Nieuws

Bibliotheek Eindhoven komt met ‘Verse Leeswaren’


Goed nieuws voor de inwoners van Eindhoven want de bibliotheek komt met iets nieuws. Iedere drie maanden kun jij genieten van nieuwe titels, die gewoon bij jou thuis worden afgeleverd!

Lees de allernieuwste boeken

Voor €14,95 per keer, krijg jij de kans om de nieuwste boeken te lezen (de boeken zijn maximaal één maand oud). De bieb stelt het pakket voor je samen en komt het bij jou thuis afleveren. En je kunt daarbij een voorkeur geven voor één van de volgende genres: literatuur, spanning, feel good en young adult. Na drie maanden haalt de bibliotheek de boeken weer bij je op. Naast de boeken krijg je er ook leuke goodies bij en zeg nou zelf: daar wordt iedere boekenliefhebber vrolijk van! Verse Leeswaren is nu nog een pilot van de bibliotheek in Eindhoven en geldt enkel voor inwoners in deze regio. Je hoeft overigens geen lid te zijn van de bieb om van deze service gebruik te maken. Bekijk hier hoe je Verse Leeswaren kunt bestellen.

Ga jij deze nieuwe service van de bibliotheek uittesten?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.