Boeken

Boeken die ik meeneem op vakantie

IMG_8224

Voor veel mensen is de vakantie al voorbij, maar ik heb nog anderhalve week tegoed! Komende donderdag ga ik lekker naar Kreta samen met mijn vriend en ik heb er zoveel zin in! Lekker relaxen, zwemmen, zonnen, dingen bekijken, lekker eten en natuurlijk ook: lezen! Maar welke boeken neem ik dan allemaal mee?

De afgelopen tijd heb ik echt heel weinig gelezen. Ik was ontzettend druk met afstuderen en daarna begon ik meteen met fulltime baan en ik kocht een auto, waardoor ik niet meer met de trein reis. En dat is even balen, want ik zat heel veel in de trein en dan was ik altijd aan het lezen. Nu moet ik even een ritme voor mezelf zien te vinden en momenten uitzoeken waarop ik kan lezen. Ik kijk namelijk ook graag series en films en dan is dat soms net even wat ontspannender dan lezen. Hoog tijd om lekker veel te lezen op vakantie dus.

Boeken die ik meeneem: After 3 van Anna Todd, De laatste liefdesbrief en Voor jou van Jojo Moyes (die heb ik nog niet gelezen!). Verder gaan op mijn e-reader: Lieve Mama van Esther Verhoef, Dansen met Herinneringen van Martin Gijzemijter, Safe Haven van Nicholas Sparks.

Welke boeken heb jij in je vakantie gelezen? 

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Madelon augustus 29, 2015 at 10:42

  Lekker hoor, dat je nog even naar Kreta gaat! Geniet ervan ^^

 • Reply Jolien augustus 29, 2015 at 11:10

  Dansen met Herinneringen van Martin Gijzemijter vond ik heel mooi 🙂 Veel plezier op vakantie!

 • Reply hetboekenik augustus 29, 2015 at 11:36

  Mss kun je naar audioboeken luisteren in de auto?

 • Reply Lara augustus 29, 2015 at 18:03

  Ik heb gisteren ‘Mr. Mercedes’ van Stephen King uitgelezen en begin van de vakantie heb ik ‘Glashard’ van Corine Hartman uitgelezen. Ik hou van thrillers. :p

 • Reply Lara augustus 29, 2015 at 18:04

  En natuurlijk heel veel plezier op vakantie!

 • Reply Nikita augustus 29, 2015 at 19:39

  Geniet van je laatste week, dinsdag zit ik alweer op de schoolbanken! Ik heb best veel gelezen in de vakantie, met dank aan de readathon 🙂 xxx

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale augustus 30, 2015 at 11:05

  Wat fijn dat je nog een lekkere vakantie tegemoet hebt! Veel (ees)plezier alvast!

 • Reply G augustus 30, 2015 at 20:38

  Ik ga ook nog op vakantie en ik neem dan Gestrand van Tracey Garvis Graves en De tijd van loslaten van Kristin Hannah mee. Dat zijn bookazines, dus dat scheelt in gewicht en ruimte! Fijne vakantie alvast 🙂

 • Reply Esther september 2, 2015 at 18:47

  Ik ga over 2 weken op vakantie. Maar ik heb echt nog geen idee welk boek ik meeneem.

 • Leave a Reply