Boekrecensies,  New Adult

Blijf bij mij (Wacht op mij #3) – Jennifer L. Armentrout

Blijf bij mijTitel: Blijf bij mij
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Verschenen: 7 oktober 2015
Pagina’s: 352
Uitgever: Zomer & Keuning

Blijf bij mij van Jennifer L. Armentrout is het derde deel in de waanzinnige Wacht op mij-serie. In dit boek valt Calla voor barman Jax – en als lezeres val je al bij de eerste ontmoeting met haar mee. Calla krijgt helaas niet meteen de kans om leuke en spannende dingen met hem te doen, want ze heeft behoorlijk wat shit uit de weg te ruimen. Met dank aan haar drugsverslaafde moeder. Gelukkig wil Jax haar daarbij helpen. Sterker nog: hij staat niet toe dat ze het alleen doet. Blijf bij mij (Engelse titel: Stay with me) is het derde deel in de New Adult-serie van Jennifer L. Armentrout, na Wacht op mij en Ga voor mij. De koppels uit de vorige boeken spelen bijrollen in dit boek, maar Calla en Jax stelen de show!

Mening over Blijf bij mij

Blijf bij mij is het vervolg op Wacht op mij en Ga voor mij van J. Lynn. Nu schrijft ze onder de naam Jennifer L. Armentrout. Het verhaal gaat over Calla, een vriendin van Avery en Teresa (uit deel 1 en 2). Calla heeft niet al te veel geluk in haar leven gehad en dat is nogal een understatement. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, maar ze probeert zich van haar verleden te ontworstelen en gaat verpleegkunde studeren, ver van huis. Ze dacht dat die tijd achter haar lag, totdat ze weer terug komt in haar geboortedorp. Daar beleeft ze alle ellende weer opnieuw. Haar zorgvuldige plannen vallen in duigen. Maar ze heeft ook een lichtpuntje om naar uit te kijken: de superknappe en lieve Jax.

Over de eerste twee delen was ik al erg enthousiast, maar Blijf bij mij overtreft alles! Het boek leest als een speer en het is een héél fijn boek om te lezen. Zoals ik al zei over het eerste boek Wacht op mij: het is een boek waar ik verliefd op geworden ben, maar dan nu nóg meer. In dit boek zit veel meer diepgang dan in de vorige delen en dat maakt Blijf bij mij extra speciaal. In de vorige delen zat al meer diepgang dan in normale sexy new adult boeken, maar dit derde deel is gewoon een ijzersterk slot! Ja, er zitten ook wat romantische scènes in, maar daar stoorde ik mezelf helemaal niet aan. Je voelt continu de spanning tussen Calla en Jax, I love it!

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

Rating: 5/5

bol-button

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *