Binnenkort

Binnenkort: Juli 2014

Ja, juli is begonnen! Eén van mijn favoriete maanden. Het is de maand waarin ik boeken ga verzamelen om mee te nemen op vakantie en ook de maand waarin er natuurlijk weer heerlijke boeken uitkomen. Rondom de zomer weten uitgevers altijd weer een stapel boeken neer te leggen waar je U tegen zegt, kom dus maar op met die nieuwe boeken!

 photo asfd_zpse9bdc971.png photo fallen_zps605a1344.png photo deepblue_zps21f4390c.png

De zomer waarin mijn vader homo werd – Endre Lund Eriksen (verschijnt 3 juli 2014) €16,99
De dertienjarige Arvid is met zijn vader op vakantie in een gehucht. De enige andere gasten zijn Indiane en haar macho homo-vader. Arvid houdt een dagboek bij als uitlaatklep voor het noodlot dat hem dreigt te treffen: dat zijn vader een stel lijkt te worden met de vader van Indiane. Niet het idee dat zijn vader homo zou zijn, maar dat hij zo verandert, doet Arvids wereld op zijn grondvesten schudden.
Dan ontluikt er ook een liefde tussen de onhandige Arvid en de wereldwijzere Indiane. Wanneer Arvids vriend komt logeren en Indiane inpalmt, vlucht Arvid. Thuis kunnen hij en zijn vader hun draai echter niet meer vinden. Ze gaan terug: naar Indiane, die nog steeds een zwak koestert voor Arvid, en naar de mannenliefde…

Bestel het boek hier

Fallen – Engelen in het donker – Lauren Kate (verschijnt 3 juli 2014) €8,99
Een verzameling intense momenten en verbazingwekkende inzichten uit de wereld van de Fallen-serie.
Een feest dat volledig uit de hand loopt. Daniel laverend door de straten van L.A.. Miles die op het randje van de duisternis balanceert. Een ongemakkelijke scène op Shoreline. Een engel op jacht, en een geschrapte scène van een date tussen Luce en Daniel.

Bestel het boek hier.

Deep blue (Waterfire saga #1) – Jennifer Donnelly (verwacht 3 juli 2014) €18,99
Diep in de oceaan leven de zeemeerminnen.
Op de ochtend van haar verloving ontwaakt Serafina, een zeemeermin van de Middellandse Zee, met vreemde dromen in haar hoofd. Die voorspellen de terugkeer van een eeuwenoud kwaad.
Wanneer de pijl van een moordenaar Sera’s moeder vergiftigt, moet Sera op zoek naar het brein achter de moord om een oorlog te voorkomen. Geleid door haar schimmige dromen, zoekt Sera vijf andere zeemeerminheldinnen van de zes zeeën. Samen vormen zij een onverbrekelijke zusterband en ontdekken ze een samenzwering die het bestaan van hun wereld bedreigt.

Bestel het boek hier.

 photo hetgesticht_zps18724b3e.png photo deselectie_zps2592730f.png photo vitro_zpsdacef7c5.png

Het gesticht (Het gesticht #1) – Madeleine Roux (verschijnt 3 juli 2014) €19,99
De zestienjarige Dan Crawford moet voor straf naar een speciale zomerschool om zijn eindexamen te kunnen halen. Eigenlijk heeft Dan er best zin in: op zijn eigen school heeft hij geen vrienden en wie weet wat voor mensen hij nu gaat ontmoeten. Al snel ontdekt hij dat het schoolgebouw een voormalig gesticht is waar gestoorde levensgevaarlijke criminelen werden opgesloten. Terwijl Dan en zijn nieuwe vrienden Abby en Jordan het duistere oude gebouw onderzoeken, komen ze erachter dat het geen toeval is dat ze alle drie naar de school zijn gestuurd. Het gesticht is de sleutel tot een angstaanjagend verleden, en sommige geheimen kunnen niet verborgen blijven.
Bestel het boek hier.

De selectie (Selection-trilogie #1) – Kiera Cass (verwacht 7 juli 2014) €15,00
Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te strijden om het hart van prins Maxon.
America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten voor een strijd om een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Bestel het boek hier.

Vitro – Jessica Khoury (verwacht 7 juli 2014) €19,95
Op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan hebben wetenschappers het leven gegeven aan embryo’s. Deze wezens – de Vitro’s – beschikken over capaciteiten waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Maar ze hebben ook een groot gebrek. Sophie Crue is vastbesloten om Skin Island te bezoeken en haar moeder te vinden, een wetenschapper die Sophie jaren geleden heeft achtergelaten. Sophie schakelt charterpiloot Jim Julien in om haar naar het eiland te brengen. Maar eenmaal daar aangekomen, ontdekken Sophie en Jim meer dan ze wilden weten … onder meer de charmante, briljante Vitro Nicholas en de onschuldige Vitro Lux, die als twee druppels water op Sophie lijkt.
Bestel het boek hier.

 photo debrug_zps04eb63bd.png

De brug der getijden (Water & Vuur #1) – David Hair (verwacht 9 juli 2014) €16,95
Bestel het boek hier.

Welke van deze boeken neem jij mee in je koffer?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Dieuwke juli 2, 2014 at 15:24

  <3 de selectie! <3 deep blue <3

 • Reply Kelly juli 2, 2014 at 15:45

  Ik kijk zelf ontzettend uit naar De selectie & Vitro! 🙂

 • Reply Quirine juli 2, 2014 at 17:28

  De waterfire saga klinkt echt geweldig! Ik las veel kinderboeken over zeemeerminnen en eigenlijk lijkt het me heel leuk om dat weer eens te doen 🙂

 • Reply Elke juli 2, 2014 at 20:07

  De Selectie heb ik al láng uit haha. Maar ja, ik heb de Engelse trilogie gelezen. Dus ik kan hem aan iedereen aanraden! Je zult wel vaak blij, verdrietig, jaloers en boos worden haha ^^ en ik kijk zelf echt uit naar Deep Blue! Ik heb al zo lang geen goed zeemeermin verhaal gelezen!

 • Reply Annelies juli 2, 2014 at 20:47

  Het Gesticht lijkt me wel leuk.

 • Reply Madelon juli 3, 2014 at 08:23

  Ik ben zooooo benieuwd naar Deep Blue!!!
  En ik ben blij dat De Selectie eindelijk uitkomt. Heb hem zelf dan al wel gelezen in t Engels, maar nu kan heel Nederland tenminste meegenieten!

 • Reply Lieke juli 3, 2014 at 11:27

  Ik ben erg benieuwd naar De Selectie 😀

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin