Boeken, Wishlist

Boeken die Danique E. héél graag wil lezen

duizendstukjes
Soms komen er boeken voorbij, of nieuwe boeken uit waarvan je denk die moet ik écht lezen. Bij mij komt dat eigenlijk vrij vaak voor. Vooral als ik weer op Goodreads rondsnuffel ontdek ik weer een aantal boeken die ik aan mijn to-read-list toevoeg. Vandaag zet ik er een paar daarvan op een rijtje die ik écht heel snel ga lezen.

Duizend stukjes van jou – Claudia Grey
Dit boek staat echt hoog op mijn to-read-list en als het goed is komt hij deze week binnen. Kijk nou alleen al naar de prachtige cover! Ik heb zoveel positieve verhalen gehoord, dat ik enorm benieuwd ben geworden naar het boek.

dekruisdraagster
De Kruisdraagster – Lydia Schwarz
De Kruisdraagster heb ik al een tijdje in mijn kast staan om gelezen te worden. Dit is het eerst volgende boek waar ik in ga beginnen. Ook hier heb ik enorm positieve verhalen over gehoord en het verhaal spreekt me erg aan. Ik ben dus heel erg benieuwd hiernaar!

misschienooit
Misschien ooit – Colleen Hoover
De nieuwste Colleen Hoover, aw yes! Ik ben dol op haar boeken, dus ik kan niet wachten om dit verhaal te lezen. Ik heb eigenlijk nog helemaal niet goed gelezen waar het boek over gaat, maar bij sommige schrijvers wil je de boeken gewoon lezen, ook al heb je geen idee wat het verhaal is haha!

girlonline
Girl Online – Zoe Sugg
Het kwam er maar niet van om dit boek te lezen, maar nu heb ik hem eindelijk besteld. Dit lijkt me gewoon een heerlijk verhaal voor tussendoor. Ik ga er snel in beginnen, want ik ben enorm benieuwd.

Welk boek wil jij écht heel graag lezen?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Sanne Feline januari 19, 2016 at 07:57

  Zaten nog geen boeken bij die ik al op mijn lijstje had! Dus die kan ik weer fijn aanvullen 🙂

 • Reply Lisanne januari 19, 2016 at 10:44

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar Misschien ooit en Duizend stukjes van jou

 • Reply Marcia januari 19, 2016 at 11:27

  De Kruisdraagster is echt een aanrader! Zelf wil ik Duizend stukjes van jou graag lezen 😀

 • Reply Madelon januari 19, 2016 at 13:35

  Duizend Stukjes en Misschien Ooit staan absoluut ook op mijn lijstje!

 • Reply Esther januari 19, 2016 at 14:36

  Ik wil duizend stukjes van jou en girl online ook ontzettend graag lezen!

 • Reply Valerie januari 21, 2016 at 21:07

  Duizend stukjes van jou heb ik vandaag gekocht! Ik kan niet wachten om erin te beginnen. Ik wil ook heel graag een boek van Colleen Hoover gaan lezen, ik schaam me eigenlijk dat ik er nog geen gelezen heb.

 • Leave a Reply