Boeken

Boeken die wij hebben gelezen – januari 2016

Benieuwd welke boeken wij in de eerste maand van het nieuwe jaar allemaal lazen? Dat laten wij vandaag aan jullie zien!

Danique V.
SAM_0026
Deze maand las ik drie boeken uit! Helaas heb ik er maar één op de foto kunnen zetten dit keer. Net zoals Danique E las ik ook Liefdesbrieven aan de Sterren uit. Wat een prachtig boek is dat zeg! Daarnaast las ik het boek In Een Donker Donker Bos uit, hier kunnen jullie rond april een recensie van verwachten. Ook las ik het boek van de foto uit, Een Honger. Binnenkort komt hier een recensie over. Wat een bizar boek was dit zeg!

Tedje
vier-plus-een
Deze maand las ik één boek uit: Vier plus één van Jojo Moyes. Na het lezen van haar andere boeken, zoals Portret van een vrouw en Voor jou wil ik alle boeken van haar lezen. In het begin moest ik er echt even doorheen komen, maar daarna vond ik Vier plus één echt een heel leuk boek.

Danique E.
wrapup6
Deze maand las ik drie boeken uit! Voor mijn doen veel, aangezien ik het best druk had deze maand. Als ik zo doorga, dan haal ik mijn reading challenge van 30 met gemak. Maar goed, laat ik eens vertellen welke boeken het deze maand dan allemaal waren. Allereerst las ik Soulmates: Het verhaal van Sky uit van Joss Stirling. Dit is het eerste deel uit de Benedicts-serie. Ik vond dit boek erg leuk en makkelijk voor tussendoor. Dan las ik Liefdesbrieven aan de sterren van Ava Dellaira uit. Een heel mooi en bijzonder boek, met een bijzondere schrijfstijl. Ik schreef er een duo-recensie over met Danique V. Tot slot las ik Duizend stukjes van jou (Firebird #1) van Claudia Gray. WAUW. Dit boek vond ik écht geweldig. Het las als een trein en heeft een heel leuk verhaal.

Yara

Ik heb deze maand echt veel te weinig boeken gelezen: ik had een flinke dip. Ik moest mijn stageverslag inleveren, werkte (zoals altijd) enorm veel en het lezen schoot erbij in. Elke keer als ik ging lezen dan had ik geen zin meer, heel stom. Ik heb gelukkig een heel tof boek gevonden dat mij uit die sleur heeft gehaald, daar lezen jullie volgende maand meer over. Ik las deze maand Anna & de French kiss van Stephanie Perkins. Echt een onwijs leuk, lief boek. Een regelrechte aanrader! Daarnaast las ik Crescendo (Hush, Hush #2) van Becca Fitzpatrick uit. Die serie is verslavend spannend: de nieuwe delen van die serie verschijnen binnenkort. Leuk!

Welk boek heb jij gelezen in de maand januari?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Fleurine februari 6, 2016 at 09:05

  Ik heb er deze maand 4 gelezen! En ik zou heel graag duizend stukjes van jou lezen! Alleen de kaft is al zo mooi!

 • Reply Natasja februari 6, 2016 at 09:25

  Ik heb er een gelezen, en ben nu bezig met de voedselmachine, dat leest niet zo lekker vind ik maar is wel interessant…

 • Reply Eveline Fleur februari 6, 2016 at 10:55

  De voedselmachine heb ik ook! Ik vind het ook super interessant. 🙂 Soms wel lastig als ze er wat dieper op ingaan, maar wel heel leuk geschreven.

 • Reply Naomi februari 6, 2016 at 11:37

  Ik heb me before you, wonder en shatter me gelezen!

  x

 • Reply Esther februari 6, 2016 at 12:30

  Ik las er in januari 11. Echt zo veel voor mij doen! Maar nu valt het tegen, dat ik niet meer in diezelfde leesflow zit als vorige maand. 🙁

 • Reply Ayla februari 6, 2016 at 13:29

  Vier plus één en liefdesbrieven aan de sterren wil ik ook nog heel graag lezen!

 • Reply hetboekenik februari 6, 2016 at 16:24

  Ik wil deze maan zeker nog talon lezen denk ik, van kagawa

 • Reply Judith februari 6, 2016 at 19:02

  Wat een prachtige boeken hebben jullie gelezen! In januari las ik Schuld van Mel Wallis de Vries en Britt-Marie Was Hier van Frederik Backman.

 • Reply Nikita februari 7, 2016 at 17:53

  Mijn eerste maand ging goed van start met 8 boeken 🙂 En ik moet toch echt dringend een liefdesbrieven aan de sterren lezen!

 • Reply Yara februari 9, 2016 at 21:26

  Ik had in december alle boeken van de kronieken van de onderwereld ‘ van Cassandra clare gekocht. 6 weken later , had ik ze allemaal uit !
  Misschien was dat wel de mooiste reeks die ik tot nu toe heb gelezen .
  Ik bekijk deze site , en Twitter regelmatig , om een check te doen of er nog meer goede recenties zijn voor boeken voor op mijn verlanglijstje lijstje ..

 • Leave a Reply