De best gelezen artikelen van 2016 - Adorable Books
Algemeen

De best gelezen artikelen van 2016

boek-1

Het einde van 2016 nadert en dat betekent dat het tijd is om de best gelezen artikelen van het jaar op een rijtje te zetten. Zo leuk om te zien welke artikelen goed aanslaan bij jullie! 

1. Leuke achtergronden voor je smartphone

Afgelopen jaar maakten we een heleboel artikelen voor leuke achtergronden voor je smartphone. En die vielen goed in de smaak bij jullie, super leuk om te zien! Zo deed dit artikel met 15 leuke achtergronden het heel goed (lees: het beste artikel van 2016!), maar ook deze 15 boekgerelateerde achtergronden deden het erg goed. Oh, en deze! Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe achtergrond voor je telefoon, de keuze is reuze!

2. Nieuwe films op Netflix: de XXL editie

Afgelopen oktober verschenen er meer dan 300 nieuwe films op Netflix! Wij sprongen een gat in de lucht, deden een vreugdedansje door de woonkamer en sprongen daarna meteen achter onze laptops om een mega artikel te maken met de leukste nieuwe films die op Netflix waren verschenen. YAY!

3. 12 dingen die je niet wist van The Hunger Games

We all love The Hunger Games! Maar wist je deze gekke en interessante feitjes al? Wist je bijvoorbeeld dat er zo’n 1.800 kostuums gemaakt zijn voor de eerste film? Tedje zette 12 leuke feitjes op een rij.

4. De knapste acteurs uit tv-series

Tv-series, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! In 2016 zette Yara twee keer 9 knappe acteurs uit tv-series voor je op een rijtje. Daardoor zijn onze favoriete series nóg leuker om naar te kijken. Wie vind jij het knapst?

5. 6 boeken die je moet lezen voordat de verfilming uitkomt in 2016

Films zijn leuk, maar boeken blijven vaak altijd beter. Daarom is het verstandig om eerst het boek te lezen en dan pas de film te zien! Deze 6 boeken werden in 2016 verfilmd en moet je dus zéker lezen voordat je de film gaat zien!

book_and_kindle-800x533

6. 7 voordelen van het lezen van een e-book

Wij houden van echte papieren boeken, maar omdat we altijd veel onderweg zijn, zijn we super blij met onze e-readers. Danique V. zette 7 voordelen op een rijtje van het lezen van een e-book!

7. 6 tips om goedkoop boeken te scoren

Boeken sparen is een leuke hobby, maar onze bankrekening vindt dat minder leuk. Daarom zette Danique E. 6 tips op een rijtje om op een goedkope manier boeken te scoren. Mocht je het artikel nog niet hebben gelezen, ga het zeker doen! Misschien zit er nog een handige tip voor jou bij.

8. Deze 5 dingen moet je als boekenliefhebber gedaan hebben

Ben jij een boekenliefhebber? Dat kan bijna niet anders, anders was je niet op onze boekenblogger! Deze 5 dingen moet je als boekenliefhebber zeker een keer gedaan hebben!

9. 29 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

Ben jij net als wij ook een enorme Harry Potter fanaat? Danique V. zette 29 dingen op een rij die jij misschien nog niet wist van Harry Potter. En, hoeveel feitjes kende jij nog niet?

woman-reading-a-book-picjumbo-com

10. Dit is waarom iedere lezer Goodreads moet hebben

Goodreads is waarschijnlijk geen onbekende naam voor de meeste lezers. Wij zetten de voordelen van Goodreads voor je op een rijtje. Na het lezen van dit artikel wil jij ook Goodreads!

Deze artikelen van 2016 zijn ook absoluut het lezen waard, mocht je ze nog niet hebben gelezen:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther januari 8, 2017 at 17:30

    Dit zijn ook echt de artikelen die ik altijd het liefst lees van jullie. 🙂

  • Leave a Reply