Personal

Behind the Adorable Books scenes #88

adorable-books-boekenblog

En er is weer een week voorbij! Afgelopen week kreeg Danique E. héél goed nieuws te horen, las Yara een verslavend boek, ging Danique V. sushi eten en volgde Tedje vol spanning Wie is de Mol. Kijk je mee naar onze week? 

Danique E.
Photo from adorablebooksnl
Dit gebeurt er als ik twee boekenbonnen krijg… Heb jij al één van deze boeken gelezen?

Photo from adorablebooksnl
Dit boek kreeg ik afgelopen week binnen om te recenseren. Ben er meteen in begonnen en hij is zo verslavend! Binnenkort volgt de recensie.

Photo from glambeautynl
Afgelopen week had ik iets groots te vieren! Ik heb namelijk een nieuwe baan. Vanaf maandag ga ik full time aan de slag bij Belvilla als Junior Content Marketeer. Ik heb er super veel zin in! (Natuurlijk blijf ik ook gewoon bloggen voor Adorable Books ;-)).

Photo from glambeautynl
Samen met mijn vriend ging ik voor het eerst in jaren weer eens schaatsen. Het was echt heel leuk, haha!

Tedje

Cupcakes eten bij A Cup of Cake in Breda met mijn zusje. ZO lekker!

Favoriete nagellak van OPI en mijn nieuwe ringen!

Schrijven in mijn Molboekje. Ik verdenk Klaas en Rob. En jij?

The Lucky One kan ik blijven kijken!

Yara

YEHES! Ik ben in dit boek begonnen. Zo mooi!

Kijk de mooie kast van mijn schoonmoeder! De boeken staan op kleur, zo leuk!

Ik lees momenteel dit vreselijk verslavende boek: ik heb hem gekocht van een cadeaubon die ik van mijn schoonmoeder heb gekregen. Duizend stukjes van jou is het duizend keer waard, prachtige omslag en geweldig verhaal!

Mijn mooie, nieuwe camera! Hij is mega retro en daardoor vind ik hem alleen maar toffer. Wat een gaaf ding 🙂 Ik wilde al heel lang een nieuwe camera en dankzij Tedje heb ik de knoop doorgehakt en kocht ik deze. Blij, blij, blij.

Danique V.
ab
Check wat er binnen kwam! Hij is zo preetttyyy!

ab
Heerlijk sushi gegeten samen met mijn zusje.

ab
Iemand had deze achter gelaten bij de automaat waardoor ik gratis kon reizen, zo lief! Op Utrecht heb ik hem natuurlijk zelf ook achter gelaten bij een automaat.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen. 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Ellis januari 27, 2016 at 08:28

  Ik ben zo benieuwd naar Duizend stukjes!

 • Reply chantal januari 27, 2016 at 09:52

  Jaah ik heb the lunar chronicles ook gelezen, het is mijn favorietw serie. De rest is echter niet vertaald, dus die lees ik nu maar in het engeks. Ik wil zo graag weten hoe het afloopt, het is best te doen. Moet er alleen tijd voor vinden…

 • Reply Sanne januari 27, 2016 at 10:17

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan Danique!

 • Reply hetboekenik januari 27, 2016 at 10:45

  De boeken van de lunar chroncles heb ik al gelezen en ik denk dat je ze wel leuk zal vinden

 • Reply Ayla januari 27, 2016 at 14:15

  Jaa, sterrenregen is zo mooi! 😀 leuke foto’s!

 • Reply Esther januari 27, 2016 at 17:42

  Danique, gefeliciteerd met je nieuwe baan! <3

 • Reply Astrid januari 28, 2016 at 02:21

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Er staan weer een aantal leuke boeken bij die op mijn nog te lezen lijst komen!

 • Leave a Reply