelukkig lazen Danique V en Tedje wel een paar boeken uit. Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Danique V
Deze maand las ik drie boeken uit! Als eerste las ik Op zoek naar altijd uit. Het vierde deel al weer in de serie. De recensie kan je hier lezen. Ook las ik het vijfde deel van Geek Girl uit, wat is die serie toch leuk zeg! De recensie van dit boek kan je binnenkort hier lezen. Als laatste las ik het boek Echte liefde vind je in de boekhandel uit. Wat een ge-wel-dig boek is dat zeg, ik raad hem echt iedereen aan. Wist je trouwens dat je dit boek bij ons kan winnen? Klik hier om mee te doen!
Tedje

Afgelopen maand las ik 1 boek uit, namelijk de nieuwe van Sophie Kinsella: Mijn niet zo perfecte leven. De recensie kun je uiteraard vinden op Adorable Books (klik!). Komende maand verwacht ik meer boeken uit te hebben, want op het moment van schrijven heb ik al één boek bijna uit en ik ga nog een weekend weg. In de trein, op het vliegveld en in het vliegtuig verwacht ik dus ook nog wel een boek uit te lezen.

Danique E.

Deze maand heb ik helaas geen boeken uitgelezen. In mei ga ik op vakantie, dus ik hoop er dan echt wat verandering in te brengen!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.