Lijstjes

Boeken die hoog op Yara’s verlanglijst staan

Wishlist

Vandaag heb ik weer een wishlist voor jullie in petto! In de maand juni komen er een hoop nieuwe boeken uit, en in mei verscheen er al één die ik graag wilde hebben.

Linksboven zie je After 2 (je kan niet leven zonder hem), geschreven door Anna Todd. Ik wil dat boek zo graag lezen! Ik vind het echt tof dat Anna zo populair is geworden door WattPad. Daarnaast staat De ijzeren engel, van Cassandra Clare. Het verhaal vóór De kronieken van de onderwereld. Als groot fan van deze boekenreeks kun je vast begrijpen dat ik benieuwd ben naar dit boek, toch? Het derde boek is Dwaaleiland, geschreven door Melissa de la Cruz. Een YA Disney boek?! Ik moet hem lezen!

Wishlist2

De prinses, van Kiera Cass, komt bijna uit. Ik heb hem al gepreordered, want ik ben echt fan van haar boeken. Die reeks vind ik fantastisch. Dit is het vierde boek van De selectie reeks. Daarnaast een kookboek: Powerfood van Friesland naar New York, van Rens Kroes. Ook deze heb ik al besteld. Het laatste boek is het boek van thrillerschrijver David Baldacci… The finisher: sprong in de wildernis. Er is nog geen informatie vrijgegeven over dit boek, dus ik heb geen idee waar het over gaat.

Welke boeken staan érg hoog op jouw wishlist?

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.