Binnenkort: september 2015
Binnenkort

Binnenkort: september 2015

large (20)
In de maand september komen er iets minder boeken uit dan ik had verwacht. Toch heb ik hier nog een aantal prachtige parteltjes voor jullie op een rijtje kunnen zetten!

1
De Een Na Laatste Dood Van Het Meisje Capone – Isabel Hoving (verwacht 2 september 2015) €17,50
xx

De fixer – Jennifer Lynn Barnes (verwacht 3 september 2015) €18,99
De zestienjarige Tess woont bij haar opa op een ranch in Montana. Als haar opa begint te dementeren, neemt haar grote zus Ivy – die ze al drie jaar niet heeft gezien – Tess mee naar Washington. Ivy begeeft zich in het hart van de politieke society en is een fixer – ze lost andermans problemen op door clever thinking, connecties en als het moet zelfs chantage. Opeens wordt Tess een wereld van politiek, macht, rijkdom, driehoeksverhoudingen en familiegeheimen in geslingerd, en woont ze bij een zus die ze amper kent en vooral niet vertrouwt. Erger nog, wanneer Tess een wanhopig klasgenootje te hulp schiet, raakt ze zelf onbedoeld verstrikt in de fixerbusiness. Voor ze het weet vragen allerlei mensen haar om hulp. Totdat het uit de hand loopt en Tess in een complot wordt gezogen dat van haar high school tot midden in de Oval Office leidt.

The cage – Megan Shepherd (verwacht 11 september 2015) €15,00
Wat doe je als je wakker wordt en de wereld zoals je die kent is verdwenen?

Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een omgeving die ze niet kennen. Niemand weet waar ze zich bevinden en hoe ze er zijn gekomen. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Maar wegkomen blijkt onmogelijk. Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd door de Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden en hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in de Cage? Moeten ze ontsnappen uit deze buitenaardse gevangenis of berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen? En wat als ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen tussen de bewoners van de Cage steeds hoger op…

2
De ijzerenprins (De Helse Creaties #2) – Cassandra Clare (verwacht 11 september 2015) €19,99
Ware liefde is bedolven onder geheimen en leugens in dit vervolg op Clockwork Angel. In de magische onderwereld van Victoriaans Londen voelt Tessa zich meer en meer aangetrokken tot Jem, maar haar blijvende verlangen naar Will, ondanks zijn slechte buien, maakt haar verward. Toch lijkt Will te veranderen: de muur om hem heen breekt langzaam maar zeker af. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden uit het verleden, maar hun zoektocht naar de waarheid is extreem gevaarlijk. Tessa’s hart wordt zwaar op de proef gesteld, vooral wanneer het verraad uit eigen kring komt.

Toen de wereld nog werelt was – Paul de Moor (verwacht 11 september 2015) €19,99
Een bijzondere coming of age roman Een literaire parel die stilistisch en inhoudelijk het verlies vat van een tijd die niet meer terugkomt. Isabelle Almers, een meisje van dertien, verliest haar moeder. Die dag knapt er iets in haar hoofd. Langzaam leert Isabelle om te gaan met het feit dat noch haar moeder, noch haar onbezorgde jeugd ooit nog terugkomt. Isabelles verwerkingsproces voltrekt zich op het ritme van haar herinneringen aan hoe haar moeder was, haar omzwervingen door Gent, en haar ontluiken tot kunstenaar.

De fluisterende schedel (Lockwood en Co #2) – Jonathan Stroud (verwacht 17 september 2015) €17,99
Deel twee van Lockwood & Co.

Naar welke boeken kijk jij uit?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Marjolein september 1, 2015 at 20:45

  Ik las net dat er een vervolg komt op Me Before You, en daar ben ik ook wel heel erg benieuwd naar. De boeken hierboven klinken ook wel goed 😀

 • Reply Simone september 1, 2015 at 20:58

  The Cage lijkt me echt superspannend. Het klinkt een beetje als een mix tussen de series Under the Dome en The 100. Ben heel erg benieuwd!

 • Reply Madelon september 2, 2015 at 10:12

  De Fixer en The Cage lijken me echt super tof om te lezen!

 • Reply hetboekenik september 2, 2015 at 13:11

  De fixer lijkt mij wel interessant om te lezen

 • Reply Esther september 2, 2015 at 18:40

  Ik ben benieuwd naar het 2de deel van lockwood & Co!

 • Reply Marcia september 9, 2015 at 21:13

  Ik ben echt super benieuwd naar The Cage!

 • Leave a Reply