Overig

Blossom Books read-a-thon

1

Vanmorgen had ik het er al even over in mijn artikel over de geweldige mok, maar: vandaag gaat de read-a-thon georganiseerd door Blossom Books van start! Om 20:00 om precies te zijn. Ik ben van plan om 5 boeken uit te lezen tijdens de read-a-thon, en welke dat zijn lees je hieronder.

Bij een read-a-thon gaat het er om dat je zoveel mogelijk boeken binnen een bepaalde tijd leest. Ik heb nog nooit eerder meegedaan aan een read-a-thon en ik ben ook bang dat ik een beetje ga falen. Soms heb ik het zo druk dat ik vergeet om te lezen, maar dit weekend zal ik met een boek in mijn handen te vinden zijn, waar ik ook ben.

2

De boeken die ik wil lezen zijn Waar het licht is van Jennifer Niven. Ik kreeg hem eindelijk binnen en ik ben zo onwijs benieuwd! Daarnaast ben ik begonnen in Vrees me van Tahereh Mafi en Godinnenoffer van Aimée Carter (beiden op mijn e-reader). Pandemonium van Lauren Oliver staat ook op mijn lijst. En als allerlaatste wil ik het boek Voor jou van Jojo Moyes uitlezen. Dit zijn allerlei boeken die voor mijn gevoel al duizend jaar op mijn TBR lijst stonden, en nu is het tijd om mijn TBR lijst flink aan te pakken.

De read-a-thon loopt van 7 mei 20:00 tot en 10 mei 20:00, ofwel een heel weekend lezen. Verplaats al je plannen, en pak je TBR lijst erbij. Wil je meer informatie over de read-a-thon? Klik dan hier. Daarnaast heeft Blossom Books ook een speciaal evenement op Facebook aangemaakt, als je hier klikt kun je daar meer over lezen.

Wil je in de gaten houden welke boeken ik dit weekend allemaal heb gelezen? Dan kun je me volgen op goodreads, daar update ik continu mijn voortgang!

Ga jij ook mee doen aan de read-a-thon van Blossom Books?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Anneke mei 7, 2015 at 15:30

  Erg benieuwd naar wat je van Waar het licht is vindt!

 • Reply Zwartraafje mei 7, 2015 at 15:53

  Ja, ik ben echt aan het aftellen. Er staan twee verjaardagsfeestjes op de planning en voor één daarvan moet ik nog wat macarons bakken. De overige tijd hoop ik vrijwel allemaal aan lezen te spenderen.

 • Reply Jessica mei 7, 2015 at 20:14

  Alle boeken die je wilt lezen staan ook op mijn lijstje :D, echter ga ik voor de Readathon beginnen met de Grisha serie 😀

 • Reply Annabel mei 8, 2015 at 09:52

  Ik doe ook mee, ik heb A court of thornes and roses inmiddels uit en ben begonnen aan The Hier. Ook heb ik nog Gebroken en eventueel The assasin’s blade op de stapel liggen. Veel leesplezier!

 • Reply beautifulday4makeup mei 8, 2015 at 10:53

  Wauw, dat zou mij niet lukken. Ik ga al blij zijn als ik dit weekend Red Queen uit kan gaan lezen

 • Reply Esther mei 8, 2015 at 17:24

  Ik ga niet meedoen, omdat ik het in het weekend altijd zo druk heb. Maar wel een leuk idee!

 • Leave a Reply