Boeken

Boeken die ik meeneem op vakantie

IMG_8224

Voor veel mensen is de vakantie al voorbij, maar ik heb nog anderhalve week tegoed! Komende donderdag ga ik lekker naar Kreta samen met mijn vriend en ik heb er zoveel zin in! Lekker relaxen, zwemmen, zonnen, dingen bekijken, lekker eten en natuurlijk ook: lezen! Maar welke boeken neem ik dan allemaal mee?

De afgelopen tijd heb ik echt heel weinig gelezen. Ik was ontzettend druk met afstuderen en daarna begon ik meteen met fulltime baan en ik kocht een auto, waardoor ik niet meer met de trein reis. En dat is even balen, want ik zat heel veel in de trein en dan was ik altijd aan het lezen. Nu moet ik even een ritme voor mezelf zien te vinden en momenten uitzoeken waarop ik kan lezen. Ik kijk namelijk ook graag series en films en dan is dat soms net even wat ontspannender dan lezen. Hoog tijd om lekker veel te lezen op vakantie dus.

Boeken die ik meeneem: After 3 van Anna Todd, De laatste liefdesbrief en Voor jou van Jojo Moyes (die heb ik nog niet gelezen!). Verder gaan op mijn e-reader: Lieve Mama van Esther Verhoef, Dansen met Herinneringen van Martin Gijzemijter, Safe Haven van Nicholas Sparks.

Welke boeken heb jij in je vakantie gelezen? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.