Binnenkort: Oktober 2013 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: Oktober 2013

 

Oktober is aangebroken. De tiende maand alweer, het einde van het jaar begint alweer te naderen! Deze maand zullen er ook weer boeken uitkomen.

f f f

Under construction – Drick Bracke (verwacht 1 oktober)
Andreas is een meisje in een jongenslichaam. Geboren in de verkeerde verpakking vindt hij zelf. Stiekem draagt hij de kleren van zijn zus en gebruikt hij haar make-up. Tot hij ervoor kiest om als Emma door het leven te gaan en met een jurk naar school te gaan.
Op een dag ontmoet Emma Elvire. Het klikt wonderwel tussen de twee, maar Elvire heeft een groot probleem. Ze is verslaafd aan drugs en doet alles om eraan te geraken. Zoals geld stelen, of met Liam slapen.
En dan nemen ze allebei een moedige stap. Emma laat zich ombouwen tot een echt meisje en Elvire vertrekt naar een afkickcentrum. Maar Liam blijft hen achtervolgen. En dan zijn er nog de gevoelens die Emma heeft voor Elvire. Wat doet ze daarmee eens ze helemaal een meisje is?

Fallen cadeaubox (verwacht 4 oktober)
De populaire youngadult-serie Fallen van bestsellerauteur Lauren Kate gaat over liefde, bedrog, vriendschap en vijandschap. Een perfecte mix van romantiek en spanning.
De vier delen Fallen, Kwelling, Passie en Extase zijn nu verkrijgbaar in één luxe cassette voor de aantrekkelijke prijs van € 39,99. Bijzonder om cadeau te geven en geweldig om te krijgen.

Requiem (Delirium amoris #3) – Lauren Oliver (verwacht 8 oktober)
De Delirium amoris-trilogie van Lauren Oliver is een fenomeen: een New York Times-bestseller, in meer dan 32 landen verschenen en meer dan 1 miljoen boeken werden verkocht. De trilogie gaat over Lena die leeft in wereld
waar liefde verboden is en als een ziekte wordt beschouwd.

f f f

Eve en Adam – Michael Grant & Katherine Applegate (verwacht 10 oktober)
Creëer de jongen van je dromen. Dat is de speciale opdracht die Eve krijgt in deze roman. Middel: een hightech ontwerpprogramma in het lab van haar moeder. Eve creëert Adam. En hij zal perfect zijn… toch?

De test (De test #1) – Joelle Charbonneau (verwacht 11 oktober)
Malencia Vale wil niets liever dan uitverkoren worden voor De test. Ieder jaar worden uit de eindexamenkandidaten de beste studenten gekozen die hun kolonie Vijf Meren mogen vertegenwoordigen tijdens De test in de hoofdstad Tosu City. Van de bijna tweehonderd kandidaten mogen alleen zij die slagen doorstromen naar de universiteit om klaargestoomd te worden tot de toekomstige leiders van het Verenigde Gemenebest. Tot haar grote vreugde is Cia een van de uitverkorenen, maar haar blijdschap verandert snel in bezorgdheid als haar vader haar de avond voor haar vertrek vertelt over zijn ervaringen gedurende De test. Hij herinnert zich slechts flarden, maar heeft wel zijn leven lang nachtmerries over de gebeurtenissen van vijfentwintig jaar eerder. Gewaarschuwd door haar vader vertrekt Cia naar de hoofdstad waar De test zal plaatsvinden. Al snel komt ze tot de ontdekking dat haar vaders waarschuwingen terecht waren en dat ze op zichzelf aangewezen is, als haar kamergenoot haar probeert te vermoorden en de inhoud van de diverse testen niet alleen geestelijk, maar ook fysiek het uiterste van haar vragen.

De Ravenjongens – Maggie Stiefvater (verwacht 11 oktober)
Blue Sargent komt uit een spirituele familie. Haar moeder is helderziende en kan de zielen zien van hen die gaan sterven. Blue heeft ze zelf nog nooit gezien, maar daar komt verandering in wanneer een jongen haar op een dag aanspreekt. Zijn naam is Gansey. Hij blijkt een rijke student op de lokale privéschool Aglionby te zijn. De jongens van Aglionby staan bekend als de Ravenjongens en betekenen niets dan problemen.
Zolang ze zich kan herinneren heeft de spirituele familie van Blue haar verteld dat zij haar ware liefde zal vermoorden. Ze had nooit voorzien
dat dit een probleem zou worden. Maar nu haar leven verweven raakt met de sinistere wereld van de Ravenjongens, is ze daar niet zo zeker meer van…

f f f

Mijn valentijn (Girl heart boy #3) – Ali Cronin (verwacht 14 oktober)
Cass staat bij haar vrienden bekend als Miss Monogaam. Ze is niet zo’n feestbeest en ze heeft al een tijd een vaste vriend, Adam. Iedereen denkt dat haar leven perfect is: ze heeft leuke ouders en genoeg geld, maar het is juist een chaos! Adam vindt haar vrienden maar niks en laat dat merken ook. Bovendien is haar beste vriend Jack verliefd op haar. Maar zij niet op hem. Cass wordt er gek van.

