Boeken

Boeken die je weer in de liefde laten geloven

Soms ben je het vertrouwen in de liefde even helemaal kwijt. Maar na het lezen van deze boeken, ga jij weer in de liefde geloven. Beloofd! Wij zetten boeken op een rij die je weer in de liefde laten geloven.

Alles wat je lief is – Nicola Yoon

Madeline is allergisch voor de wereld en is al zeventien jaar niet buiten geweest. Tot er een nieuwe jongen naast haar komt wonen: Olly. Hun vriendschap begint online, maar al gauw is dat niet genoeg.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

 

The Notebook – Nicholas Sparks

Een echte liefdesklassieker die niet mag ontbreken in je boekenkast. Als Noah Calhoun na de Tweede Wereldoorlog van het front terugkeert naar North Carolina probeert hij de oorlog achter zich te laten. it huis herbergt zijn mooiste herinneringen en zittend op zijn veranda denkt hij terug aan het meisje van wie hij eens zoveel hield. De mooie Allie Nelson is inmiddels verloofd met een rijke advocaat, maar kan de jongen aan wie ze haar hart zo lang geleden verloor nog altijd niet vergeten. Heeft hun liefde de tijd doorstaan?

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Bridgerton 1 – De ongetrouwde hertog – Julia Quinn 

Daphne Bridgerton heeft geleerd dat ze maar één doel heeft in het leven: het vinden van een geschikte huwelijkskandidaat. Tot de aantrekkelijke hertog Simon Basset in haar leven komt. Maar hoe langer de schijnvertoning duurt, des te verder nestelt de aantrekkelijke hertog zich in Daphnes hart… en in haar slaapkamer.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Hades x Persephone 1 – A touch of darkness – Scarlett St. Clair

Persephone is de godin van de Lente, maar ze doet haar geboorterecht geen eer aan: bloemen verwelken wanneer zij ze aanraakt. Ze verhuist naar New Athens en hoopt daar een onbezorgd leven te kunnen leiden als doodgewone journalist. Dan ontmoet ze Hades, de god van de Dood. Hij stelt haar voor een onmogelijke keuze: leven creëren in de onderwereld of voor altijd haar vrijheid verliezen.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Eleanor & Park – Rainbow Rowell

Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Nu we hier toch zijn – Chantal van Gastel

Al tien jaar lang neemt Audrey elke dag dezelfde route naar haar werk. Elke ochtend wordt het moeilijker om uit bed te komen; ze gebruikt de snoozefunctie steeds vaker. En telkens als ze de rotonde ziet verschijnen, stelt ze zich voor hoe het zou zijn om gewoon door te rijden en een ander leven te beginnen. Tot ze op een maandagochtend Lynx ontmoet. Hij weet vanaf de steiger waarop hij staat te schilderen steeds haar aandacht te trekken en zijn ‘leven in het nu’-mentaliteit wakkert iets in haar aan. Voor één keer besluit Audrey te doen wat ze altijd al wilde. Ze belandt in Parijs.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Hou je mond – Sophie Kinsella

Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, voor haar vriend en voor haar collega’s. Als ze tijdens een paniekaanval in het vliegtuig al haar geheimen vertelt aan de wildvreemde, aantrekkelijke man die naast haar in het vliegtuig zit, schaamt ze zich diep. Gelukkig hoeft ze hem nooit meer onder ogen te komen. Tenminste, dat denkt ze…

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

One true loves – Taylor Jenkins Reid

Emma Blair is nog jong als ze met haar middelbareschoolliefde Jesse trouwt. Ze leven het leven van hun dromen in Los Angeles, in alles ver verwijderd van hun ouders in Massachusetts. Maar op hun eerste trouwdag raakt Jesse vermist bij een helikopterongeluk boven de Stille Oceaan. Gebroken en in diepe rouw keert Emma terug naar haar ouders, waar ze gaat werken in hun boekhandeltje. Langzaam maar zeker bouwt ze een nieuw leven op. Dan komt ze een vriend van vroeger tegen, Sam, en totaal onverwacht wordt ze weer verliefd.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Love, theoretically – Ali Hazelwood

Elsie Hannaway leeft in een multiversum: de ene dag is ze een theoretisch natuurkundige, de andere dag biedt ze haar diensten aan als nepvriendin om haar schamele salaris als wetenschapper te compenseren. Maar op een dag botsen haar parallelle werelden: de irritant aantrekkelijke Jack Smith – die haar kent als de ‘vriendin’ van zijn broer – moet beslissen of ze haar droombaan bij MIT krijgt.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Het zonnetje in huis – Jill Mansell

Wie had kunnen denken dat de excentrieke Edgar Allsopp de oplossing zou hebben voor Lou’s problemen? Hij biedt haar een baan en een dak boven haar hoofd in het dorp Foxwell in de Cotswolds. Een heerlijke plek, waar toevallig ook nog Remy woont, de nogal aantrekkelijke oudere broer van Lou’s vriend Sammy. Niet dat Remy haar ziet staan, maar toch… De immer knorrige Edgar heeft echter wel een voorwaarde, waar Lou over moet zwijgen. Kan Lou zich aan die belofte houden?

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Deze artikelen vind je misschien ook leuk: 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *