Binnenkort: Maart 2013 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: Maart 2013

Hoera! Een nieuwe maand, nieuwe boeken! Kijk snel mee welke boeken deze maand uit zullen komen.


d f

Eindeloze nacht – Veronica Rossi (verwacht 15 maart)
Perry en Aria proberen allebei hun plaats te vinden in de Getijen, maar Perry worstelt met zijn verplichtingen en Aria’s aanwezigheid wekt nog steeds veel wantrouwen. Aria en Raas besluiten de Getijen te verlaten en naar de Hoorns te gaan, op zoek naar kennis over het Stille Blauw en in de hoop Liv, Perry’s zus en Raas’ grote liefde, te vinden. Aria moet razendsnel als de beste leren vechten om te overleven en worstelt daarnaast met haar gevoelens van trouw, aan beide kampen. Als ze ondanks alles haar weg weer vindt naar de Getijen, blijkt het leven haar nog een klap toe te dienen: in haar afwezigheid heeft Perry een innige band gekregen met Kirra en lijkt er geen plaats meer te zijn voor Aria…

Roeping (Darkness rising #2) – Kelley Armstrong (verwacht 15 maart)
In Samenzwering ontdekte Maya Delaney haar ware talent. In Roeping kan ze haar connectie met de natuur en de dieren om haar heen niet meer ontkennen. Maya kan sneller rennen, hoger klimmen en beter zien dan andere mensen. Haar moedervlek in de vorm van een pootafdruk bevestigt het: ze is een skinwalker. Maya weet dat het een kwestie van tijd is voor ze de gedaante van een dier zal aannemen. Maar ze is vast niet de enige in haar dorp die transformeert… Na een grote brand in het bos, die waarschijnlijk is aangestoken, moeten Maya en haar vrienden hun huizen verlaten. Na een helse achtervolging komen ze terecht in de wildernis, waar ze zijn overgeleverd aan hun talenten om thuis te komen.


f f

Helemaal vrouw en lente – Brandon Jones (verwacht 14 maart)
Twee meisjes, Gi en Il-sun, werken in een troosteloze kledingfabriek in Noord-Korea. Hun dagen zijn grimmig en uitzichtloos. Tot de vriend van Il-sun hun de kans biedt te vluchten. Maar eenmaal in Zuid-Korea worden de jonge vrouwen verkocht als seksslavinnen en naar Amerika gebracht. Daar weten Gi en Il-sun uiteindelijk aan hun wrede lot te ontsnappen.

De toeschouwer – Charlotte Link (verwacht 1 maart)
Hij observeert ze dag en nacht. Vrouwen die hij niet kent. Uit de verte slaat hij de mooie Gillian Ward gade. Een succesvolle vrouw, gelukkig getrouwd, moeder van een reizende dochter: hij idealiseert haar. Totdat hij erachter komt dat hij tegen een façade aankijkt en niets is wat het lijkt.
Gelijktijdig schrikt een serie van drie moorden Londen op. De slachtoffers zijn drie alleenstaande vrouwen, op een raadselachtige, sadistische wijze omgebracht. De politie is op zoek naar de psychopaat die dit op zijn geweten heeft. Een gestoorde man. Een zieke man. Een man die vrouwen haat.

Ik vergeet je niet – Yrsa Sigurdardóttir (verwachte leverdatum 2 maart)
In een geïsoleerd dorpje op de IJslandse Westfjorden beginnen drie vrienden aan de renovatie van hun vakantiehuis. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn – iets of iemand wil dat ze het fjord verlaten en jaagt hen op met zijn mysterieuze aanwezigheid. Aan de andere kant van het fjord onderzoekt de jonge dokter Freyr samen met agente Dagný de zelfmoord van een vrouw.
Tot hun schrik bleek de vrouw geobsedeerd te zijn door de verdwijning van Freyrs zoon, een aantal jaar eerder. Als deze twee verhalen in elkaar grijpen wordt een angstaanjagende waarheid aan het licht gebracht.


 

Een kleine greep uit de maand maart. Welke boeken lijken jullie interessant?

 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Sandra van de Walle maart 1, 2013 at 13:05

  Ik sta op het punt om te beginnen in ‘Ik vergeet je niet’als recensie-boek voor de *GEEN RECLAME*
  Ik ben er erg nieuwsgierig naar!

 • Reply Dieuwke maart 1, 2013 at 14:28

  Waaah!! Kelley Armstrong en Darynda Jones!!! Die moet ik hebben!
  De eerste steen rechts vorig jaar in 1 ruk uitgelezen, ben zoo benieuwd hoe die verder gaat 😀

 • Reply Boekboetiek maart 1, 2013 at 20:03

  Helemaal vrouw en lente lijkt me wel een mooi boek.

 • Reply IngeDB maart 2, 2013 at 16:47

  Ik kijk uit naar Roeping van Kelley Armstrong, want ik heb het eerste deel al uitgelezen 😀

 • Reply LisettevV maart 5, 2013 at 23:37

  ik zit al bijna een jaar te wachten op De Eindeloze Nacht van Veronica Rossi! Mag wel snel uitkomen 🙂
  Ik vergeet je niet lijkt me ook wel interessant.

 • Leave a Reply