Bestemd voor mij
Boeken

Bestemd voor mij – Chantal van Gastel

Met smart wachtte ik op het nieuwe boek van Chantal van Gastel: Bestemd voor mij. Vandaag lees je wat ik van dit boek vind!

Waar gaat Bestemd voor mij over? 

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Vol goede moed begon ik in Bestemd voor mij van Chantal van Gastel. Ik had zoveel zin om in haar nieuwste boek te beginnen, aangezien ik echt fan van haar ben. Ik heb de Zwaar-serie meerdere malen gelezen en ook haar andere boeken vond ik heel leuk en fijn om te lezen.

Lezers die al bekend zijn met Chantal van Gastel – en dan in dit specifieke geval met het boek Geknipt voor jou – zullen de hoofdpersonen van Bestemd voor mij wel herkennen. Dit boek is namelijk een spin-off van Geknipt voor jou. Deze twee boeken zijn prima op zichzelf te lezen, maar het is natuurlijk wel extra leuk om Geknipt voor jou nog even te (her)lezen voordat je aan Bestemd voor mij begint.

‘Bestemd voor mij is een perfect boek om in de winter te lezen!’

Zoals gezegd, ik kon niet wachten om in dit boek te beginnen. Maar om gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb er bijna een maand over gedaan om dit boek uit te lezen. En daar baalde ik van. Ik kwam er niet lekker in en ik weet eigenlijk niet goed waarom. Ik werd op de een of andere manier niet getriggerd om verder te lezen. Dat gebeurde eigenlijk pas bij de laatste 75 pagina’s, maar dat is eigenlijk te laat. Ik vind het super jammer dat ik niet mega enthousiast kan zijn over dit boek, maar ik wil wel gewoon eerlijk zijn. Ik lees ook een heleboel heel positieve recensies, dus het ligt wellicht gewoon aan mij, ik weet het niet!

Wat ik erg leuk vond is dat Mia en Feo uit Ik wist het er in voorkwamen. De details kloppen wel en dat zorgde ervoor dat ik een glimlach op mijn gezicht kreeg. De setting van het boek past in ieder geval wel helemaal bij de tijd van het jaar: sneeuw, vriendschap, liefde. Perfect om in dit seizoen te lezen dus.

Meer recensies lezen van de boeken van Chantal van Gastel? Klik dan hier.

Bestemd voor mij

Titel: Bestemd voor mij 
Auteur: Chantal van Gastel 
Verschenen: november 2018
Pagina’s: 320
Uitgever: The House of Books 

bol-button

Rating: 4,8/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *