Algemeen

Boeken die wij hebben gelezen – november 2016

gelezen boeken

En toen was het ineens alweer december. De drukste en leukste maand van het jaar! Maar eerst: kijken welke boeken we allemaal in november hebben gelezen. 

Danique E.

Oei, deze maand heb ik helemaal geen boeken uitgelezen! Reden? Ik ben echt mega druk. Niet alleen is het ontzettend druk op het werk, ik ben ook nog eens bezig met een verhuizing. Ik verwacht dat het de komende maand ook erg druk gaat worden, maar daarna heb ik hopelijk weer meer tijd!

gelezen boeken

Yara

November begon heel goed voor mij! Ik las in de eerste 5 dagen gewoon 2 boeken uit: Sterrenstof van Krystal Sutherland en The Jewel van Amy Ewing. Daarna zwakte het compleet af, want ik begon het weer druk te krijgen met school. Zo jammer…

Danique V.
gelezen
Afgelopen maand las ik twee boeken uit. Als eerste het boek Het Zwarte Hart van Stephanie Garber. Dit boek was best verrassend voor mij. De recensie lees je hier.
Daarnaast las ik het nieuwe boek van Gayle Forman, Laat me gaan uit. Een echte roman! Ik begin eindelijk weer een klein beetje in het lezen te komen, dus ik hoop dat dit zo blijft.

Tedje

img_1843

Het enige boek dat ik afgelopen maand heb gelezen, is Vurig van Jennifer L. Armentrout. Veel tijd heb ik niet gehad om te lezen, want ik zit midden in een verhuizing! Komende maand is ook erg druk met de feestdagen natuurlijk en dan gaat de verhuizing gewoon weer door. Er moeten nog allerlei spullen worden gekocht, spannend allemaal! Toch hoop ik ’s avonds lekker relaxed op de bank te kruipen met een boek om even te ontspannen.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *