Boeken

Boeken die je kunt lezen als je zwanger bent

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Er komt een heleboel op je af in een korte tijd en ik kan me voorstellen dat je graag een boek wil lezen over je zwangerschap en wat je allemaal kunt verwachten. In dit artikel zetten we de fijnste boeken over de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap op een rijtje.

Boeken die je kunt lezen over je zwangerschap

Oei, ik groei! – Hét zwangerschapshandboek

Hét Oei, ik groei!-boek dat je alles vertelt over conceptie, zwangerschap en bevalling. Meer dan 70 experts werkten mee aan dit boek: van gynaecoloog, verloskundige, doula, bekkentherapeut en fysiotherapeut tot kinderwenscoach, lactatiekundige, osteopaat en bijzonder hoogleraar.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Mama worden 

Hoe bereid je je voor op een leven met kinderen? Wat te doen bij eventuele kwaaltjes, SOS-momenten of onzekerheden tijdens de zwangerschap? Hoe evolueer je als mama en als partner tijdens dit hele avontuur, zowel fysiek als mentaal? Welke basics moet je weten over de kraamtijd? In dit boek lees je erover.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Mama’en – Nina Pierson 

In Mama’en staat de vrouw die moeder wordt op nummer 1. Daarmee heeft Nina Pierson al vele jonge moeders geholpen zich sterk te voelen en op zichzelf te vertrouwen. Het is dé gids die elke aanstaande moeder navigeert door haar zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

12 maanden zwanger – Willemijn van Lochem en Martine Heemskerk 

In 12 MAANDEN ZWANGER vertellen Willemijn & Martine je alles over zwanger zijn en de eerste drie maanden als moeder. Ze nemen je mee vanaf de positieve zwangerschapstest totdat je baby drie maanden oud is.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Boeken die je kunt lezen ter voorbereiding op je bevalling

De Geboortebundel – Nina Pierson

“De Geboortebundel”, met adembenemende nieuwe cover die verwijst naar het wonderlijke proces van geboorte, met de wetenschap dat de perfecte bevalling niet bestaat. 42 authentieke geboorte verhalen.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Een hele bevalling – Leah Hazard

Leah studeerde ooit aan Harvard, werkte bij de televisie en besloot na haar eigen bevalling eerst doula en daarna verloskundige te worden. Ontroerend en meeslepend, grappig en verrassend: in Een hele bevalling leven we mee met haar en alle zwangere vrouwen die hun lot en het lot van hun baby in haar handen leggen.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Groots – Marly van Leijsen

Alles wat je nodig hebt voor een bekrachtigende bevalling zit in jou. In dit boek neemt Marly van Leijsen je mee op reis naar de ultieme ingrediënten voor jouw bevalling: je innerlijke rust, kracht en wijsheid.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Handige boeken voor moeders en vaders

Mom, you got this – Rachel van Sas

Het boek waarin Rachel van Sas (de Huismuts) alle onderwerpen bespreekt waar ze als moeder ooit op heeft gegoogeld. En dat zijn er toch veel! Van inspirerende kinderkamers tot tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, vlieg- en reistips, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer!

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Dad, you got this – Willem van Sas

Are you ready for daddy? Na het succesvolle boek Mom, You Got This van Rachel van Sas, schrijft nu haar man Willem van Sas het enige logische vervolg: Dad, You Got This. Willem deelt zijn eigen ervaringen en inzichten, praat met andere papa’s en gaat langs bij experts. Opvoeden, mannen en emoties, handige gadgets, lekker eten en drinken, reistips en mancaves, maar ook alles over een gezonde relatie, de zwangerschap en de bevalling; geen onderwerp blijft onbesproken.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

How about mom – Anna en Frederieke Jacobs 

Niemand kan je erop voorbereiden hoe het écht is om moeder te worden. Dat zul je simpelweg moeten ervaren. Wel kunnen we uitleggen wat je kunt verwachten van het moederschap, de dingen vertellen ‘die niemand je vertelt’ en de beste adviezen van andere moeders en medische experts met je delen. Het eerlijke moeder-boek vertelt hoe magisch, prachtig en onvergetelijk de kraamperiode en het eerste jaar moederschap is.

Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Vond je dit een leuk artikel? Misschien is dit ook wat voor jou: 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *