Binnenkort: november 2013 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: november 2013

sdg

We naderen het einde van het jaar alweer. Wat gaat het snel! Maar het einde van het jaar kan ook erg leuk zijn.. Denk maar aan Sinterklaas en Kerst! Laat die verlanglijstjes maar komen. Er komen deze maand weer een aantal leuke boeken uit, dus zet ze maar alvast op je lijstje!

f f f

Teardrop (teardrop #1) – Lauren Kate (verwacht 5 november)
Nooit huilen… Dat heeft Eureka’s moeder haar op het hart gedrukt. Nu is Eureka’s moeder onder mysterieuze omstandigheden verdronken en Eureka wil eigenlijk ook dood. Ze geeft alleen nog om een bijzonder boek. Daarin staat het huiveringwekkende verhaal van een meisje dat een heel continent in zee huilde. Als een vreemde jongen Eureka vertelt dat ze in gevaar is, krijgt hij haar ook bijna in tranen. Tranen die een wereld kunnen wegspoelen…

Kinderen van de rode clan (Anima Mundi #1) – Elia Barceló (verwacht 5 november)
De Kinderen van de clans zijn mutanten. Al honderden jaren leven ze onder de mensen zonder opgemerkt te worden. Maar nu ze met uitsterven bedreigd worden, moeten ze hun voorzichtigheid laten varen: ze hebben mensen nodig om hun voortbestaan veilig te stellen. De achttienjarige vriendinnen Lena en Clara ontdekken al snel dat het levensgevaarlijk is om in het gezelschap van de Kinderen van de clan te verkeren. Terwijl Clara zich in een explosieve liefdesaffaire met een mutant stort en zwanger raakt, wordt Lena ontvoerd door een kwaadaardig wezen. De ontvoering markeert het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen die Lena steeds verder terugwerpen op zichzelf.

Divine Sage Flame (Divine Saga #1) – Bernice Berkleef (verwacht 4 november)
Als de mensheid wordt bedreigd en de goden ingrijpen, gebeurt er iets waar niemand op had gerekend… Amor is bloedmooi, steenrijk en een Griekse god. Hij denkt dat hij alles al een keer heeft meegemaakt… Totdat hij verliefd wordt op een mens. Moon is een meisje dat het niet gemakkelijk heeft. Ze woont bij haar drankzuchtige oom en ongeïnteresseerde tante. Haar leven sleept zich voort en erg leuk of opwindend is het niet… tot de dag waarop ze een niet-menselijke jongen ontmoet. Wanneer de paden van het aardse en het goddelijke elkaar kruisen, worden wetten overtreden, risicos genomen en levens voor altijd veranderd…

f f f

Codenaam Verity – Elizabeth Wein (verwacht 6 november)
Een stoere pilote uit Manchester en een Schotse special operations executive krijgen een bijzondere band. Als een cruciale missie fout gaat, springt Verity uit een vliegtuig boven Frankrijk. De Gestapo neemt haar gevangen en ze moet onder dwang haar verhaal opschrijven. Alles waar ze ooit in heeft geloofd, wordt op de proef gesteld…

De jongen die het liet regenen – Brian Conaghan (verwacht 8 november)
Clem verhuist naar een nieuwe stad en
een nieuwe school. Als nieuwkomer wordt hij geviseerd door een groepje jongens dat er alles aan doet om hem
het leven zuur te maken. Clem probeert weerwerk te bieden, maar de dreiging en het pesten gaan zijn hele leven bepalen. Tot de situatie uit de hand loopt en escaleert in een vreselijk drama.

Een lief voor Jackson – Celia Bryce (verwacht 12 november)
Megan Brights hele leven staat op z’n kop als bij haar een hersentumor wordt ontdekt. Maar ze is niet zozeer bang om haar haar te verliezen als wel haar beste vrienden, als ze voor lange tijd in het ziekenhuis moet verblijven. Jackson is een andere tienerpatiënt die op dezelfde afdeling verblijft. Megan valt als een blok voor hem, maar ook hij is ernstig ziek.

f f f

Wolfsbloed (de laatste wachter #2) – Alexandra Penrhyn Lowe (verwacht 12 november)
Eveline is in gevaar. Haar ontwaakte gaven maken haar tot loslopend wild voor geesten, demonen en het duistere genootschap de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven achter zich laten. Weg van Cleo. Weg van Azer. Ze reist af naar Parijs, waar ze terechtkomt in een huis met andere Wachters. Eindelijk heeft ze een plek waar ze veilig is en waar ze zal leren hoe ze haar nieuwe krachten moet gebruiken. Maar ze voelt zich verscheurd: kiest ze voor zichzelf of moet ze op zoek gaan naar haar moeder, die op een foto staat met de Broeders van Belial? Als in de krochten van de romantische lichtstad een duivelse strijd ontbrandt tussen goed en kwaad, blijkt meer dan ooit dat ze, ver weg van haar vrienden, geheel op zichzelf is aangewezen. Wie kan ze echt vertrouwen? Tijdens een confrontatie met haar grootste vijand wordt Eveline voor een levensgevaarlijk dilemma gesteld.

De val van vijf (Lorien Legacies #4) – Pittacus Lore (verwacht 19 november)
De Gardes zijn eindelijk herenigd, maar zijn ze wel uit het juiste hout gesneden om de strijd tegen de Mogadoren te winnen? John Smith, Nummer Vier, dacht dat alles zou veranderen zodra ze elkaar hadden gevonden. Ze zouden niet langer hoeven vluchten. Ze zouden de Mogadoren bestrijden. En ze zouden winnen. Maar hij vergiste zich. Na hun confrontatie met de Mogadoorse heerser, waarbij ze bijna werden vernietigd, weten de Gardes dat ze compleet onvoorbereid zijn en ze kansloos zullen worden overtroefd. Nu houden ze zich schuil in het penthouse van Negen in Chicago, waar ze zich beraden op hun volgende zet…

De fouten van de moeder – Danielle Steel (verwacht 5 november)
Olivia Grayson heeft altijd voor haar werk gekozen, en heeft haar kinderen eigenlijk verwaarloosd. Olivia wil dat goedmaken met een droomvakantie, maar het loopt helemaal anders dan ze had gehoopt. Maken haar kinderen nu dezelfde fouten als hun moeder?

f f f

Schaduw van de tijd – Jen Minkman (verwacht 5 november)
Hannah is helemaal klaar voor een heerlijk rustige zomer na haar eerste werkjaar op een middelbare school. Samen met haar broer Ben gaat ze naar het vakantiehuisje van hun moeder in Arizona. Daar loopt ze Josh, de oude jeugdvriend van Ben, na jaren weer tegen het lijf. De kleine jongen uit het Navajo-reservaat is plotseling niet zo klein meer, en Hannah voelt meer voor de volwassen Josh dan alleen maar vriendschap. Maar al snel is het gedaan met de rust. Nacht na nacht wordt Hannah geplaagd door vreemde nachtmerries over het verleden van de Navajo’s en griezelige schimmen die haar achtervolgen. De schaduwen komen steeds dichterbij… en waarom komt Josh ook steeds in haar dromen voor?

Dylan (middernacht #4) – Lara Adrian (verwacht 15 november)
Journaliste Dylan Alexander stuit bij de ontdekking van een verborgen tombe op een wereld vol duisternis en geheimen. Zo ontmoet ze de aantrekkelijke vampier Rio, die haar onbedoeld meesleurt in zijn strijd tegen de wilde onsterfelijken die de mensenwereld bedreigen. Als Dylan vervolgens een schokkende link ontdekt tussen haar eigen verleden en dat van Rio, moet ze kiezen: Rio’s duistere wereld verlaten, of alles riskeren voor de man die haar heeft laten ondervinden wat echte passie betekent…

Gewoon magisch – Conny Regard (verwacht 15 november)
In de nacht van haar drieëntwintigste verjaardag ziet Vlinder in haar droom een man. Meteen weet ze: dit is de liefde van mijn leven. Maar het is moeilijk zoeken naar iemand die je niet kent. Ze heeft geen naam van hem, weet niet waar hij woont. Toch komt ze Quinn op het spoor. Ze ziet hierin een teken dat haar droom klopt en dat ze echt voor elkaar bestemd zijn. Maar Quinn is verloofd met een ander! Het zal Vlinder alles wat ze in zich heeft kosten om hem te overtuigen dat ze bij elkaar horen… misschien zelfs een beetje magie.

Dit was een deel uit de collectie die deze maand uitkomt. Welke lijken jou leuk?

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply tamara november 1, 2013 at 06:20

  ben erg benieuwd naar ze allemaal maar vooral naar wolfsbloed en dylan

 • Reply Nikki november 1, 2013 at 06:34

  Leuke tips!

 • Reply Mass november 1, 2013 at 13:14

  De jongen die het liet regenen. Meteen op mijn wishlist gezet

 • Reply Elke november 1, 2013 at 13:31

  The Fiery Heart natuurlijk! <3

 • Reply Joanydvv november 1, 2013 at 14:53

  Ik kijk zo uit naar het nieuwe deel in de Middernacht serie. Ik houd van die reeks. Codenaam Verity heb ik al gelezen en het was echt zo’n mooi boek. Echt een aanrader (maar zet wel de tissues klaar)

 • Reply Annelies@Boekboetiek november 1, 2013 at 15:31

  Ik kijk uit naar Codenaam Verity. Lijkt me een heel mooi boek.

 • Reply Melanie januari 27, 2014 at 20:18

  Ik mis dit soort artikelen!

 • Leave a Reply