Personal

Behind the Adorable Books scenes #77

diary58
Met het zachte weer van de afgelopen week vonden wij het niet erg om de deur uit te gaan! We aten en dronken weer lekkere dingen thuis en buitenhuis en kregen weer een boel mooie boeken binnen om te recenseren voor de website.

Danique V.
ab
Een super heerlijk ontbijtje voor mezelf gemaakt!

ab
Het is niet altijd even warm in ons huis, dus grote truien zijn altijd gewenst!

Yara

Dit boek werd bezorgd. Oh. YES! Ik lees momenteel deel 2 van de serie en kan niet wachten tot ik in dit praaltje mag beginnen.

Woensdag was ik een halve dag thuis in verband met een verhuizing op kantoor en toen kon ik eindelijk de LE van List en Leugens ophalen bij de AH (Bol.com afhaalpunt). It’s so pretty.

Afgelopen vrijdag had ik een borrel op stage, die borrels zijn echt geweldig altijd.

Het boek van Ohmyfoodness lag op kantoor en ik moest er even in snuffelen. Nu wil ik hem ook. Het boek zit vol guilty pleasures, jum!

Zaterdag was het tijd om te werken en ik had Rebel mee in de trein richting Rotterdam. Ik las hem zondag uit, echt een fijn boek! Ik ben dol op de Talon serie.

Ik was veel te vroeg in Rotterdam en besloot de Donner in te duiken. Ik snuffel altijd wat rond op de YA afdeling. Ik heb al heel veel boeken maar toch kan ik het niet laten om te kijken (zelfs als ik niets van mezelf mag kopen.) Ik spotte de Midprice editie van Silber. PRETTY! Ik wil hem. Ik vind omslagen altijd heel belangrijk in mijn aankoopproces, als het omslag mooi is schaf ik een boek veel eerder aan. Daarom nam ik dit boek bijna mee (tot er een stemmetje in mijn hoofd sprak: ‘Yara, je moet nog héél véél boeken lezen komende tijd, je hebt geen tijd hiervoor’… OK!)

Danique E.

Photo from adorablebooksnl
Ik kreeg dit mooie boek voor Adorable Books binnen. Heel erg benieuwd naar!

Photo from glambeautynl
Nieuwe schoenen maken mij heel vrolijk!

Photo from glambeautynl
Met mijn vriend ging ik heerlijk uiteten bij Plein 4 in Eindhoven!

Photo from glambeautynl
Daarna brachten we een bezoekje aan Glow. Glow is een lichtfestival in het centrum van Eindhoven. Langs een route van ongeveer 5 km worden allerlei gebouwen of andere dingen op een super gave manier verlicht. Heel erg de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Photo from glambeautynl
<3

Tedje

TAART!!

Perfecte combinatie: muntthee, Tony’s Chocolonely en een fijn boek! De recensie van Winter in New York van Chantal van Gastel hebben jullie al kunnen lezen!

Drankjes in Amsterdam.

Heel benieuwd naar dit boek! Binnenkort kunnen jullie een recensie verwachten.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.