Personal

Behind the Adorable Books scenes #90

Unknown
Deze week: Heel veel eten, heel veel boeken en carnavallen! Onze week zat weer bomvol. Kijk mee wat voor foto’s wij afgelopen week hebben gemaakt.

Yara

Afgelopen week ging ik met Claudia op date: heel veel praten (zijn we goed in), shoppen, nog meer praten, lachen en lunchen. Dit was zo lekker!

Nadat ik met Claudia had afgesproken, ging ik natuurlijk naar huis. In de trein las ik dit boek. Love it! De recensie staat inmiddels ook al online.

Zaterdag werd heel vroeg dit boek bezorgd. Het was écht vroeg, haha. Ik was desondanks wel heel blij!


Throwback naar Londen, waar ik de Harry Potter Warner Bros. Studio bezocht en deze trein zag. HEMELS!

Danique E.

Photo from glambeautynl
Afgelopen week werkte ik een dagje vanuit Den Haag!

Photo from glambeautynl
Deze is zo lekker! Nomnom.

Photo from glambeautynl
Afgelopen week was het weer tijd voor carnaval, whoop! Ik ging één dag als brandweervrouw en één dag als cowgirl. Ben jij ook geweest?

Photo from glambeautynl
Samen met de leukste wortel a.k.a. mijn vriend <3

Tedje

Een van mijn lievelingsboeken van vroeger: de Gossip Girl serie! De tv-serie vind ik de beste serie ooit en blijf ik met heel veel plezier meerdere keren kijken. You know you love me! XOXO

Ik kreeg het nieuwe boek van Elsbeth Witt binnen: Zand erover. Heel benieuwd! En ik het boek uit heb, zijn jullie natuurlijk de eersten die de recensie kunnen lezen op Adorable Books.

Afgelopen weekend vierde ik carnaval in Breda en Maastricht! Hebben jullie nog carnaval gevierd?

Ik hou van notitieboekjes van de Hema!

Danique V.
ab
Heerlijk een dagje vrij gehad!

ab
DEZE THEE! <3

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen. 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.