Binnenkort: augustus 2014 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: augustus 2014

 photo sertdfyguh_zps14a16eda.jpg

Zomer, zon, zee, strand, lezen, BOEKEN! Ja, ook deze maand komen er (gelukkig) weer een hoop nieuwe boeken uit.

 photo betekenis_zps0f57261c.png photo elite_zps14e7b1df.png photo huis_zps5671ce7b.png

Bekentenis van een moordverdachte – James Patterson (verwacht 4 augustus) €17,90
Na de nacht van de moord op Malcolm en Maud Angel weet hun dochter Tandy drie dingen zeker:
• Zij was de laatste persoon die haar ouders nog in leven heeft gezien
• De verdenking van de moord rust op Tandy en haar drie broers en zussen
• Ze kan niemand vertrouwen – misschien zichzelf niet eens
Tandy gaat op onderzoek uit om de onschuld van de familie te bewijzen. Opeens krijgt ze steeds terugkerende flashbacks. De herinneringen verklaren een aantal vreemde familiegeheimen, maar het graven in het verleden van haar ouders brengt ook veel gevaren met zich mee. Want wie weet welke leugens de Angels hun kinderen nog meer hebben verteld?

Bestel hier.

De elite (Selection #2) – Kiera Cass (verwacht 8 augustus) €15,00
De selectie begon met 35 meisjes. Nu is de groep geslonken tot de elite. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze twijfelt over de liefde. Elk moment met Maxon is als een sprookje. Maar zodra ze haar eerste liefde Aspen ziet, wordt ze overspoeld door herinneringen en hun mooie plannen samen. Terwijl America wordt verscheurd tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America’s kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.
Bestel hier.

Verborgen (het huis van de nacht #10) – Kristin Cast & P.C. Cast (verwacht 15 augustus) €17,99
Neferets ware aard is nu voor iedereen duidelijk, dus Zoey en haar vrienden hopen eindelijk hulp te krijgen bij het verdedigen van hun geliefde school tegen een kwaadaardige macht die elke dag sterker wordt. En ze zullen alle hulp hard nodig hebben, want Neferet is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven.
Bestel hier.

 photo daisy_zps4711ed46.png photo godin_zps0ee883cf.png photo engel_zps6b157372.png

Daisy – Phil Earle (verwacht 19 augustus) €17,99
Daisy wil het liefst even niets meer voelen…
De veertienjarige Daisy wil eigenlijk maar één ding: weten wie haar moeder was. Haar vader rouwt nog steeds om zijn vrouw en wil niet met Daisy praten. Dan ontdekt Daisy dat haar moeder is overleden op de dag dat zij geboren werd. Ze voelt zich hier schuldig over en denkt dat haar vader het haar kwalijk neemt. Ten einde raad gaat ze bij haar vader weg. Daisy komt in een woongroep terecht. Maar de afstand helpt niet om de pijn te verzachten. Het enige wat werkt, is zichzelf snijden. Dan voelt ze even niets.

Bestel hier.

Het Godinnenoffer (Goddess Test #3) – Aimee Carter (verwacht 19 augustus) €9,99
Sommige keuzes zijn onmogelijk te maken…
Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet. Na het verraad van Ava wordt ze door de jaloerse godin Calliope ontvoerd en negen maanden gevangen gehouden. Calliope heeft het op haar ongeboren kind voorzien – en Kate staat machteloos…
Dan bemoeit Kronos zelf zich ermee en plaatst haar voor een verschrikkelijk dilemma. Als Kate zijn geliefde wordt, mag ze haar zoontje houden, maar zal hij evengoed de hele raad, inclusief Henry, ombrengen. Weigert ze, dan zal Kronos álles vernietigen: mensen én goden.
Met het lot van de hele wereld in haar hand moet Kate een manier zien te vinden om Kronos te weerstaan. Zelfs als ze daarvoor de hoogste prijs zal moeten betalen…

Bestel hier.

Gevallen engel – Daniel Silva (verwacht 13 augustus) €19,95
Gabriel Allon restaureert in het Vaticaan een Caravaggio. Totdat hij vroeg in de ochtend wordt ontboden door de privésecretaris van de paus. In de Sint-Pieter is het lijk van een beeldschone vrouw aangetroffen. De politie denkt aan zelfmoord. Gabriel niet. De secretaris vraagt Gabriel discreet de waarheid te achterhalen.
Bestel hier.

 photo lied_zpsf10f77a0.png photo walking_zps38a1f094.png photo verslaving_zps08595c75.png

Het lied van de Sirene (watersong #4) – Amanda Hocking (verwacht 8 augustus) €18,95
Een eeuwenoude vloek heeft Gemma beroofd van alles wat haar lief is: haar vrienden, familie en de jongen op wie ze verliefd is. Nu ze eindelijk het oude document heeft dat de vloek kan verbreken, heeft ze de kans om haar oude leven terug te krijgen. Ze hoeft alleen het document te vernietigen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De rollen zijn beschermd door magie en lijken onverwoestbaar.
Gemma’s wanhopige zoektocht leidt haar naar de enige die kan helpen: de onsterfelijke die de vloek al die duizenden jaren geleden heeft uitgesproken.

Bestel hier.

The walking dead – Robert Kirkman, Jay Bonansinga (verwacht 11 augustus) €19,99
In het Walking Dead-universum is er geen grotere schurk dan de Governor, de despoot die heerst in de ommuurde gemeenschap van Woodbury. De man heeft een akelig idee van gerechtigheid – of hij nu gevangenen laat vechten tegen zombies, bij wijze van volksvermaak, of ledematen afhakt van diegenen die hem tegenwerken.
Nu The Walking Dead voor het eerst in boekvorm is verschenen, zullen de fans eindelijk ontdekken hoe de Governor de man geworden is die hij tegenwoordig is, en wat hem dreef tot zijn gruweldaden.

Bestel hier.

Verslaving – Patricia Bonilla (verwacht 6 augstus) €19,95
Jesmee heeft bovennatuurlijke krachten, die recht tegenover elkaar staan. Ze gebruikt deze krachten dagelijks, maar niet zonder daarvoor een prijs te betalen. Toch kan ze er geen afscheid van nemen.
Al snel wordt ze meegesleurd in een voor haar onbekende, mythische wereld waarin ze continu op de grens staat tussen Goed en Kwaad. Beide partijen vechten om haar bovennatuurlijke krachten. Jesmee raakt verstrikt in de hele situatie. Voor wie zal ze zich gaan inzetten? Wat moet ze doen? Met wie moet ze omgaan en wat is het beste voor haar eigen veiligheid en gezondheid? Ondanks haar verwarring wordt al snel duidelijk dat Jesmee sterker en wellicht gevaarlijker is dan iedereen ooit had verwacht. Jesmee heeft namelijk niet zomaar een gave… Voor haar is het een verslaving!

 photo bevroren_zps77fceeeb.png photo bloed_zpsa3a8c860.png

Bevroren landschap – Nanna Dillen (verwacht 6 augustus) €18,95
Rosalie woont en werkt als manager in het afgelegen Oak Haunt. Een paar avonden voor het Feest der Levenden verschijnt haar overleden oma aan haar. Ze leidt Rosalie naar wezens waarvan ze hun bestaan onmogelijk achtte: geesten. Ze ontmoet de mysterieuze verschijning Delmont, een kwaadwillende geest. Hoewel ze weet dat ze beter niet met hem om kan gaan, gaat haar hart zijn eigen weg. Ze wil niets liever dan bij hem zijn. Nadat ze samen het Feest der Levenden hebben bezocht, breekt er een onheilspellende tijd aan.
De burgemeester gaat de strijd aan met de luchtwezens om de veiligheid van het stadje te garanderen. Rosalie ontdekt dat niet iedereen is wie hij zegt dat hij is. Ze komt steeds vaker oog in oog met de dood te staan en wordt gedwongen een afschuwelijk offer te maken.

Het bloed van de weerwolf – Glen Duncan (verwacht 6 augustus) €19,95
Remshi is de oudste vampier op aarde en hij is nog maar naar één ding op zoek: een weerwolvenvrouwtje met de naam Talulla. Remshi is ervan overtuigd dat Talulla de reïncarnatie is van zijn lang geleden verloren, enige liefde. Hij is echter niet de enige die haar probeert te vinden.
Opgejaagd door de Soldaten van Christus, een religieuze orde die vastbesloten is alle weerwolven, vampiers en soortgelijk gespuis uit te roeien, zijn Remshi en Talulla genoodzaakt samen te werken. Alleen zo kunnen ze hun families beschermen, en kan een eeuwenoude profetie die hun beider leven moet redden in vervulling gaan.

Bestel hier.

Naar welke boeken kijk jij uit?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Anneke augustus 2, 2014 at 09:07

  Nu ik naar het Best of YA Event ga, moet ik nog wel even (een) boek(en) van Keira Cass lezen natuurlijk!

 • Reply Patricia augustus 12, 2014 at 18:52

  Ah jullie hebben mijn boek ook vermeld! Wat cool ^^

 • Leave a Reply