Deze boeken komen uit in juni 2015
Binnenkort

Binnenkort: Juni 2015

jik
Juni is een maand waarin veel boeken uit komen. Ik heb een kleine selectie gemaakt van boeken die interessant zijn. Maak alvast je lijstje voor aankomende zomervakantie!

1
Sprong in de wildernis – David Baldacci (verwacht 30 juni 2015) €12,50
Deel twee in de Finisher serie. 

Dwaaleiland – Melissa Cruz de la (verwacht 25 juni 2015) €15,00
Cruella de Ville, de boze koningin uit Sneeuwwitje, Jafar, Maleficent… iedereen weet hoe de traditionele Disney-verhalen aflopen, maar waar zijn de schurken nu? Maak je borst maar nat want ze zijn druk bezig met gemene plannen maken. De bekende schurken uit de Disney-klassiekers zijn met hun kinderen verbannen uit het koninkrijk Auradon naar Dwaaleiland. Hun kinderen Mal, Evie, Jay en Carlos zijn al net zulke onruststokers als hun gemene ouders. Ze zijn druk bezig snode plannen te beramen om weer aan de macht te komen in Auradon.

De ijzeren engel – Cassandra Clare (verwacht 18 juni 2015) €19.99
Het eerste deel van de Infernal Devices-trilogie – die vooraf gaat aan de Kronieken van de Onderwereld begint wanneer Tessa’s gerieflijke leventje van het New York in 1978 abrupt eindigt als haar voogdes sterft. Tessa wordt naar haar broer in Londen gestuurd, maar voordat zij daar aankomt is ze ontvoerd door de Zwarte Zusters, die haar dwingen zich te bekwamen in een vreemde gave, waarvan ze niet eens wist dat ze die had: transformeren. Ze wordt gered door de superknappe en gevatte Will, die haar naar de Schaduwjagers brengt…

2

Val – Cis Meijer (verwacht 23 juni 2015) €13,99
Na de zomer zou Liv naar dezelfde highschool gaan als haar urban climbing- en hartsvriendin Sofia in New York. Maar terwijl Liv de weken aftelt, gedraagt Sofia zich op Skype steeds vreemder. Hun laatste telefoongesprek eindigt in ruzie. Dan ontvangt ze van Sofia een appje: HET SPIJT ME. ALLES KOMT GOED! Een dag later bereikt Liv het afschuwelijke nieuws dat Sofia is omgekomen bij een tragisch ongeval.
Liv twijfelt aan Sofia’s doodsoorzaak. Was het echt een ongeluk? Liv besluit toch naar New York te vertrekken, urban climbing-stad bij uitstek. Met gevaar voor eigen leven gaat ze op zoek naar de waarheid achter Sofia’s verdwijning.

De prinses – Kiera Cass (verwacht 15 juni 2015) €15,00
Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders. Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.

Onder mijn huid – Marlies Slegers (verwacht 12 juni 2015) €14,99
Coco is al heel lang verliefd op Nick. Ze is dan ook over the moon als hij laat merken dat hij haar ook leuk vindt. Met Nick kan ze over van alles praten, ook over de moeizame relatie met haar vader. Dan vraagt hij of ze een naaktfoto van zichzelf stuurt. Coco aarzelt, maar doet het toch wanneer hij belooft alles meteen te deleten. Het gaat een tijdje goed, tot Coco erachter komt dat Nick screenshots van haar aan zijn vrienden heeft laten zien. Ze is woedend en maakt het uit. Niet lang daarna krijgt ze via een anonieme afzender een naaktfoto van zichzelf toegestuurd. Als ze niet binnen 24 uur een nieuwe stuurt, gaat haar foto viraal… Wie bedreigt haar? Is het Nick? Of iemand anders?

3

Mooie meisjes – Karin Slaughter (verwacht 18 juni 2015) €22,90
Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

De eerlijke vinder – Stephen King (verwacht 2 juni 2015) €19,99
John Rothstein, een legendarische schrijver van een serie boeken, heeft al decennia lang niets gepubliceerd. Morris Bellamy is woedend. Niet alleen omdat Rothstein met schrijven is gestopt, maar ook omdat diens serie niet naar zijn smaak eindigde. Bij een inbraak in het huis van Rothstein neemt Bellamy alle cash uit de kluis mee, en als hoofdprijs een stapel aantekenboekjes met ongepubliceerd materiaal. Morris verbergt zijn buit – maar dan wordt hij gearresteerd voor een andere misdaad. Tientallen jaren later vindt een jongen, Pete Saubers, de kist en nu is het Pete en zijn familie die door Bill Hodges, Holly en Jerome gered moeten worden van de inmiddels nog krankzinniger en wraakzuchtige Bellamy, die na 35 jaar vrijkomt uit de gevangenis.

Clover’s kind – Amanda Prowse (verwacht 15 juni 2015) €17,95
Als de achttienjarige Dot haar Sol ontmoet, heeft ze het gevoel dat ze eindelijk de ware liefde heeft gevonden…
Solomon Arbuthnott is een knappe soldaat van Saint Lucia. Dot is een verkoopster uit een arme buurt in Londen. Samen dromen ze van een gedeelde toekomst: leven onder een blauwe hemel met zonneschijn, vreugde en liefde.
Maar in 1961 is het niet gepast dat een East Endse meid verkering heeft met een jongen uit West-Indië, laat staan dat ze met hem het land verlaat. Ze gehoorzamen hun ouders en laten hun leven door hen bepalen. Ook al breekt het hun hart…

Een klein deel van de boeken die deze maand uitkomen, naar welke boeken kijk jij uit?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply tamara juni 2, 2015 at 08:00

  Een extra deel van Vijftig tinten Grijs komt 15 juni uit! Genaamd ‘Grey’.. Dit verteld het verhaal van zijn kant..

  • Reply Danique V. juni 2, 2015 at 14:15

   Klopt inderdaad! (De 18e volgens mij) Alleen is dat de Engelse versie, en wij zetten hier (helaas) alleen de Nederlandse versies neer haha. Ik ben wel ook erg benieuwd naar dit boek!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juni 2, 2015 at 09:07

  Begrijp ik goed dat het eerste deel van TID eindelijk in het Nederlands komt?? 😀

 • Reply beautifulday4makeup juni 2, 2015 at 10:30

  Ik ben erg benieuwd naar de prinses! 🙂

 • Reply Esther juni 2, 2015 at 12:28

  Ik kijk uit naar de prinses. 🙂

 • Reply Annelies juni 2, 2015 at 19:47

  Clover’s kind lijkt me heel mooi!

 • Reply Madelon juni 3, 2015 at 19:02

  Ik ben super benieuwd naar Dwaaleiland!

 • Leave a Reply