Binnenkort: November 2014 - Adorable Books
Algemeen

Binnenkort: November 2014

Wat gaat dit jaar toch snel zeg! We zijn al weer in november aangekomen en ook hier komen er (gelukkig) een hoop nieuwe boeken uit. Zet je grote kop thee maar vast klaar, pak dat dekentje alvast uit de kast en nestel jezelf op de bank. Want hier komen een hoop leuke boeken aan!

 photo deone_zpse950dbde.png photo hetvonnis_zps514bbb6d.png photo defoto_zpsef9646f0.png

De one (De selectie #3) – Kiera Cass (verwacht 5 november 2014) €15,00
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

Het vonnis (Project Persefone #3) – Michelle Gagnon (verwacht 10 november 2014) €15,95

Die foto waar ik niet op sta – Do van Ranst (verwacht 11 november 2014) €15,95
Die foto waar ik niet op sta van Do van Ranst is een onvergetelijk en beklemmend boek. Na drie jaar van stilte nodigt opa zijn zonen, schoondochters en hun kinderen Bas en Fiebie uit in zijn zomerhuis, ooit gekocht om de familie dichter bij elkaar te brengen. Het huis is gevuld met tal van herinneringen. Mooie herinneringen, maar ook herinneringen aan die ene vakantie, toen alles uit de hand liep. Nu is het tijd dat opa een groot familiegeheim onthult…

 photo nanking_zps8d4d236f.png photo eleanor_zps037be86b.png de keuze van wind

Nanking road – Anne C. Voorhoeve (verwacht 11 november 2014) €19,99
Ziska en haar ouders vluchten naar China in Nanking Road.
De bijna elfjarige Ziska en haar ouders vluchten in december 1938 uit Berlijn. De Joodse familie gaat met een oceaanstomer naar Shanghai. In die grote stad proberen ze het leven weer op te pakken. Dat gaat niet zonder slag of stoot: ze komen terecht in onvoorstelbare armoede, horen nergens bij en belanden in een andere oorlog – die tussen Japan en China.

Eleanor & Park – Rainbow Rowell (verwacht 20 november 2014) €17,99
Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen.

De keuze van wind – Fran Bambust (verwacht 4 november 2014) €18,95
Je wordt vijftien vandaag? Uitstekend. Dan mag je kiezen wat je voor de rest van je leven wilt zijn: mijnwerker, pottenbakker … Hoe bedoel je: je wilt nog niet beslissen? Dat is nu eenmaal de regel in deze citadel! Vlucht maar weg, ja! Ren maar naar het versteende bos … Maar onthoud: niet kiezen, is ook kiezen!

laat me jou zijn schrijven kreng love, rosie

Laat me jou zijn – Petra Kruijt (verwacht 18 november 2014) €14,99
Laat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco.
Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.

Schrijven kreng! – Lisette Jonkman (verwacht 14 november 2014) €15,00
Tips & trucs van de grappigste schrijfster van Nederland.
Voor iedereen die bruist van de ideeën, maar bang is voor de knipperende cursor.
Je wilt een romantisch, grappig en meeslepend verhaal schrijven, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Of misschien zit je vast in een verhaal en kun je wel wat tips gebruiken om verder te gaan? Schrijfster Lisette Jonkman deelt haar tips, blunders en misstappen met je.
Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: verder met dat manuscript!
Lisette Jonkman schreef de romans Glazuur, Verkikkerd en Verslingerd. In Schrijven kreng! helpt ze je op haar humoristische wijze verder naar de volgende fase van je schrijfproject.

Love, Rosie – Cecelia Ahern (verwacht 28 november 2014) €15,00
Al sinds hun kindertijd zijn Rosie en Alex onafscheidelijk. Rosie is dan ook ontroostbaar als Alex met zijn familie van Dublin naar Boston verhuist. Rosie besluit om naar de hotelschool in Boston te gaan als ze van school af is, zo hoeven ze elkaar maar een jaar te missen. Maar het loopt anders. Rosie raakt zwanger en blijft bij haar ouders wonen om voor haar dochtertje te kunnen zorgen, terwijl Alex met een Amerikaanse trouwt.
Hun magische band houdt hen op de been tijdens alle ups en downs in hun bestaan, maar geen van beiden weet of hun vriendschap de jaren en kilometers _ en nieuwe relaties _ zal overleven. In Rosies achterhoofd speelt altijd de vraag of ze misschien ooit meer hadden kunnen worden dan goede vrienden. Misverstanden, omstandigheden en pure pech hebben hen uit elkaar gehouden, maar als de ultieme kans zich aandient, zullen ze dan alles op het spel zetten voor echte liefde?

Een greep uit de boeken! Naar welke van deze boeken kijk jij uit?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) november 1, 2014 at 11:17

  Eleanor & Park lijkt me toch best wel leuk om te lezen! 🙂

 • Reply Jolien november 1, 2014 at 14:58

  Ik kijk echt ontzettend uit naar “Schrijven kreng!” 🙂

 • Reply Jacoline november 1, 2014 at 15:19

  Het Vonnis (ik moet deel 2 overigens nog wel lezen) en Schrijven Kreng!

 • Reply AMBERLEEST.nl | VERWACHT: November 2014 november 3, 2014 at 12:28

  […] te kopen, maar ook dat er weer een heleboel toffe boeken in het verschiet liggen. Zo vond ik op Adorable Books al een superhandig lijstje met boeken die binnenkort in het Nederlands worden uitgegeven. Omdat ik […]

 • Reply Madelon november 3, 2014 at 21:39

  Ik ben vooral echt enorm benieuwd naar Schrijven Kreng!

 • Reply Barbie juli 22, 2016 at 05:03

  owner. Prividong cooking tips and making the kitchen fun is his goal. To learn more about the history of pizza in America and what makes good pizza visit his website. Category: Internet Marketing Tag: cookig tips

 • Leave a Reply