Binnenkort: september 2013 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: september 2013

De maand september is weer aangebroken. Ook deze maand komen er weer een aantal leuke boeken uit!
Hier een greep uit de collectie.

f f f
Ontwaakt (huis van de nacht #8) – P.C & Kristin Cast (verwacht 3 september)
Neferet, uitgestoten uit de Hoge Raad, keert terug naar het Huis van de Nacht in Tulsa. Ze zweert wraak op Zoey, en het feit dat ze de onsterfelijke Kalona beheerst is maar één van haar wapens in die dodelijke strijd. Zoey heeft haar toevlucht gezocht op het eiland Skye, waar koningin Sgiach haar probeert over te halen haar opvolgster te worden. En zeg nou zelf, koningin worden zou best cool zijn, toch? Waarom zou ze teruggaan naar Tulsa? Heath is er niet meer, en haar relatie met Stark zal nooit meer hetzelfde zijn…Stevie Rae en Rephaim worstelen met hun eigen problemen. Niemand, zelfs Zoey niet, zal hun liefde accepteren. De keuze is hartverscheurend: verraadt Rephaim zijn vader? Of zijn hart?
€17,95

Bestel hier

Stefans dagboeken – L.J. Smith (verwacht 25 september)
Deel 1 – Oorsprong:
Stefan en Damon Salvatore zijn onafscheidelijk, tot ze Katherine ontmoeten, een mysterieuze schoonheid die hun wereld op zijn kop zet. Stefan en Damons hechte band verandert in dodelijke rivaliteit als zij naar Katherines gunsten dingen. Maar Katherine heeft een geheim: ze is een vampier en heeft zich voorgenomen de broers ook in vampiers te veranderen, zodat ze tot in de eeuwigheid samen kunnen zijn…
Deel 2 – Bloeddorst:
Stefan Salvatores grote liefde heeft hem veranderd in een vampier… en ze verwoestte zijn ziel. Nu dreigen hij en zijn broer Damon ontdekt en vermoord te worden. Ze vluchten naar New Orleans, maar daar worden ze voor nog grotere gevaren gesteld: de stad wemelt van de vampiers… en vampierjagers. Zal Stefans onsterfelijke ziel voor eeuwig verdoemd blijken te zijn…?
€18,95

Bestel hier

De ijzerprins (The iron fey #4) – Julie Kagawa (verwacht 3 september)
Mijn naam, mijn ware naam, is Ashallayn’darkmyr Tallyn.
Ik ben de enig overgebleven zoon van Mab, koningin van het Winterhof. En wat haar betreft, ben ik dood. Mijn verhaal begint, zoals zoveel verhalen, met een meisje…
Als Winterprins zag ik liefde altijd als een zwakte. Maar toen kwam Meghan, half meisje half fae, en dat veranderde alles. Ik werd verliefd op haar en beloofde dat ik haar ridder zou zijn. Een belofte waarvan ze me – om mijn leven te redden – ontsloeg toen Nimmernimmer bijna ten onder ging aan de IJzerfae.
Nu is Meghan de IJzerkoningin, heerseres van een rijk waar Zomer- en Winterfae niet kunnen overleven. Om bij haar te kunnen zijn, zal ik sterfelijk moeten worden. Dus ben ik nu, samen met Puck, met wie ik nog steeds een flinke appel te schillen heb, en die irritante cait sith Grimalkin, die me ook al het bloed onder de nagels vandaan haalt, onderweg naar het Eind van de Wereld.
Daar zal ik de proeven moeten afleggen om mijn ziel te verdienen. Maar de prijs is hoog, en de keuzes die ik moet maken zijn onmogelijk. Zal ik Meghan ooit nog terugzien?
€9,95

Bestel hier

f f f
Verscheurd – David Massey (verwacht 3 september)
De 19-jarige soldate Ellie wordt naar Afghanistan gestuurd om eerste hulp te bieden aan gewonden. Tijdens haar verblijf raakt ze steeds meer betrokken bij de levens van de soldaten, maar ook bij de Afghaanse bevolking. Over de missie twijfelt ze. Dan ziet ze tijdens een beschieting een meisje in een blauwe jurk onaangedaan toekijken. Wie is zij?
€12,95

Bestel hier

Kieuw – Saskia Maaskant (verwacht 5 september)
Filia is opgegroeid bij oma. In het dorp kwamen ze niet, en buiten de boodschappenbezorger Waldeman kwam er nooit bezoek over de vloer. Wanneer oma sterft, lijkt het huis nog donkerder te zijn dan anders. De eenzaamheid spoelt in golven over Filia heen. Haar enige afleiding is het dagboek dat oma haar naliet, vol bizarre herinneringen aan een buitengewone jongen met een ongelooflijk geheim. Is hij de reden dat Omafelie zich afsloot van de buitenwereld?
Maar dan trekt Kers plots ongevraagd bij haar in. Een opgewekte flapuit die licht en vrolijkheid in huis brengt. Ze woedt als een storm door Filia’s leven en dwingt haar naar buiten, de echte wereld in. Filia bloeit open, durft zelfs contact te maken met Waldeman, maar net dan houdt Kers iets voor haar achter…
€19,95

Bestel hier

Dreiging (Hush hush #4) – Becca Fitspatrick (verwacht 17 september)
Nora en Patch dachten dat ze alle problemen hadden overwonnen nu Hank van het toneel was verdwenen. Maar Nora moet afmaken wat Hank is begonnen: het vernietigen van de gevallen engelen. En dus ook Patch… Nora moet wennen aan haar nieuwe rol. Kan ze met haar nieuwe macht omgaan? Kan ze Patch redden?
€16,95

