Binnenkort: februari 2015 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: februari 2015

De maand februari is aangebroken. Door het koude weer is het nog steeds perfect weer om lekker binnen te blijven en een goed boek te lezen op de bank. Niks meer te lezen? Geen nood! Deze maand komen er weer een aantal leuke boeken uit.

1

Waterfall (#2) – Lauren Kate (verwacht 25 februari 2015) €18,99
Het onvoorstelbare is gebeurd: Eureka’s tranen hebben de aarde overspoeld en Atlantis doen stijgen. Met Atlantis is ook de boze koning Atlas bovengekomen. Eureka is de enige die hem kan stoppen, maar eerst moet ze leren vechten. Samen met haar vrienden Cat en Ander begint ze aan een reis door de oceaan op zoek naar de mysterieuze Solon die weet hoe ze Atlas kunnen verslaan. De tijd dringt. Zal hun belangrijke missie slagen?

De doodskuur (De labyrintrenner #3) – James Dashner (verwacht 24 februari 2015) €15,00
WICKED heeft alles afgepakt van Thomas. Zijn identiteit, zijn geheugen en nu ook zijn enige vrienden: die uit de Laar. Maar het einde is nabij. Alle beproevingen zitten erop, na nog een allerlaatste test. Maar zal iemand die overleven? Wat WICKED niet beseft is dat de herinneringen van Thomas veel verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. En daarom weet Thomas dat hij geen woord moet geloven van wat ze zeggen. Thomas ontsnapte uit het Labyrint. Hij overleefde de Schroei. En hij zal alles op alles zetten om zijn vrienden te redden. Maar het is de waarheid zelf die echt een einde aan alles zal maken. De tijd voor leugens is voorbij.

De Gave Van Hanna Mendel – Suzy Zail (verwacht 16 februari 2015) €16,95
1944. De Hongaarse Hanna Mendel heeft een droom. Ze wil net zo’n beroemde pianiste worden als Clara Schumann. Haar toelatingsbewijs voor het conservatorium belooft in ieder geval een mooie toekomst. Maar op een dag wordt haar getto leeggeruimd en moet ze op transport naar Auschwitz, samen met haar familie.
In het kamp blijft haar talent niet onopgemerkt. Ze wordt gesommeerd op auditie te komen bij de sadistische kampcommandant; haar pianospel betovert hem. Vanaf dat moment wordt ze elke dag in zijn huis verwacht en moet ze naar believen voor hem spelen. Soms de hele dag, soms helemaal niet, omdat zijn hoofd er niet naar staat. Elke dag is er de angst dat ze een faux pas maakt.
Als ze verliefd wordt op de zoon van de kampcommandant wordt haar leven nog gecompliceerder; kan dat eigenlijk wel, verliefd zijn op de vijand?

2

De scharlaken vloed (De brug der getijden #3) – David Hair (verwacht 9 februari 2015) €19,99
De Maanvloed is begonnen. Een golf van Rondiaanse legioenen overspoelt het oosten, moordend en plunderend in de naam van keizer Constant. Maar de Scytale van Corineus, de bron van ultieme magische kracht, is door de vingers van de keizer heen geglipt. Zijn inquisiteurs speuren bezeten naar het artefact, vastbesloten het in handen te krijgen voordat het wordt gevonden door hun vijanden.
Gelukkig zijn er ook nog mensen die hebben gezworen de cyclus van oorlogen voorgoed te beëindigen. Als helden komen ze echter niet erg geloofwaardig over: de mislukte magiër, de zigeunerdochter en het eenvoudige marktmeisje.

Het drievoudig verbond (De rozenoorlogen #2) – Conn Iggulden (verwacht 19 februari 2015) €24,99
Het tweede deel in de spannende serie. DE ROZENOORLOGEN, de oorlog tussen de huizen York en Lancaster, vormden eveneens de inspiratie voor de serie Game of Thrones.

Met een knipoog – Marian Keyes (verwacht 17 februari 2015) €15,00
Een jaar lang leefde Stella Sweeney een New Yorkse droom: ze promootte haar succesvolle zelfhulpboek, deed mee aan talkshows in heel Amerika en leidde met haar kinderen een luxe leventje in een prachtig tienkamerappartement in de Upper West Side.
Maar haar glamoureuze, opwindende leven was van korte duur. Nu zit ze weer op een zolderkamertje in Dublin, met een writer’s block en een doos vol roze koeken. Ze doet alles om haar oude leven terug te krijgen. Maar kan dat wel? En wil ze het eigenlijk wel echt?

