Binnenkort: december 2014 - Adorable Books
Binnenkort

Binnenkort: december 2014

Het einde van het jaar komt er al weer aan, december is begonnen! Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, de maand december is eigenlijk een rampmaand voor de boekenliefhebbers! Naast dat je natuurlijk genoeg boeken kan krijgen voor sint en kerst, komen er helaas maar weinig boeken uit in december. Sommige uitgevers geven zelfs helemaal geen boeken uit in december! Daarom heb ik maar een paar boeken gekozen, waar ik zelf naar uit kijk!

onthuldschakel ijskoud

Onthuld (Het huis van de nacht #11) – P.C Cast & Kristin Cast (verwacht 17 december 2014) €17,99
Drastisch veranderd na haar val op het einde van Verborgen, is Neferet nu gevaarlijker dan ooit en haar zoektocht naar wraak zal grote schade aanrichten aan iedereen, ook aan Zoey en haar vrienden. Chaos breekt los in Tulsa en het Huis van de Nacht wordt beschuldigd. Kan Zoey Neferet op tijd stoppen voor haar woede escaleert tot een oorlog? Of zal iemand anders moeten ingrijpen?

Schakel (Silo #2) – Hugh Howey (verwacht 2 december 2014) €19,99
Donald Keene is zojuist gekozen als Congreslid. Hij krijgt een belangrijk project toegewezen. Maar waar werkt hij eigenlijk aan? Wordt hij gemanipuleerd? Langzaam maar zeker vallen de puzzelstukjes in elkaar. Er is inderdaad een groter plan en dat belooft weinig goeds. In de 22e eeuw ontwaakt Troy uit een langdurig kunstmatig coma. Hij heeft vage herinneringen aan vroeger maar krijgt pillen toegediend om die te onderdrukken. Op een dag besluit hij te stoppen met zijn medicatie.

Ijskoud (de noordzee moorden #2) – Isa Maron (verwacht 6 december 2014) €19,95
Op een kinderboerderij in Amsterdam-Noord verdwijnt op klaarlichte dag een 7-jarig jongetje. Het is het oppaskind van de beste vriendin van Kyra Slagter, Sophie, en het drama voltrekt zich waar Kyra en Sophie bij zijn. Beide meiden zoeken dagenlang, maar van het kind wordt geen spoor gevonden. Onder leiding van Maud Mertens van de Amsterdamse politie wordt een grootschalige zoektocht georganiseerd. Heel Nederland leeft mee als er meer kinderen verdwijnen, sommigen pas 4 jaar oud, van openbare plekken in Noord-Holland: Artis, de camping in Bakkum, het strand bij Bloemendaal. Maud Mertens ligt onder vuur. Ooit maakte ze een inschattingsfout waardoor een jong kind overleed. Wie zegt dat zij de juiste persoon is om deze zaak op te lossen? Als het lichaam van een van de ontvoerde kinderen gevonden wordt, blijkt dat de ontvoerders nergens voor terugdeinzen. Dan stopt het roven even plotseling als het begon. Kyra Slagter is begonnen aan het eerste jaar van de opleiding forensische recherche van de Hogeschool van Amsterdam. Ze onderzoekt de herkomst van de ansichtkaarten die haar vermiste zus Sarina vier jaar eerder stuurde. Hoe is het mogelijk dat de kaarten niet eerder aankwamen? Wat is er waar van de informatie op de kaarten? Tegelijkertijd laat ook de verdwijning van het oppaskind haar geen seconde los. Maud worstelt met oude demonen. Kyra jaagt op de geest van haar oudere zus en op de man die ze verantwoordelijk houdt voor haar vermissing. Voor beide vrouwen wordt het opsporen van de kinderrovers zo een bittere noodzaak.

vamp in love love rosie

Vamp in love (vamp #2) – Marijke van den Elsen (verwacht 9 december 2014) €14,99
Fieke heeft alles netjes op de rit. Een wereld van verschil met een paar jaar geleden, toen ze door haar ouders uit haar appartement werd gezet. Nu zit haar vriendin Angela in een soortgelijke situatie: haar leven is een puinhoop. Ze zoekt haar toevlucht bij Fieke, in de hoop dat die een positief effect op haar zal hebben.
Andersom realiseert Fieke zich dankzij haar vriendin dat ze té keurig is geworden. Ze wil weer eens gek, impulsief, onverantwoordelijk zijn. Nou, dan kan ze het krijgen ook!

Love Rosie – Cecelia Ahern (verwacht 5 december 2014) €15,00
Al sinds hun kindertijd zijn Rosie en Alex onafscheidelijk. Rosie is dan ook ontroostbaar als Alex met zijn familie van Dublin naar Boston verhuist. Rosie besluit om naar de hotelschool in Boston te gaan als ze van school af is, zo hoeven ze elkaar maar een jaar te missen. Maar het loopt anders. Rosie raakt zwanger en blijft bij haar ouders wonen om voor haar dochtertje te kunnen zorgen, terwijl Alex met een Amerikaanse trouwt.
Hun magische band houdt hen op de been tijdens alle ups en downs in hun bestaan, maar geen van beiden weet of hun vriendschap de jaren en kilometers _ en nieuwe relaties _ zal overleven. In Rosies achterhoofd speelt altijd de vraag of ze misschien ooit meer hadden kunnen worden dan goede vrienden. Misverstanden, omstandigheden en pure pech hebben hen uit elkaar gehouden, maar als de ultieme kans zich aandient, zullen ze dan alles op het spel zetten voor echte liefde?

Zijn er nog boeken waar jij naar uit kijkt deze maand?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Chantal december 1, 2014 at 06:16

  Love Rosie lijkt me een leuk boek 🙂

 • Reply beautifulday4makeup december 1, 2014 at 09:58

  Dit lijken mij leuke boeken om te lezen 🙂

 • Reply Sax and the Pretty december 1, 2014 at 12:32

  Leuk lijstje! I love lezen in december. Ik kijk ook uit naar Ijskoud, lijkt me spannend! Groetjes, Femke

 • Reply Edriënne december 1, 2014 at 12:48

  Ik kijk zo uit naar Love Rosie! Ik heb ‘m nog niet gelezen omdat ik graag de filmcover wil kopen 🙂

 • Leave a Reply