Lijstjes

Boeken die hoog op Yara’s verlanglijst staan

Wishlist

Vandaag heb ik weer een wishlist voor jullie in petto! In de maand juni komen er een hoop nieuwe boeken uit, en in mei verscheen er al één die ik graag wilde hebben.

Linksboven zie je After 2 (je kan niet leven zonder hem), geschreven door Anna Todd. Ik wil dat boek zo graag lezen! Ik vind het echt tof dat Anna zo populair is geworden door WattPad. Daarnaast staat De ijzeren engel, van Cassandra Clare. Het verhaal vóór De kronieken van de onderwereld. Als groot fan van deze boekenreeks kun je vast begrijpen dat ik benieuwd ben naar dit boek, toch? Het derde boek is Dwaaleiland, geschreven door Melissa de la Cruz. Een YA Disney boek?! Ik moet hem lezen!

Wishlist2

De prinses, van Kiera Cass, komt bijna uit. Ik heb hem al gepreordered, want ik ben echt fan van haar boeken. Die reeks vind ik fantastisch. Dit is het vierde boek van De selectie reeks. Daarnaast een kookboek: Powerfood van Friesland naar New York, van Rens Kroes. Ook deze heb ik al besteld. Het laatste boek is het boek van thrillerschrijver David Baldacci… The finisher: sprong in de wildernis. Er is nog geen informatie vrijgegeven over dit boek, dus ik heb geen idee waar het over gaat.

Welke boeken staan érg hoog op jouw wishlist?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jacoline juni 9, 2015 at 08:42

  Twee boeken die erg hoop op mijn verlanglijstje staan zijn End of Days van Susan Ee en Het Kankerkampioenschap voor Junioren van Edward van de Vendel. Verder ben ik ook nog wel benieuwd naar deel 2 van After.

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juni 9, 2015 at 09:22

  Ik ben zo benieuwd naar Dwaaleiland en de IJzeren Engel! Kan echt niet wachten. 🙂

 • Reply beautifulday4makeup juni 9, 2015 at 09:22

  Ik ben erg benieuwd naar after en de prinses

 • Reply Esther juni 9, 2015 at 11:14

  Ik kan echt niet wachten op de prinses. Die heb ik ook al besteld. 🙂

 • Reply Madelon juni 9, 2015 at 12:05

  Ik ben wel benieuwd naar Dwaaleiland, maar het is niet zo dat het heel hoog op mijn wishlist staat. De Prinses stond erop, maar ik heb hem ondertussen al in het Engels, hihi.
  Welk boek bij mij wel heel hoog op mijn lijstje staat is Lobsters 🙂

 • Reply Kelly juni 9, 2015 at 12:08

  Wat een mooie boeken. Ben benieuwd wat je van ”The Heir” vindt. Hoor er namelijk nog niet zo heel veel goede dingen over in booktube.

 • Reply Edriënne juni 9, 2015 at 19:42

  Ik heb nu ook After 2, dus zodra ik tijd heb wil ik die echt lezen. The Infernal Devices raad ik je zeker aan! Haha, wel grappig dat je van je wishlist al meteen een deel hebt besteld, hoe lang voor je ze allemaal hebt? 😉

 • Reply Tamara juni 9, 2015 at 21:34

  Leuke boeken! Daar ben ik ook wel benieuwd naar.

 • Leave a Reply