Boeken die uitkomen in juni 2017
Binnenkort

Boeken die uitkomen in juni 2017


De zomer komt eraan, tijd voor nieuwe boeken! Wil jij met de nieuwste boeken straks lekker op het strand liggen? Dan moet je zeker even kijken welke boeken er in juni uit gaan komen!

Opstaan – Jackie van Laren (verwacht 11 juli 2017) €15,00
Het ideale zomerboek, om lekker mee weg te dromen op het strand Een verloren liefde hervonden Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten. Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken. Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary’s. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen…
Bestel het boek alvast hier.

Helemaal het einde – Lisette Jonkman (verwacht 10 juni 2017) €17,50
De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid. Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar. Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-‘n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…
Bestel het boek alvast hier.

9 november – Colleen Hoover (verwacht 6 juni 2017) €15,00
Dit verhaal strekt zich uit over vijf jaren, waarin hoofdpersonen Fallon en Ben elkaar ieder jaar treffen op, jawel, 9 november. De eerste ontmoeting is op het vliegveld, waar ze de hele dag met elkaar doorbrengen. Ieder jaar ontmoeten ze elkaar ook weer op diezelfde plek. 9 november is een bijzonder liefdesverhaal van Colleen Hoover, die altijd uitblinkt in originaliteit en inlijstwaardige quotes.
Bestel het boek alvast hier.

Een zomer in Venetië – Nicky Pellegrino (verwacht 13 juni 2017) €19,99
Addolorata Martinelli zou volmaakt gelukkig moeten zijn. Ze heeft alles waar ze ooit van droomde: een restaurant, een man, een kind. Dus waarom heeft ze het gevoel dat er iets mist? Dan krijgt ze een vernietigende culinaire recensie voor haar kiezen en opeens wordt het haar pijnlijk duidelijk: wat ze kwijt is, is haar liefde voor koken. Addolorata vertrekt naar Venetië, vastbesloten om deze zomer te herontdekken wat belangrijk is in het leven: koken, eten en zichzelf. Maar de kanalen van Venetië hebben meer voor haar in petto…
Bestel het boek alvast hier.

Honderd stukjes van mij – Lucy Dillon (verwacht 13 juni 2017) €19,99
Gina Bellamy’s leven is een chaos. Daar staat ze dan, na haar scheiding, in een te kleine flat met te veel dozen vol spullen uit haar oude leven. Ze staat voor de keuze: doormodderen of eens en voor altijd uitvinden wie ze écht is. Het is tijd voor drastische maatregelen: al haar bezittingen de deur uit, alleen de honderd meest belangrijke dingen mogen blijven. Maar welke honderd dingen? Elke brief, elk souvenir, elk díng is een herinnering. Gina moet kiezen wat in haar nieuwe leven past en wat ze los wil laten, want alleen dan ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden…
Bestel het boek alvast hier.

Strijder – Julie Kagawa (verwacht 27 juni 2017) €15,00
Draken zouden geen emoties kennen, heeft Ember altijd geleerd. Hoe kan ze dan zo diep bedroefd zijn nadat Garrett zijn leven heeft gegeven om een verschrikkelijk verraad te ontmaskeren? Niets van wat ze ooit geloofde is waar, en ze zweert dat ze samen met rebel Riley in opstand zal komen tegen Talon, de drakendoders van St. Joris en… Dante, haar eigen broer – die op het punt staat de grootste verschrikking aller tijden op hen af te sturen. Met de gruwelijke wezens die ze hebben gecreëerd, staan de machthebbers van Talon klaar om de heerschappij over de wereld op te eisen. De duisternis komt steeds dichterbij. Zullen Ember en haar vrienden nog iets kunnen doen om Talon tegen te houden?
Bestel het boek alvast hier.

Winter – Marissa Meyer (verwacht 24 juni 2017) €19,50
The Lunar Chronicles komen tot een spectaculair einde in het laatste deel van deze sprookjesachtige serie. Prinses Winter is geliefd vanwege haar zachtaardige en vriendelijke karakter. De bewoners van Luna fluisteren dat ze ondanks de littekens op haar gezicht, nog mooier is dan haar stiefmoeder, koningin Levana. Winter haat haar stiefmoeder en weet dat die haar grote liefde nooit zal goedkeuren, omdat Jacin niet meer is dan een simpele paleiswacht. Maar hij is ook haar beste vriend en helpt Winter om haar hallucinaties, waar ze soms door wordt overvallen, in toom te houden. Winter is echter niet zo zwak als Levana denkt. Samen met Cinder en haar bondgenoten zou Winter weleens genoeg macht kunnen hebben om een revolutie te ontketenen én de oorlog, die al veel te lang bezig is, te beëindigen. Lukt het Cinder, Scarlet, Cress en Winter om koningin Levana te verslaan en zullen ze nog lang en gelukkig leven?
Bestel het boek alvast hier.