3

Teerbemind – Gillian Flynn (verwacht 17 februari 2015) €12,50
Wind Gap: een broeierig gehucht in het diepe zuiden van Amerika. Een plaats waar het ‘oude geld’ nog regeert maar zich schoorvoetend mengt met het ‘gewone’ volk. Waar bijna elke tiener aan de drugs is en de helft van alle inwoners in dezelfde fabriek werkt. Dit is het dorp waar journalist Camille Preaker opgroeide en waarnaar ze nooit meer terug wil keren. Maar als juist hier twee jonge meisjes op gruwelijke wijze worden vermoord, moet ze erheen om verslag te doen.
Dan dreigt het verleden Camille in te halen. Want hoe komt het dat ze zich identificeert met de dode meisjes? Wat is er gebeurd tussen Camille en haar moeder? En wat heeft dit allemaal te maken met de dood van haar zusje, jaren geleden?

Younger – Pamela Redmond Satran (verwacht 24 februari 2015) €14,95
Alice heeft er altijd jonger uitgezien dan ze daadwerkelijk was, en nog steeds: zelfs met haar grijzende haar en haar slonzige New Jersey-huisvrouw-stijl. Nu haar man haar verlaten heeft voor het snoepje van de week en haar dochter stage loopt in donker-Afrika, is Alice zoekende naar een nieuwe invulling van haar bestaan. Gewillig ondergaat ze de metamorfose die haar beste vriendin Maggie haar op oudjaarsavond opdringt en dankzij de wonderen van haarverf en een hippe skinny jeans kan Alice ineens door voor elke hippe twintiger, zoals een flirt in een bar in Manhattan bevestigt. Om middernacht zoent ze een jongen die nog in de luiers zat toen zij op de middelbare school haar eerste voorzichtig kus kreeg..
Het leugentje over haar leeftijd zet Alice aan het denken. Onverwacht krijgt ze een tweede kans in haar leven: ze hoeft immers niet haar echte leeftijd te vertellen….

De epidemie – Suzanne Young (verwacht 24 februari 2015) €19,95
Sloane denkt wel twee keer na voordat ze in het openbaar begint te huilen. Sinds zelfdoding is uitgegroeid tot een internationale epidemie, zou een huilbui haar in het Programma kunnen doen belanden, de enige bewezen behandelingsmethode. De ouders van Sloane hebben al een kind verloren, Sloane weet zeker dat ze er alles aan zullen doen om haar in leven te houden. Ze weet ook dat iedereen die het Programma gevolgd heeft, terugkeert met een schone lei. Hun depressies zijn verleden tijd, maar hetzelfde geldt voor hun herinneringen.

Welke van deze boeken wil jij wel lezen?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Madelon februari 1, 2015 at 08:49

  ik kijk wel uit naar Waterfall en ook heel erg maar Val en Verlossing! Verder twijfel ik nog een beetje wat ik van De Epidemie moet vinden, hihi.

 • Reply Jacoline februari 1, 2015 at 09:17

  Ik ben vooral benieuwd naar De Epidimie en Teardrop moet ik nog lezen voor ik verder kan met Waterfall.

 • Reply Anneke februari 1, 2015 at 09:46

  Ik ben ook enorm nieuwsgierig naar De epidemie. En natuurlijk het derde deel van The Maze Runner. 😀

 • Reply Sanne februari 1, 2015 at 10:05

  Het tweede deel van de Rozenoorlogen wil ik zeker lezen! Ohhh er komen zo-veel goede boeken uit in Februari zeg!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) februari 1, 2015 at 11:52

  Ik kijk heel erg uit naar de Doodskuur en ik ben ook wel benieuwd naar De Epidemie 🙂

 • Reply Esther februari 1, 2015 at 12:41

  Ik kan echt niet wachten op de doodskuur! En ik ben heel benieuwd naar de gave van Hanna Mendel.

 • Reply Karlijn februari 1, 2015 at 12:57

  Oh yes, The Program is eindelijk in het Nederlands vertaalt! Naar dat boek kijk ik heel erg uit 🙂

 • Reply Annika februari 1, 2015 at 16:25

  ‘Met een knipoog’ lijkt me leuk om te lezen en ben erg benieuwd naar ‘De epidemie’.

 • Reply Kiki_leest februari 1, 2015 at 21:32

  Heel eerlijk gezegd zou ik ze allemaal wel willen lezen. Van ‘Younger’ had ik nog nooit gehoord, maar lijkt me wel erg leuk. Die gaat zeker op mijn wishlist.

 • Reply beautifulday4makeup februari 5, 2015 at 22:57

  Ik ben alvast heel benieuwd naar deze boeken

 • Leave a Reply