Binnenkort: Februari 2013 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: Februari 2013

HOERA! Een nieuwe maand, nieuwe boeken! Kijk snel mee wat de boeken voor deze maand zijn.


d d f

Elise (middernacht #3) – Lara Adrian (verwacht 13 februari)
Elise Chase is alles kwijtgeraakt wat haar ooit lief was en nu wil ze alleen nog maar wraak nemen. Zwaarbewapend sluipt ze ?s nachts door de straten van Boston op zoek naar de wilde onsterfelijken die haar zoon het leven ontnamen. Dankzij haar unieke gave komt ze de een na de ander op het spoor, om vervolgens genadeloos toe te slaan. Het is echter een gave die haar van binnenuit kapot maakt. Om te leren hoe haar gave onder controle te krijgen kan ze zich maar tot één man richten: de dodelijkste vampier in de stad, Tegan.
Tegan kent proefondervindelijk de pijn die Elise voelt, maar als hij zijn vijanden uitschakelt is dat niet uit wraak. Hij is het ultieme toonbeeld van koelbloedige zelfbeheersing, totdat hij door Elise in haar persoonlijke strijd wordt betrokken. Het tweetal sluit een bloedpact dat hen in een wereld vol gevaar, verlangen en duistere passie stort…

Het verhaal van Crystal (Soulmates #3) – Joss Stirling (verwacht 18 februari)
Crystal Brook heeft zich altijd het sukkeltje van haar Savant-familie gevoeld. Ze is (met superslechte cijfers) gestopt met school, weet nog niet precies wat ze wil met haar toekomst en staat altijd in de schaduw van haar supergetalenteerde zus Diamond, met wie ze in Venetië woont. Als Crystal en Diamond in Denver zijn, lopen ze de Benedict-broers tegen het lijf. Diamond valt als een blok voor een van hen, terwijl Crystal niet onder de indruk is van hun charmes. Vooral Xav Benedict irriteert haar mateloos.
De familie Benedict gaat mee naar Venetië, om de bruiloft van Diamond te plannen. Maar een grote vijand van de Savants kiest dat moment ook uit om aan te vallen. Crystal en Xav zullen moeten samenwerken om hun geliefden te redden. En daarvoor moeten ze eerst een diep verborgen geheim ontrafelen.

Hemel (Halo #3) – Alexandra Adornetto (verwacht 15 februari)
Bethany en Xavier hebben hun tijd in de hel overleefd, maar hun verboden liefde zal nog meer tests moeten doorstaan. Ze besluiten alle goede raad te negeren en te trouwen. Hoewel ze het geheim proberen te houden voor Bethany’s broer en zus komen die twee er al snel genoeg achter – en met hen nog veel angstaanjagender engelen. Bethany en Xavier worden op de hielen gezeten door de Zeven, een militaire engelenorde die koste wat het kost de balans in het universum wil bewaren. Nu hebben ze maar één doel: Bethany moet terug naar de hemel, en Gabriel en Ivy moeten hun rebellie met de dood bekopen. De prijs die Bethany moet betalen voor haar vrijheid is hoger dan ze zich ooit had kunnen voorstellen, maar als ze overleeft, heeft ze voor eens en voor altijd bewezen dat er niets sterker is dan de kracht van de liefde.

d f f

 Jacht – Barry Lyga (verwacht 15 februari)
Stel je voor: een prachtig zonnige dag en adembenemend natuurschoon Jammer alleen van dat lijk. Jasper Dent, die liever Jazz genoemd wordt, is een leuke, aardige jongen. Charmant zelfs, zouden sommigen zeggen. Maar hij is ook de enige zoon van de beruchtste seriemoordenaar ter wereld, een vader die de ‘quality-time’ met zijn zoon soms wel erg letterlijk nam. Jazz heeft plaatsen delict gezien op een manier waar politieagenten een moord voor zouden doen: door de ogen van de moordenaar. Jazz’ vader zit al jaren achter de tralies, maar toch duiken er overal lijken op. Alweer. Om te bewijzen dat moord echt niet in zijn genen zit besluit Jazz de politie te helpen met zijn unieke kennis van zaken, maar is hij wel zo anders dan zijn vader ?

Delete – Juul (verwacht 15 februari)
Mauro, Peter, Rafaël, Ezra en Mandy zitten in 4b op het Dante College. Ze hebben nauwelijks contact met elkaar, behalve dan dat ze in dezelfde klas zitten. Dat verandert wanneer ze een nieuwe lerares Nederlands krijgen. Julia de Vries is hip en jong, en lijkt het goed te kunnen vinden met haar leerlingen. Ze is actief op social media en maakt makkelijk contact. Maar dan gebeurt er iets waardoor ze partij kiest tegen Mauro. Hij zint op wraak, en de duistere en teruggetrokken Peter lijkt hierin een sleutelrol te kunnen spelen. De levens van de vijf jongeren in 4b raken door het incident langzaam maar zeker met elkaar verstrengeld. Wat begint als een spel, wordt algauw een doodserieuze strijd die in het geheim wordt gevoerd…

Breek me (Touching Juliette #2) – Tahereh Mafi (verwacht 18 februari)
Hij zal mij vinden Ik vind hem eerst Hoop, denk ik steeds vaker, is een gevaarlijk, angstaanjagend iets. In dit intense vervolg op Vrees me moet Juliette keuzes maken die haar leven voor altijd zullen veranderen. Ze zal een keuze moeten maken tussen wat ze wil en wat ze denkt dat juist is. Ze zal een keuze moeten maken tussen goed en kwaad. Ze zal moeten kiezen tussen vechten of vluchten. En misschien moet ze zelfs een keuze maken tussen haar hart – en het leven van Adam.

 
f f f

De duisternis valt (de onsterfelijke liefde #2) – Cate Tiernan (verwacht 15 februari)
‘Nagel aan mijn doodskist. Nachtmerrie uit mijn verleden. Moordenaar van mijn familie Maar waarom kan ik zijn kussen dan niet vergeten? Waarom kan ik niet slapen omdat ik elke keer tegen beter weten in hoop dat ik hem zal zien?’ Nastasya Crowe probeert haar leven weer op te pakken op River’s Edge, maar echt soepel gaat het niet. Ze kan niks goed doen, ze heeft het idee dat het toch allemaal maar zinloos is, dus waarom zou het überhaupt proberen? Het is niet dat ze de duistere erfenis van haar ouders kan ontlopen. Of wel? En zoenen met Reyn maakt het allemaal nog veel ingewikkelder! Nastasya gooit het roer radicaal om en verlaat River’s Edge, maar komt er al snel achter dat haar problemen daardoor alleen maar duisterder, gevaarlijker en vernietigender worden.

De indringers (broederband #2) – John Flanagan (verwacht 20 februari)
Hal en de bemanning van de ‘Reiger’ zijn piraat Zavac op het spoor, die de kostbaarste schat van de Skandiërs heeft gestolen: de Andomal. Door een flinke storm op zee is Hal gedwongen om een schuilplaats te zoeken voor de winter. Terwijl ze wachten, hebben Hal en zijn jongens alle tijd om hun vechttechniek te verbeteren en een plan te bedenken voor als ze de piraten gevonden hebben. Want dan gaat het echte werk pas beginnen… Zal het ze lukken om de machtige Zavac en zijn bende te verslaan?

Toen het pas echt bizar werd #1 – Risa Green (verwacht 18 februari)
Erin (brains) en haar beste vriendinnen Lindsay (cutie-pie) en Samantha (beauty) kunnen het gewoon niet geloven als blijkt dat die roze bol Erins wensen in vervulling laat gaan. Superhandig, want er zijn nogal wat dingen die mankeren aan Erins saaie leven. Zo wil ze wel eens weten wat Jesse nou van haar vindt. Nadat ze met elkaar gezoend hebben, heeft ze namelijk nooit meer wat van hem gehoord. Die roze bol kan vast wel voor wat duidelijkheid zorgen. O, en misschien kan dat ding ook nog even regelen dat ze mee mag op een mega-exclusieve schooltrip en dat ze grotere borsten krijgt. Alsjeblieft, dankjewel. Wat kan er nou misgaan?

 

Dit waren ze weer voor deze maand! Welke ga jij lezen?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emmy februari 1, 2013 at 07:35

  Klinkt weer als hele fijne en spannende boeken!

 • Reply Janita februari 1, 2013 at 12:11

  Leuke boeken! Dit wordt weer een slechte maand voor mijn portemonnee:P Elise, Het verhaal van Crystal, Breek me, De duisternis valt, Indringers en THEBZW staan op mijn to-read en to-buy lijstje!

 • Reply Dieuwke februari 1, 2013 at 13:24

  Breek me moet ik hebben! heb deel 1 en deel 1.5 verslonden hihi.
  Hij komt uit als ik met wintersport ben, dus van te voren even pre-orderen zodat als ik thuiskom hij hopelijk op me ligt te wachten 😀

 • Reply Joanydvv februari 1, 2013 at 16:16

  Leuke boeken. Ik kijk vooral uit naar Hemel van Alexandra Adornetto en Middernacht 3 van Lara Adrian

 • Reply Lor februari 1, 2013 at 23:42

  Zeker Middernacht Elise en hemel (had nog zitten zoeken wanneer deze uitkwam).

 • Leave a Reply