Binnenkort: april 2014 - Adorable Books
Binnenkort

Binnenkort: april 2014

april

1 april! Gelukkig (ja, ik heb een hekel aan grapjes op 1 april), geen grapjes bij ons! Wel komt er, zoals elke maand, weer een lijstje te staan van boeken die uitkomen deze maand!

f f f

Wereldredders – Simon Stranger (verwacht 3 april)
Het leven van de zeventienjarige Emilie verandert compleet als ze bij H&M Antonio ontmoet.
Hij is lid van de Wereldredders. Hij plakt provocerende stickers op kleding, over de erbarmelijke omstandigheden van de kinderen die de kleding maken. Emilie raakt gefascineerd door de keerzijde van goedkope kleding en sluit zich aan. Maar ze verliest haar oude normen en waarden hierbij uit het oog…

Voorbestemd (Huis van de nacht #9) – PC Cast & Kristin Cast (verwacht 4 april)
Zoey lijkt eindelijk een veilige haven te hebben gevonden, met Stark aan haar zijde. Ze is klaar om Neferet te verslaan. Maar het Huis van de Nacht wordt bedreigd door nieuwe krachten. En wat moet Zoey met de mysterieuze Aurox? Ze voelt dat hij de worsteling tussen goed en kwaad dreigt te verliezen en vermoed dat Neferet hierachter zit. Zal Zoey op tijd Neferets verwoesting van alles wat ze liefheeft tot staan kunnen brengen?

Haar dag (Just one day #1) – Gayle Forman (verwacht 9 april)
Het leven van Allyson is als haar koffer: strak gepland, precies gepakt en enorm geordend. Tot ze op de laatste dag van haar vakantie in Europa Willem ontmoet, een Nederlandse acteur. Willem is in alles haar tegenpool. En hij nodigt haar uit mee te gaan naar Parijs. Geheel tegen haar natuur in zegt ze ja.
Haar dag gaat over deze dag in Parijs, een sprankelende verliefdheid met een abrupt einde. Zijn jaar begint waar Haar dag ophoudt en vertelt Willems verhaal. Ook zijn leven is na deze dag voor altijd veranderd.

f f f

Zijn jaar (Just one day #2) – Gayle Forman (verwacht 9 april)
Het leven van Allyson is als haar koffer: strak gepland, precies gepakt en enorm geordend. Tot ze op de laatste dag van haar vakantie in Europa Willem ontmoet, een Nederlandse acteur. Willem is in alles haar tegenpool. En hij nodigt haar uit mee te gaan naar Parijs. Geheel tegen haar natuur in zegt ze ja.
Haar dag gaat over deze dag in Parijs, een sprankelende verliefdheid met een abrupt einde. Zijn jaar begint waar Haar dag ophoudt en vertelt Willems verhaal. Ook zijn leven is na deze dag voor altijd veranderd.

Tussen winter en hemel – Elin Bengtsson (verwacht 14 april)
Martins jongere broer Andreas is vijftien en zal binnenkort sterven. De mensen om hem heen proberen dat elk op hun manier te verwerken. Martins moeder is overbeschermend en zijn vader meestal afwezig. Martin vlucht in zijn muziek en heeft het moeilijk met Andreas omdat die niet meer geniet van de korte tijd die hem rest. ‘s Nachts droomt Martin van de engel des doods. Zou hij niet moeten sterven in plaats van zijn broer, die hij veroordeelt? Intussen noteert Andreas drie dingen die hij dringend moet doen voor het te laat is.

Vitro – Jessica Khoury (verwacht 14 april)
Wat als wetenschap te ver gaat?
Op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan hebben wetenschappers het leven gegeven aan embryo’s. Deze wezens – de Vitro’s – beschikken over capaciteiten waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Maar ze hebben ook een groot gebrek. Sophie Crue is vastbesloten om Skin Island te bezoeken en haar moeder te vinden, een wetenschapper die Sophie jaren geleden heeft achtergelaten. Sophie schakelt charterpiloot Jim Julien in om haar naar het eiland te brengen. Maar eenmaal daar aangekomen, ontdekken Sophie en Jim meer dan ze wilden weten … onder meer de charmante, briljante Vitro Nicholas en de onschuldige Vitro Lux, die als twee druppels water op Sophie lijkt.

f f f

Rose onder het vuur – Elizabeth Wein (verwacht 16 april)
Rose Justice is een jonge pilote van de Air Transport Auxiliary in WOII. Na een geheime vlucht komt Rose terecht in Ravensbrück, het beruchte vrouwenconcentratiekamp. Onder afgrijselijke omstandigheden put Rose hoop uit de loyaliteit, moed en vriendschap van haar medegevangenen. Is dat voldoende om het lot te ondergaan dat onherroepelijk voor haar ligt?

Soul storm (soul beach #3) – Kate Harrison (verwacht 16 april)
Iemand stalkt Alice en zij weet zeker dat het de moordenaar van haar zus is. Haar ouders geloven Alice niet en denken dat ze de dood van haar zus niet kan verwerken. Alleen online, op Soul Beach, een virtueel paradijs voor de jonge, mooie en doden, voelt Alice zich echt op haar gemak. Maar er is onrust op het strand… Wolken pakken samen, een storm staat op losbarsten. De moordenaar staat klaar om toe te slaan…

Toevlucht En Gedwongen (Stefans Dagboeken #5 #6) – L.J Smith (verwacht 23 april)
Weer twee spannende boeken over de onweerstaanbare Salvatore-broers, waarin de jagers worden opgejaagd en een wrede vijand uit het verleden van Stefan en Damon opduikt.Deel 5 ToevluchtNa de gewelddadige gebeurtenissen in Londen ligt het leven van -Stefan en Damon weer in puin. Langzamerhand komen ze erachter dat de bron van de haat en woede van hun aartsvijand zijn oorsprong vindt in hun eigen verleden en bij de vrouw die hun levens voorgoed veranderde. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten voordat hun tegenstander zijn bloedige plannen kan uitvoeren?Deel 6 GedwongenStefan en Damon dachten dat ze het kwaad in de wereld wel kenden, maar niets en niemand is zo kwaadaardig als Samuel, de wrede -vampier die alles op alles zet om Katherines dood te wreken en de Salvatore-broers te vernietigen. Om te voorkomen dat Samuel de macht over zowel vampiers als stervelingen in handen krijgt, roepen Stefan en Damon de hulp in van wel heel onwaarschijnlijke bondgenoten: heksen.

f f f

Rood als bloed (sneeuwwitje #1) – Salla Simukka (verwacht 23 april)
Ontmoet Lumikki Andersson, een zeventienjarige studente die toevallig een witwasoperatie op haar middelbare school ontdekt. Vanaf dat moment volgt de ene onverwachte gebeurtenis op de andere, totdat ze vier dagen later terechtkomt op een gigantisch feest in een mysterieus herenhuis. En dat alles tijdens de koudste winter in decennia, terwijl niets zo rood kleurt op witte sneeuw als bloed.

Sterrenlicht (Daughter of Smoke and Bone #2) – Laini Taylor (verwacht 28 april)
Er waren eens een engel en een duivel die verliefd werden en hoopten op een nieuwe wereld…
Karou weet eindelijk wie en vooral wat ze is, maar ze zou er alles voor over hebben om het niet te weten. Nu staat ze voor de afschuwelijke vraag hoe ver ze wil gaan om haar volk te wreken, terwijl Akiva aan de kant van de engelen wanhopig probeert met zijn geweten in het reine te komen. Beiden vechten ze voor hoop: hoop op liefde en een nieuwe toekomst.

De glazen troon (de glazen troon #1) – Sarah Maas (verwacht 15 april)
Ze wordt door twee mannen bemind
Het hele land vreest haar
Alleen zij kan het koninkrijk redden
Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.

Dit was een kleine greep uit de boeken die deze maand zullen uitkomen. Want echt, er komen zó veel boeken uit deze maand!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Esmee april 1, 2014 at 10:12

  Geweldige boeken die uitkomen! Zal mijn portemonnee minder vinden.

 • Reply Sanne april 1, 2014 at 12:24

  Whaah er komen zoveel leuke boeken deze maand uit!

 • Reply Annelies april 1, 2014 at 19:13

  Rose onder vuur lijkt me heel mooi.

 • Reply Laura april 1, 2014 at 19:27

  Rood als bloed lijkt me echt een gaaf boek! Moet nog even het promotieboekje gaan lezen voordat die uitkomt.

 • Reply Dieuwke april 1, 2014 at 21:39

  sterrenlicht!!! Hier kijk ik al zooo lang naar uit 😀

 • Reply Lisanne april 16, 2014 at 16:59

  Ik heb zin in Sterrenlicht!!! 😀

 • Leave a Reply