Behind the Adorable Books Scenes
Personal

Behind the Adorable Books scenes #78

adorable-books

Wat vliegt de tijd! Voor we het weten zitten we alweer aan het kerstdiner. Bizar! Afgelopen week hadden we een date met de meiden van de Adorable Book Club.

Yara

Er was een event op werk en we gingen met z’n allen op de foto. Zo gezellig!

Het was tevens de laatste keer dat ik werkte met deze topper. We droegen dezelfde lipstick: Twig van MAC. Hij is zo mooi. Op m’n verlanglijstje!

Eleanor & Park kost momenteel maar €10,- en is te verkrijgen in deze prachtige midprice editie. I love it.

Als kind las ik altijd de boeken van Francine Oomen in de bibliotheek. Ik vond die serie ge-wel-dig. Ik bedacht me laatste dat ik die boeken wel graag zou willen hebben voor later, als een leuk aandenken. Ik besloot op Marktplaats te kijken en trof 9 boeken aan die ik voor €15,- mocht overnemen. Echt spotgoedkoop, de meeste complete series stonden er voor €30 of meer op. Er ontbreken er nu nog twee (weet jij welke? ;)) en die ga ik nog wel kopen. Zo blij!

Zondags wakker worden met een lekker ontbijtje en een vrolijke vogel die uit d’r kooi mag en aan het scharrelen is. Deze boekenleggers kreeg ik bij de Donner, en ze zijn ZO mooi! Thanks again, Donner. Miley probeerde ze te slopen, maar die missie is gelukkig gefaald.

 

Danique V.
ab
Uit eten met de ABC club! We waren bijna compleet, zo leuk om iedereen nu in het echt te hebben gezien.

Tedje

Tijd voor weer een aflevering van The Vampire Diaries!

Vorige week gingen we meeten met de Adorable Book Club in Utrecht en het zag er zo gezellig uit!

We waren bijna compleet! Maaike en Fleurine konden er helaas niet bij zijn.

Mug in a cake! Zo cute!

Danique E.
Photo from glambeautynl
Nog een foto van Glow omdat het zo leuk was!

Photo from glambeautynl
Met mijn vriend ging ik afgelopen zaterdag lekker wat drinken in de stad en daarna naar Spectre! Vond de film erg leuk!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Ellis november 18, 2015 at 08:25

  Wat een grote AB club ineens! Ziet er gezellig uit 🙂

  • Reply Danique V. november 18, 2015 at 14:05

   Haha, ja! Wel onze boekenclub he 😉 Dus niet AB zelf! Haha.

 • Reply Madelon november 18, 2015 at 09:23

  Ik vind de cover van de midprice van Eleanor & Park wel echt mooi!

 • Reply Esther november 18, 2015 at 09:31

  Wat een leuke foto’s girls. Het etentje was echt heel gezellig! <3

 • Reply Chantal november 18, 2015 at 10:23

  Yara je mist nog 3 boeken: met/vriendje , ( zonder) dromen en de laatste is mijn vader. Ik heb ze helaas net verkocht, anders had je ze kunnen krijgen

 • Reply Tamara november 19, 2015 at 00:44

  Wat een volle tafel! Maar ook heel leuk!

 • Reply Nicky november 19, 2015 at 12:41

  Die Eleanor & Park is echt heel erg mooi ♥

 • Reply hetboekenik november 20, 2015 at 15:12

  Die selectieboekenleggers vind ik echt prachtig. LIef dat je ze bij Donner kreeg

 • Leave a Reply