Binnenkort: januari 2015 - Adorable Books

Binnenkort: januari 2015

2015 is begonnen! Het nieuwe jaar beginnen we natuurlijk met een hoop leuke nieuwe boeken. Kijk jij ook al uit naar jouw nieuwe stapel?

het vierde rijk boek_large_p_53d84b0f6128f7.73711642 9789000344222

Het vierde rijk – Maria Nygren (verwacht 12 januari 2015) €19,95
Blenda is niet populair, hoe ze ook haar best doet om vrienden te maken. Maar bij een schoolopdracht over Hitler krijgt ze een idee: wat als ze zijn propagandatechnieken zou gebruiken om op school de macht te veroveren? Kan ze iets goeds bereiken met de strategieën van een massamoordenaar?

Nanking Road – Anne Charlotte Voorhoeve (verwacht 13 januari 2015) €19,99
De bijna elfjarige Ziska en haar ouders vluchten in december 1938 uit Berlijn. De Joodse familie gaat met een oceaanstomer naar Shanghai. In die grote stad proberen ze het leven weer op te pakken. Dat gaat niet zonder slag of stoot: ze komen terecht in onvoorstelbare armoede, horen nergens bij en belanden in een andere oorlog – die tussen Japan en China.

Girl online – Zoe Sugg (verwacht 23 januari 2015) €16,99
Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny’s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

Luitingh Fantasy barcode blok 21280_54996c032d5a5_21280 2D 1400 p UP

Jenna (Middernacht #8) – Lara Adrian (verwacht 20 januari 2015) €16,95
In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak bij de Broederschap, een mysterieus, eeuwenoud genootschap van vampiers dat de wereld wil beschermen tegen hun woeste tegenstanders.
Het is daar dat ze Brock leert kennen, de woest aantrekkelijke vampier met donkere ogen die Jenna niet alleen helpt te genezen, maar haar ook doet verlangen naar iets bovennatuurlijks. Samen met Brock ontdekt ze een wereld vol vuur en verlangen. Maar ook een wereld van dood en verderf, met name als ze zich gaat inzetten voor het doel van de Broederschap.

Volgende keer bij jou! – Åsa Hellberg (verwacht 27 januari 2015) €19,95
Isabella, ooit een beroemd actrice en nu ondernemer, staat op een keerpunt in haar leven: na jaren te hebben geleefd met haar naar aandacht hunkerende, overspelige echtgenoot is ze van hem gescheiden en heeft ze haar bedrijf verkocht.
Isabella’s beste vriendin Carina woont in Engeland en is qua karakter de tegenpool van Isabella: ze is een kleurrijke, nogal impulsieve persoonlijkheid. Ook zij staat op een keerpunt in haar leven: ze is na een lang huwelijk door haar man aan de kant gezet voor een veel jongere vrouw. Ze stelt Isabella voor om samen een bed & breakfast te gaan runnen even buiten Londen – volgens haar is dat het avontuur dat ze nodig hebben.
Elsa heeft haar hele leven in de schaduw van haar man gestaan en zichzelf altijd weggecijferd. Nu haar man is overleden, vindt ze dat het tijd is om wat van de wereld te zien. Ze gaat naar het vliegveld van Stockholm om daar op de bonnefooi iemand te volgen, in de hoop dat dit haar naar een exotische bestemming zal leiden. Ze belandt in Londen en leert Isabella en Carina kennen. Een ontmoeting met verstrekkende gevolgen…

Up (Paaz #2) – Myrthe van der Meer (verwacht 4 januari 2015)
Emma is jong, getalenteerd, bevlogen en ze heeft levenslang… de levenslange diagnose manisch depressief. Als Emma vol goede moed naar het laatste gesprek met haar psychiater gaat, gebeuren er een aantal dingen die ze niet helemaal had voorzien; haar psychiater is verdwenen, de vervanger weet niets van een eindgesprek en voor het einde van de dag is ze opgenomen op de paaz. Alweer.
Terwijl Emma op zoek gaat naar een verklaring, raakt ze langzaam maar zeker verstrikt in de wonderlijke wereld van pillen, psychiaters en patiënten. Hoeveel last mag je als psychiatrisch patiënt je omgeving bezorgen? Waar
loopt de grens tussen problemen bespreken en anderen ermee chanteren?

