Behind the Adorable Books scenes #99 - Adorable Books
Personal

Behind the Adorable Books scenes #99

boekenblog-adorable-books

Wat was het prachtig weer, afgelopen week, vinden jullie niet? Tedje kwam terug van vakantie (gelukkig nam ze de zon met zich mee!), Danique E. woont sinds kort weer thuis en ging haar beautykast uitpluizen, Yara werkte veel en Danique V. bezocht veel persvoorstellingen voor de site waaronder The Jungle Book.

Tedje

Ik was vorige week in Tenerife en oh, wat heb ik genoten! Van dit uitzicht krijg je nooit genoeg, toch?

In een week tijd las ik vier (!!) boeken uit. Heerlijk! Het was te lang geleden dat ik zoveel boeken achter elkaar had gelezen. En dat was ook wel nodig voor mijn reading challenge haha.

Ik las onder andere ook Shopaholic grijpt in. Een recensie kunnen jullie gauw verwachten!

Ik hou van bloemen!

Danique E.
Photo from glambeautynl
Mijn beautykast puilt op het moment echt heel erg uit, oeps!

Photo from glambeautynl
Ik ben echt dol op de lente én op mooie bloemen!

Yara

Zaterdagavond naar deze film. Heb je de recensie al gelezen?


Afgelopen weekend ben ik heerlijk door Den Haag wezen touren! Van Scheveningen tot aan het binnenhof, I love it.


KIJK mijn nieuwe boek! Zo blij mee, staat in m’n kast te shinen als een gek 🙂

Danique V.
ab
Ik ging naar de persvoorstelling van The Jungle Book! Morgen lees je hier een recensie over.

ab
Breakfassttt!

ab
Selfietime

b
De lente begint nu eindelijk echt te komen. Het was zulk lekker weer in de avond op het strand.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen. 

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Daniëlle april 13, 2016 at 14:17

    Leuke foto’s! Als ik het strand van Tenerife zie moet ik gelijk denken aan mijn tripje naar Fuerteventura, nu een maand geleden. Daar hadden dezelfde parasollen. Echt zo heerlijk, ik heb echt heimwee. Gelukkig heb je de zon meegenomen! Ben heel benieuwd naar de recensie van Jungle Book!

  • Reply Anouk april 14, 2016 at 10:21

    Leuk om te zien weer! Ik ben heel benieuwd naar de films Jungle Book en The Huntsman Winter’s War 🙂

  • Reply Esther april 14, 2016 at 16:21

    Ik word blij van jullie foto’s! <3

  • Leave a Reply