Bestel hier

f f f
De vijfde golf (#1) – Rick Yancey (verwacht 10 september)
Soms denk ik dat ik de laatste mens op aarde ben. Dat betekent dat ik de enige mens in het universum ben. Dat is onzin, ik weet het. Ze kunnen niet iedereen gedood hebben nog niet.
De eerste golf: alle elektriciteit valt uit
De tweede golf: een enorme tsunami
De derde golf: een afschuwelijke epidemie
De vierde golf: achterdocht wie kun je nog vertrouwen?
De vijfde golf…
De zestienjarige Cassie heeft niemand meer: haar ouders zijn als gevolg van de buitenaardse invasie overleden en haar broertje Sam van vijf is meegenomen door een groep militairen, zogenaamd om hem te beschermen. Op de vlucht voor de buitenaardse wezens, wil Cassie koste wat kost Sam redden. Maar hoewel ze zich had voorgenomen om niemand meer te vertrouwen, kan ze het niet alleen..
€17,95
Recensie hier te lezen
Bestel hier

Ik weet wat je denkt (fluistereiland #2) – Elizabeth George (verwacht 24 september)
Haar ouders hebben een winkel in aas voor de visserij op het zuidelijke puntje van het eiland. Becca gaat er werken om geld te verdienen en om Derric te helpen, die nog steeds niet hersteld is van zijn verwondingen. Maar als Becca voor haar werk moet leren duiken wint ze het respect van Jenn, en er bloeit een vriendschap op tussen de meisjes.
Tijdens een van haar duiktochten doet Becca een schokkende ontdekking. Maar wat ligt er onder water dat zo angstaanjagend is?
€19,95

Bestel hier

Op Auditie (De Tostigirls #2) – Henne van Amesvoord & Yvonne Dudock (verwacht 17 september)
In Op auditie doen de meiden mee aan de voorrondes van PopFactory. Als dat niet spannend is? Evi gaat lijnen, maar doet dat iets te serieus… Kunnen haar vriendinnen haar helpen?
€12,95

Bestel hier

f f f
Dat stomme boek – Tiny Fisscher (verwacht 12 september)
De vijftienjarige Ivan en zijn klasgenoten krijgen op school de opdracht om een boek te schrijven. ADHD’er Ivan ziet dat helemaal niet zitten en heeft de titel meteen klaar: Dat stomme boek. Omdat hij toch wat moet verzinnen, beschrijft hij een paar dagen uit zijn eigen leven: over hoe hij samen met zijn moeder en zusje op zoek is gegaan naar zijn plotseling verdwenen vader. De reis voert naar Berlijn en is zo bizar, spannend en grappig tegelijk, dat je het boek volgens Ivan in een ruk uit wilt lezen. Als hij tijdens de zoektocht de mysterieuze Engelse Jo en haar hond Max ontmoet, komt het verhaal tot een onverwachte climax.
€14,99
Bestel hier

Dromenjagers – Thomas Taylor (verwacht 3 september)
Eddie, Adam en David hebben alle drie de gave om door de tijd reizen. Met behulp van hun dromen kunnen ze gaan en staan waar ze maar willen. Eddie is het genie dat de gave ontdekt; Adam is vastbesloten om de geschiedenis te veranderen in zijn eigen voordeel, en David moet de toekomst van de hele wereld moet redden…
€12,95

Bestel hier

De wolvenprinses – Cathryn Constable (verwacht 3 september)
Tijdens een schoolreis naar Rusland belanden de drie vriendinnen Sophie, Marianne en Delphine op het mooie, maar vervallen winterpaleis van de exotische prinses Anna Fjodorovna Volkonskaya. Zij vertelt hun spannende legendes over brute moorden en verloren diamanten. Maar als het nacht wordt en het wolvengehuil om het paleis haar kippenvel bezorgd, komt Sophie erachter dat de prinses hen niet alles vertelt…
€12,95

Bestel hier

f
Hylas en de schaduw van de leeuwin – Michelle Paver (verwacht 17 september
Het is 3500 jaar geleden in een land aan de Middellandse Zee. Vulkanen spuwen, de aarde beeft en de zon brandt. Hylas wordt achtervolgd door een groep zwaarbewapende mannen. Hij is gewond, zijn hond is dood en hij weet niet waar zijn zusje is. Waarom zouden de krijgers achter hem aan zitten? Hylas is vastbesloten zijn zusje terug te vinden…
€14,95

Bestel hier

Naar welke boeken kijken jullie uit?

 

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Vivian september 1, 2013 at 13:20

  Lijken me interessante boeken!

 • Reply Anneke september 1, 2013 at 13:46

  Ik weet nog dat ik vorig jaar het eerste deel van Fluistereiland las en toen heel benieuwd was naar het volgende deel, maar ondertussen is het alweer zo lang geleden dat ik me geen eens meer kan herinneren waar het nou echt over ging.

 • Reply Annelies@Boekboetiek september 1, 2013 at 15:48

  Ik kijk alvast uit naar Verscheurd.

 • Reply Marilyn september 1, 2013 at 19:36

  Ik wacht met veel ongeduld op dreiging

 • Reply Marjolijn september 2, 2013 at 11:12

  Verscheurd en dromenjagers lijken me wel wat 🙂

 • Reply Emmy september 2, 2013 at 14:34

  Waaaaaah zo veel leuke boeken!

 • Leave a Reply