Boeken,  Wishlist

Boeken die Danique E. héél graag wil lezen

duizendstukjes
Soms komen er boeken voorbij, of nieuwe boeken uit waarvan je denk die moet ik écht lezen. Bij mij komt dat eigenlijk vrij vaak voor. Vooral als ik weer op Goodreads rondsnuffel ontdek ik weer een aantal boeken die ik aan mijn to-read-list toevoeg. Vandaag zet ik er een paar daarvan op een rijtje die ik écht heel snel ga lezen.

Duizend stukjes van jou – Claudia Grey
Dit boek staat echt hoog op mijn to-read-list en als het goed is komt hij deze week binnen. Kijk nou alleen al naar de prachtige cover! Ik heb zoveel positieve verhalen gehoord, dat ik enorm benieuwd ben geworden naar het boek.

dekruisdraagster
De Kruisdraagster – Lydia Schwarz
De Kruisdraagster heb ik al een tijdje in mijn kast staan om gelezen te worden. Dit is het eerst volgende boek waar ik in ga beginnen. Ook hier heb ik enorm positieve verhalen over gehoord en het verhaal spreekt me erg aan. Ik ben dus heel erg benieuwd hiernaar!

misschienooit
Misschien ooit – Colleen Hoover
De nieuwste Colleen Hoover, aw yes! Ik ben dol op haar boeken, dus ik kan niet wachten om dit verhaal te lezen. Ik heb eigenlijk nog helemaal niet goed gelezen waar het boek over gaat, maar bij sommige schrijvers wil je de boeken gewoon lezen, ook al heb je geen idee wat het verhaal is haha!

girlonline
Girl Online – Zoe Sugg
Het kwam er maar niet van om dit boek te lezen, maar nu heb ik hem eindelijk besteld. Dit lijkt me gewoon een heerlijk verhaal voor tussendoor. Ik ga er snel in beginnen, want ik ben enorm benieuwd.

Welk boek wil jij écht heel graag lezen?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.