Algemeen

Boeken die wij gelezen hebben – april 2016

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat er ook weer een maand is afgelopen. Net als iedere maand laten we vandaag weer zien welke boeken we de afgelopen maand hebben gelezen met zijn vieren! 

deverwardecavia

Danique E. 

April was een zeer drukke maand, waardoor ik helaas maar één boek las. Dat boek was De Verwarde Cavia van Paulien Cornelisse. Dit boek vond ik erg grappig en soms zeer herkenbaar. Mocht je zelf op kantoor werken, dan kan ik je dit boek zeker aanraden.

Yara 

Deze maand heb ik twee boeken gelezen. Allereerst Simon vs. de verwachtingen van de wereld, van Becky Albertalli. Wat een geweldig boek was dat! Ik heb hem in twee dagen uitgelezen en aangezien ik heel weinig lees zegt dat wel wat over het boek. Daarnaast heb ik Omhulde stad van Ransom Riggs uitgelezen, het vervolg op De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Ik heb enorm genoten van dat boek!

wrapup
Danique V. 

Ik heb een ontzettend drukke maand. Afgelopen maand heb ik daarom ook maar 1 boek uitgelezen voor Adorable Books. Wel een ontzettend leuk boek. Het tweede boek van Tess is zoals je leest, het tweede deel. De recensie zal je komende week lezen!

gelezen

Tedje 

Afgelopen maand was ik op vakantie en dat was voor mij een goed moment om mijn Reading Challenge weer eens bij te werken. De teller stond eind maart namelijk nog maar op 4 en dat is natuurlijk te weinig. Afgelopen maand las ik vier boeken: Een week in Parijs en Een leven na jou van Jojo Moyes. Ik kan trouwens niet wachten dat Me before you (Voor jou) in de bioscoop draait. Afgelopen week kwam de tweede trailer uit en ik was toen al aan het huilen. Maar dat terzijde. Verder las ik op vakantie nog het zomerse boek Lola geeft zich bloot van Rachel Gibson en het nieuwste boek van Sophie Kinsella: Shopaholic grijpt in.

Welke boeken hebben jullie deze maand gelezen? 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Daniëlle mei 3, 2016 at 14:27

  Ik ben benieuwd naar de recensie van Het tweede boek van Tess! Ik heb zelf vijf boeken gelezen 😉

 • Reply Yolande mei 3, 2016 at 16:15

  Ik kan ook niet wachten tot Me before you in de bioscoop komt! Deze maand heb ik vrij weinig gelezen. Volgens mij iets van 3 boeken. Ik hoop dat ik deze maand weer wat meer kan lezen.

 • Reply Rowan mei 4, 2016 at 10:43

  Ik las deze maand zes boeken, waaronder de laatste twee delen van de Engelsfors trilogie die ik echt heb verslonden. Zo jammer dat de serie nu afgelopen is!

 • Reply Naomi mei 4, 2016 at 11:31

  Simon vs the homosapiens agenda vond ik heel leuk!

  x

 • Reply Bianca Schrijft mei 5, 2016 at 01:56

  Hier is het de laatste tijd heel, heel slecht gegaan met lezen. Beter gezegd, nagenoeg niet. Momenteel ga ik de schade weer lekker inhalen. ?

 • Reply hetboekenik mei 7, 2016 at 14:39

  De verwarde cavia wil ik ook gaan lezen.

 • Reply Esther mei 7, 2016 at 20:23

  Super tof. 🙂

 • Leave a Reply