Crush on you – Leen Vandereyken (verwacht 15 oktober)
De zomer staat voor de deur en de beste vriendinnen Eddie en Lara, allebei 17, maken zich klaar voor het schoolbal. Zoals elk jaar aan het begin van de zomer dagen ze elkaar uit. Voor de zomer moet ‘het’ de eerste keer gebeurd zijn. En dit keer gaat het om meer dan een kus…
Maar nog voor het schoolbal begint, vertrekt Eddie totaal onverwacht met haar moeder naar het zuiden, zonder gsm, zonder laptop en zonder koffers. Ze eindigen in Italië op het idyllische eiland Ischia. Eddie begrijpt niets van het vreemde gedrag van haar moeder en zit vol vragen en twijfels. Af en toe kan ze Lara online bereiken, maar als ze de knappe Rocco ontmoet, vergeet ze meteen haar heimwee. Met Rocco is het pure romantiek. Misschien is hij wel degene waarmee ze de uitdaging kan winnen? Het lijkt een perfecte zomer te worden, tot een mailtje van Lara hun vriendschap in vraag stelt en ze de ware reden ontdekt waarom ze naar dit eiland zijn gekomen.

Desoto Adventurer 1961 – Luc Hanegreefs (verwacht 15 oktober)
Rolf bekijkt samen met zijn vader een bijzondere oldtimer: een oude Amerikaanse slee, een DeSoto Adventurer uit 1961. De jongen raakt helemaal in de ban van het verhaal van de auto. Een oude geschiedenis uit het dorp komt weer tot leven, met verregaande gevolgen voor de hoofdrolspelers. Maar er is ook een boom waarin twee initialen gekerfd zijn, een gewelddadige legende die wel eens meer waarheid zou kunnen bevatten dan velen denken, een auto-ongeval dat twee families uit elkaar dreef, een kasteeldomein met een bewogen verleden en nog veel meer.
Alles in dit boek loopt door elkaar en heeft met elkaar te maken. Niemand wil meteen de waarheid vertellen, maar Rolf kijkt, luistert en trekt conclusies.

f f
Enders (starters en enders #2) – Lissa Price (verwacht 17 oktober)
Nu de Bodybank vernietigd is hoeft Callie haar lichaam niet meer aan Enders te verhuren. Al snel merkt ze dat de Ouweheer nog steeds controle over haar heeft. De enige manier om voorgoed van hem af te zijn is door de chip in haar hoofd weg te laten halen. Maar legt ze de stem in haar hoofd die wel eens aan haar vader zou kunnen toebehoren definitief het zwijgen op. Zal ze ooit nog vrij zijn?

De gouden lelie (de alchemisten #2) – Richelle Mead (verwacht 10 oktober)
Sydney is een alchemist. Al honderden jaren lang beschermen de alchemisten de grenzen tussen de mensen en de vampieren. Maar door haar band met de vampieren Jill, Eddie en Adrian begint Sydney te twijfelen aan haar geloof in de alchemisten en haar familie. Haar loyaliteit wordt op de proef gesteld als een schokkend geheim de wereld van de vampieren uiteen lijkt te scheuren. Moet zij trouw blijven aan de principes en regels waar zij mee is opgegroeid of moet zij haar instinct vertrouwen?

 

Dit was een greep uit de collectie die deze maand uit zal komen! Naar welk boek kijk jij het meest uit?

 

 

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Dieuwke oktober 1, 2013 at 10:18

  oe de gouden lelie!!!! I <3 Richelle Mead!!

 • Reply Daniëlle oktober 1, 2013 at 12:52

  Ik kijk wel uit naar Enders, ik vond Starters heel erg leuk! En natuurlijk Eve en Adam, die staat al heel lang op mijn TBR lijst.

 • Reply Zwartraafje oktober 1, 2013 at 14:48

  Ik kijk erg uit naar ‘De gouden lelie’. Alhoewel ik ook wel nieuwsgierig ben naar ‘De test’.

 • Reply Joanydvv oktober 1, 2013 at 15:53

  Waaah! Ik ben zo benieuwd naar Requiem.

 • Reply Suzanne oktober 1, 2013 at 16:06

  Ik wil het nieuwste deel in de helden van olympus serie graag lezen 🙂

 • Reply Kelly oktober 1, 2013 at 16:56

  Ik ben benieuwd naar de test!

 • Reply Nancy oktober 1, 2013 at 18:00

  Oh, zoveel goede nieuwe boeken.
  Mijn lijstjes zijn weer aangevuld!

 • Reply Annelies@Boekboetiek oktober 1, 2013 at 20:46

  Ik ben benieuwd naar under construction.

 • Reply Elke oktober 1, 2013 at 21:28

  Ik ben erg benieuwd naar Enders. Ik heb “The Golden Lily” al gelezen en ben nu bezig met “The Indigo Spell” dus c:

 • Reply Lisanne oktober 5, 2013 at 21:41

  Oeh daar zitten weer genoeg leuke dingen bij! Ik kijk ook uit naar Ravenvlucht van Juliet Marillier 🙂

 • Leave a Reply