2D 1400 p Nu is het jouw beurt 9200000030480707 9789048820405_160

Nu is het jouw beurt – Helena S. Paige (verwacht 30 januari 2015) €17,50
Je beste vriendin gaat trouwen en jij bent haar bruidsmeisje. Het wordt een geweldig feest en wie weet, misschien gebeurt er nog iets spannends. Je moet beslissingen nemen. Ga je met je mysterieuze nieuwe vriend naar het feest? Of alleen? Je kent de getuige van de bruidegom al jaren maar bent nog nooit close met hem geweest. Zal dat nu gebeuren? Of ga je een duet aan met de hotte dj met zijn indrukwekkende tattoos en spierballen? Dan is er nog die jongen die je vroeger plaagde, maar nu veel minder irritant lijkt. Je hebt zo’n donkerbruin vermoeden dat de zaken uit de hand gaan lopen.

Soapsop – Liza Sips (verwacht 20 januari 2015) €13,99
Wanneer Pippa auditie mag doen voor de populaire soap Liefde & Verraad springt ze een gat in de lucht. Al bij de eerste auditie slaan de vonken tussen haar en hoofdrolspeler Mees Swart over. Maar Blaire, de gehaaide dochter van de zenderbaas, eist Mees voor zichzelf op. Als Pippa de rol krijgt werkt Blaire haar in alles tegen. Tot overmaat van ramp moeten de meiden tegenover de media doen alsof ze beste vriendinnen zijn. Pippa’s ster stijgt razendsnel, maar voor haar vrienden heeft ze amper nog tijd. Wint Pippa de strijd om Mees of zal de zeepbel barsten?

De indigo bezwering (de alchemisten #3) – Richelle Mead (verwacht 15 januari 2015) €19,95
Sydney is een alchemist. Al eeuwenlang vormen alchemisten een geheim genootschap dat vampiers verborgen houdt van de mensenwereld. Sinds Sydney zich aangetrokken voelt tot een vampier, heeft ze er steeds meer moeite mee om de scheidslijn tussen beide werelden te bewaken. Ze ontmoet de aantrekkelijke en rebelse Marcus Finch, een voormalig alchemist die op de vlucht is. Hij wil Sydney laten zien welke geheimen de alchemisten voor haar verborgen houden. Maar als hij haar dwingt om in opstand te komen tegen de mensen die haar opgevoed hebben, beseft Sydney dat het moeilijker is om zich van hen los te maken dan ze dacht…

Welke van deze boeken zou jij graag willen lezen?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply tamara januari 2, 2015 at 14:35

  ben erg benieuwd naar het achtste boek van de middernacht serie. ben nu zelf deel zeven aan het lezen en ben echt dol op deze serie.

 • Reply Tessa januari 2, 2015 at 14:45

  Dat boek Girl Online, is ghost written. :O

  • Reply Danique V januari 2, 2015 at 15:13

   Klopt! 😉
   Maar nog steeds leuk om te lezen toch?

 • Reply beautifulday4makeup januari 2, 2015 at 15:29

  Ik ben al benieuwd

 • Reply Anouk januari 2, 2015 at 15:42

  De Indigo bezwering & Middernacht – Jenna! Twee boeken die k echt ontzetteeeend graag wil lezen!!! =)

 • Reply Jessica januari 2, 2015 at 20:08

  *Vult haar Goodreads to-read lijstje even aan*

 • Reply Laura januari 3, 2015 at 11:40

  Ik kijk heel erg uit naar Girl Online! Naar het vierde rijk ben ik eigenlijk ook wel heel erg benieuwd geworden!

 • Reply Annabel januari 3, 2015 at 12:14

  Ik heb Girl Online al in het Engels gelezen. Ik vond het een leuk boek

 • Reply Marii januari 3, 2015 at 16:30

  Jaa deel drie van de alchemisten ik heb deel 1 en 2 in één ruk uitgelezen net als de serie er voor 😀 i love it 😀

 • Reply fany januari 3, 2015 at 23:38

  Het vierde rijk lijkt me geweldig en het vervolg van de alchemisten. heb de 1ste ebook en zo start ik eindelijk aan een goede reeks denk ik…

 • Reply Ilse januari 4, 2015 at 11:05

  Ik ben benieuwd naar Up, vond Paaz een heel goed boek!

 • Leave a Reply