Boeken

Boeken die wij gelezen hebben – mei 2016

IMG_1216

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent dat er ook weer een maand is afgelopen. Net als iedere maand laten we vandaag weer zien welke boeken we de afgelopen maand hebben gelezen met zijn vieren! 

Yara

YES! Eindelijk heb ik eens wat meer boeken gelezen. Ik heb de afgelopen maanden belachelijk weinig gelezen en was de laatste week van mei in een flinke leesflow. Ik las Een leven na jou van Jojo Moyes uit, zo’n mooi boek. Daarnaast las ik De kroon van Kiera Cass: dé ontknoping van De selectie serie. Lola & de boy next door stond al tijden op m’n TBR-stapel, en ik las hem vrij snel uit nadat ik hem binnen had gekregen. Last but not least las ik Alles wat je lief is van Nicola Yoon uit, zo’n fijn boek.

Danique V.

Ik heb deze maand helaas geen boeken kunnen lezen! Ik heb super veel deadlines op school en dat gaat nu eventjes voor. Ik hoop deze zomer weer lekker te kunnen gaan lezen, want ik mis mijn boeken!!

Tedje

IMG_1216

Deze maand las ik twee boeken: Val voor mij van Jennifer L. Armentrout en Twintig regels liefde van Rowan Coleman. Ik had verwacht dat ik wel meer boeken zou lezen deze maand, maar het is er een beetje bij ingeschoten! Hopen op meer boeken in de maand juni!

Danique E. 

wrapup7

Mei was voor mij een enorm drukke maand (again). Daarom wist ik maar één boek uit te lezen. Gelukkig ben ik als jullie dit lezen op vakantie, waar ik mijn reading challenge eens flink hoop bij te werken. Het boek dat ik in mei las is Girl Online van Zoe Sugg, wat ik een erg leuk boek vond!

Heb jij veel boeken gelezen afgelopen maand? We zijn benieuwd!  

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.