Boeken die je uit een leesdip halen
Boeken

Boeken die je uit een leesdip halen

Niets zo vervelend als een leesdip hebben… Door een taai boek waar je niet door heen komt, door een dik boek, of gewoon omdat je even niets goeds hebt liggen. Geen zorgen, wij helpen je op weg. In dit artikel vind je boeken die je uit een leesdip halen! Binnen een mum van tijd ben je weer aan het lezen als je één van deze boeken oppakt.

Laatste update: januari 2024

Boeken die je uit een leesdip halen

Dit artikel wordt regelmatig geupdatet en aangevuld met nieuwe boeken die je uit een leesdip halen. Mis je een boek of wil je een boek tippen? Reageer dan onder dit artikel, dan vullen we het artikel aan.

1. De Ex Talk, van Rachel Lynn Solomon

De Ex TalkShay werkt al bijna tien jaar bij een radiostation in Seattle en botst de laatste tijd met haar nieuwe collega Dominic. Ze stelt het nieuwe concept De Ex Talk voor, waarbij ze live relatieadvies geven aan luisteraars. Tot haar frustratie wordt ze aangewezen als cohost van de show, met Dominic als haar partner. De scherpe dynamiek tussen hen blijkt een succes en de show verschijnt in de hitlijsten. Shay en Dominic beginnen voor elkaar te vallen, maar dit kan zowel het begin van iets geweldigs als het einde van hun carrière betekenen.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

2. De kleine bakkerij aan het strand, van Jenny Colgan

De kleine bakkerij aan het strandIn De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan staat het leven van Polly Waterford op zijn kop. Haar relatie is op de klippen en haar bedrijf is ook nog eens failliet. Kortom, ze móét weg. Ze komt terecht op Mount Polbearne, een klein schiereiland voor de kust van Cornwall, in een appartement boven een verlaten winkel. Om haar zinnen te verzetten begint ze met het bakken van brood, dat al snel meer dan een hobby wordt.

Lees en leef mee met Polly die tegen wil en dank vriendschap sluit met de lokale bevolking, met vallen en opstaan haar leven weer richting geeft en bovendien valt voor een wel heel schattige huisgenoot die door het raam naar binnen komt waaien: de papegaaiduiker Neil.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

3. Shopaholic, van Sophie Kinsella

ShopaholicRebecca werkt voor het tijdschrift Succesvol Sparen, maar haar eigen financiële situatie is een puinhoop. Ze stapelt schulden op en ontvangt dreigbrieven van de bank. Ondanks haar groeiende paniekgevoel blijft ze vrolijk en optimistisch, terwijl ze in haar dromen de loterij wint of de bank een vergissing maakt om al haar problemen in één klap op te lossen. In werkelijkheid is de situatie anders.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

4. It Ends With Us, van Colleen Hoover

It Ends With UsLily wordt verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

5. Donna, van Susan Muskee

DonnaDe feelgoodroman “Donna” is het eerste deel in de serie “Het Magnoliahof” van Susan Muskee. Het verhaal draait om ondernemer Donna, eigenaresse van een tearoom aan het gezellige Magnoliahof. Wanneer er een tattooshop aan de overkant opent, ziet Donna haar rustige oord in rook opgaan en is ze vastbesloten om de tattooshop weg te krijgen. Het boek introduceert ook de andere ondernemers op het plein. Het verhaal belicht Donna’s vastberadenheid om haar rustige leefomgeving te behouden en de onverwachte wendingen die haar pad kruisen.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

6. People we Meet on Vacation, van Emily Henry

People we Meet on VacationPoppy en Alex zijn de allerbeste vrienden, ondanks hun verschillen. Poppy is impulsief, terwijl Alex bedachtzaam is. Ze wonen ver uit elkaar, maar elke zomer gaan ze samen op vakantie. Tot het één zomer misloopt en ze elkaar niet meer spreken. Nu is Poppy in een sleur en besluit haar beste vriend te overtuigen om nog één keer samen op vakantie te gaan en alles bij te leggen. Wat zou er mis kunnen gaan?

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

7. Ga als een rivier, van Shelley Read

Ga als een rivierHet verhaal speelt zich af in Colorado in 1948, waar de zeventienjarige Victoria Nash op een koele herfstochtend met een gammele wagen vol perziken naar haar dorp loopt. Haar ontmoeting met een jongeman bij een kruispunt zal haar wereld op zijn kop zetten en haar dwingen diep de natuur in te vluchten, waar ze haar leven en kostbaarste bezit achter moet laten.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

8. Ik wist het, van Chantal van Gastel

Ik wist hetHet verhaal volgt Mia, een onconventionele vrouw die haar baan opzegt om haar eigen bloemenwinkel te openen. Ondanks haar inzet om van de winkel een succes te maken, brengt de magie van bloemen meer dan ze had verwacht wanneer ze Feo ontmoet, de man van haar dromen. Bovendien ontvangt ze mysterieuze boodschappen die haar in contact brengen met bijzondere verhalen. Mia trekt de aandacht van Axel, een verslaggever, en wordt geconfronteerd met de vraag of ze haar gevoel moet blijven volgen en in hoeverre ze betrokken moet raken bij de levens van anderen, terwijl ze probeert te achterhalen of de man van haar dromen ook de man van haar leven kan worden.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht zijn deze artikelen ook wat voor jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *