Binnenkort: april 2013 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Binnenkort: april 2013

Hoeraaa een nieuwe maand, dús nieuwe  boeken! Kijk mee welke boeken deze maand uit zullen komen.

f f f

Bestemming (the vampire diaries #10) – L.J Smith (verwacht 15 april)
Elena heeft de grootste gevaren overleefd, ze heeft gevochten met demonen, ze heeft gerend voor haar leven… maar niets blijkt zo moeilijk als kiezen tussen haar twee grote liefdes: Stefan en Damon Salvatore. Elena wordt geconfronteerd met een groot dilemma: als ze voorgoed voor Stefan kiest, brengt ze Damons ziel in groot gevaar. Elena realiseert zich dat als ze haar wereld en iedereen in haar omgeving wil redden, ze iets wat haar grenzeloos lief is op zal moeten offeren. Maar voordat ze haar keuze kan maken, breekt de hel los op Dalcrest College en lijkt de tijd zelf zich tegen haar te keren…

Dromendochter – Laini Taylor (verwacht 10 april)
Over de hele wereld verschijnen zwart geschroeide handafdrukken op deurposten… De tandenvoorraad van de duivel slinkt gevaarlijk hard… En in Praag wordt een jonge vrouw meegesleurd in een wrede oorlog.
Karou studeert kunstgeschiedenis en vult haar schetsboeken met monsters die al dan niet bestaan. Ze verdwijnt regelmatig voor mysterieuze ‘klusjes’ en spreekt een heleboel talen, waaronder een aantal niet-menselijke. En haar helderblauwe haar is níét afkomstig uit een flesje. ‘Wie ben ik?’ dat is de vraag die Karou dag en nacht achtervolgt. En ze staat op het punt erachter te komen.

De huwelijkskans – Jennifer Probst (verwacht 14 april)
Carina Conte is al sinds haar tienerjaren hevig verliefd op Max Gray, de beste vriend van haar broer Michael. Inmiddels heeft ze haar MBA gehaald en werkt ze voor Michaels nieuwe bedrijf, een snelgroeiend bankimperium. Maar sommige dingen veranderen nooit: haar traditionele familie behandelt haar nog steeds als een klein meisje. Met drie succesvolle en waanzinnig aantrekkelijke broers en zussen boven haar wordt zij nog altijd gezien als het lelijke eendje. En Max, de nieuwe directeur van de bank, merkt haar na al die jaren nog steeds nauwelijks op.
Max weet dat Carina verboden terrein voor hem is. Maar zijn lust wint het van zijn verstand en op een conferentie beleven ze een spannende onenightstand. Mevrouw Conte, haar moeder, betrapt hen echter, en volgens de traditionele Italiaanse familiecode moeten ze trouwen. Max is doodongelukkig en Carina is furieus door dit gedwongen huwelijk. Maar Max weet nog niet wat woede kan losmaken in een vrouw.

f f


Belle – Lesley Pearse (verwacht 30 april)
Londen, 1910. De vijftienjarige, beeldschone Belle is opgegroeid in een bordeel, zonder te weten wat zich in de kleine verboden kamertjes afspeelt. Maar de jaren van onschuld zijn in één klap voorbij wanneer ze getuige is van de moord op een van de dames. De moordenaar kidnapt Belle om haar de mond te snoeren en verkoopt haar aan een bordeel in Parijs.
Belle heeft haar lot niet langer in eigen hand en belandt na vele omzwervingen in New Orleans. Ze legt zich aanvankelijk neer bij haar omstandigheden en wordt een populaire luxeprostituee. Maar heimwee en het besef dat ze niet eeuwig jong en mooi zal blijven, drijven haar er toch toe te ontsnappen. Het leven als voortvluchtige valt echter niet mee: overal liggen mannen op de loer die iets van haar willen. Zal ze dapper en vindingrijk genoeg zijn om helemaal alleen haar weg te vinden?


Het donkere paradijs (chaos #2) – Patrick Ness (verwacht 15 april)
Todd Hewitt is de laatste jongen in Prentisstown. Een unieke stad, want in Prentisstown klinkt continu het overheersende, schreeuwende geluid van gedachten. Alles wat leeft denkt hardop. Ook de dieren. Ook Todd. Dat is de dagelijkse orde: je kunt er niet aan ontsnappen. Er is geen privacy. Er zijn geen geheimen. Tenminste, dat denkt Todd. Een maand voordat hij een man zal worden, stuit hij onverwacht op… stilte. Hij dacht dat dat onmogelijk was. Maar Prentisstown heeft gelogen. En met die wetenschap slaat Todd op de vlucht…


Een kleine greep uit de boeken voor deze maand. Zit er wat leuks bij?

 

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Joanydvv april 2, 2013 at 12:39

    Ik kijk ontzettend uit naar Dromendochter. Dat lijkt me een fantastisch boek.

  • Reply Remy april 3, 2013 at 16:56

    Ik heb Het mes dat niet wijkt VERSLONDEN en deel 2, Het donkere paradijs – ook in jullie lijstje – inmiddels ook. O, wat een topboeken. Kan absoluut niet wachten op boek 3.

  • Leave a Reply