The Glittering Court – Richelle Mead (verwacht 14 juni 2017) €17,50
Bestel het boek alvast hier.

Zolang je bij me blijft – Jessica Winter (verwacht 13 juni 2017) €17,99
‘Zolang je bij me blijft’ is het tweede deel in de nieuwe YA-serie ‘Julia en Jeremy’ van Jessica Winter. Julia’s leven is een puinhoop. Ze heeft niet alleen te maken met geweld en manipulatie maar ook met een tragisch verlies. Dapper vecht ze om haar leven weer op de rit te krijgen, maar ze komt veel obstakels tegen. Tegelijkertijd moet Jeremy zijn verleden onder ogen zien. Er komen feiten aan het licht die niet alleen zijn relatie met Julia in gevaar brengen, maar zijn hele toekomst… Julia en Jeremy groeien verder naar elkaar toe, in lief en leed. Voor de fans van Maaike & Domenico. Eerder verscheen in deze serie ‘Tot je weer ademen kunt’.
Bestel het boek alvast hier.

13 minuten – Sarah Pinborough (verwacht 1 juni 2017) €18,99
‘Was ze maar doodgegaan.’ Ik was dertien minuten dood. Ik kan me niet meer herinneren hoe ik in het ijskoude water terechtkwam, maar dit weet ik nog wel: het was geen ongeluk en ik was niet suïcidaal. Ze zeggen dat je je vrienden dichtbij moet houden en je vijanden nog dichterbij, maar als je een tiener bent, is het moeilijk om ze uit elkaar te houden. Mijn vrienden houden van me, dat weet ik zeker. Maar dat betekent niet dat ze niet hebben geprobeerd om me te vermoorden. Of wel? 13 minuten is een aangrijpende psychologische thriller over angsten, manipulatie en de kracht van de waarheid. Een verbluffend verhaal dat vraagtekens zet bij wat we echt weten over de mensen die het dichtst bij ons staan.
Bestel het boek alvast hier.

Ijs als vuur – Sara Raasch (verwacht 13 juni 2017) €17,99
Sinds Winter is bevrijd van de kwaadaardige koning Angra, en Meira koningin is geworden staat ze voor nieuwe problemen en grote dilemma’s. Om haar schuld in te lossen bij de koning van Cordell, moet ze de mijnen van Winter opnieuw ontsluiten. Daarbij stuit ze op de verloren gegane kloof van magie. Ze beseft meteen dat deze ontdekking niet alleen Winter maar zelfs de hele wereld in gevaar kan brengen. Het liefst wil ze dat de geheimen van de kloof verborgen blijven, maar dat lijkt onmogelijk met een tegenstander die maar op één ding uit is: macht…
Bestel het boek alvast hier.

Het lot – Jennifer Smith (verwacht 20 juni 2017) €17,50
Alice gelooft niet in geluk. Ze gelooft wel in de liefde – ze is al langere tijd verliefd op haar beste vriend Teddy. Voor zijn achttiende verjaardag koopt ze voor de grap een lottokaartje voor hem. Het blijkt bizar genoeg het winnende lot te zijn en Teddy wint 140 miljoen. Eerst lijkt het wel een droom. Alice en Teddy hebben allebei al zo veel pech gehad in hun leven. De ouders van Alice zijn overleden toen ze nog heel klein was. Niet lang daarna verdween de vader van Teddy van het toneel, waardoor zijn moeder met een grote berg schulden achterbleef. Teddy en Alice vonden toen steun in hun vriendschap, en zijn sindsdien onafscheidelijk geweest. De enorme prijzenpot blijkt ze steeds verder uit elkaar te drijven. Na een tijdje voelt de prijs niet meer als de jackpot maar meer als een vloek.
Bestel het boek alvast hier.

Naar welke boeken kijk jij uit?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Tamara D juni 1, 2017 at 07:13

  Ik wist niet dat er een vervolg zou komen op het boek : Vallen van jackie van Laren dat is wel leuk! Het lot en 9 november klinkt ook goed, eindelijk weer een paar leuke boeken.

 • Reply Eveline - YA Boeken juni 1, 2017 at 09:23

  Ik ben zelf erg benieuwd naar 13 minuten! 🙂

 • Reply Kelly juni 1, 2017 at 09:46

  Ik ben super benieuwd naar The glittering court, ziet er zo schattig uit!

 • Reply Judith juni 1, 2017 at 10:05

  Ik kijk echt heel erg uit naar 9 november! Maar daarnaast ben ik ook benieuwd naar Helemaal het einde en Een zomer in Venetië. 🙂

 • Reply Fleur juni 1, 2017 at 10:11

  Jaaaaa! Wat fijn dat 9 november vertaald wordt! Ben al een aantal keren in de Engelse versie begonnen maar kom er op een of andere manier niet doorheen.. Ben benieuwd wat dit voor verhaal gaat zijn en of het in de buurt van de andere engeltjes van Colleen Hoover komt:).

 • Leave a Reply