Personal

Behind the Adorable Books Scenes #72

Diary72
De afgelopen week werd er weer massaal gelezen! We zijn goed op pad om onze reading challenge te behalen. Yara heeft hem zelfs al gehaald en verhoogd naar 50! Ook werd er weer goed gegeten. Als je ons al langer volgt dan weet je dat wij dol zijn op eten en drinken. We kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Het liefste combineren we eten en drinken met lezen (wie niet?). Kijk mee naar wat wij hebben gedaan de afgelopen tijd!

Tedje

Onderweg naar Amsterdam met een Pumpkin Spice Latte en mijn e-reader!

Ik ontving Portret van een vrouw, wat een prachtig boek! Je kunt de recensie hier lezen.

Leuk voor een DIY: gebruik oude boeken, verf ze wit en gebruik ze als decoratie! Kwam ik tegen op de vt wonen & design beurs.

 photo IMG_8715.jpg

Een nieuwe tv dus dat betekent heel veel Netflixen!!

Danique E.

A
Jammie! Lekker bij bagels & beans lunchen met mijn vriend.

B
Fijne dierendag lieve Kylie <3

C
Zondag had ik een chill dagje en toen heb ik lekker liggen lezen op bed!

Yara

1
Shoppen tijdens de National Glamour Day! Jaaaaa, love it. Veel te veel gekocht. Ook ging ik naar Lush, want daar is de Snow Fairy (net als de kerstcollectie) te koop.

2
Ik was aan het oppassen op een super schattig hondje, we gingen op zondagmorgen lekker vroeg wandelen in het Zuiderpark (Den Haag). Ik ben dol op dat park.

3
Op zondag ging ik ook ’s middags met m’n vriend op date, lekker de stad in. We dronken bij de Coffee Company een heerlijke cappuccino. Nom.

4
In de trein las ik 75 procent van Gillian King’s boek: Alles of niets! Jullie moeten dit boek lezen. Echt. Gewoon doen.

5
Met oppashondje Sky lezen. Zo lekker warm in mijn onesie en met een bloedhete hond op me. Ze is nu weg en ik mis haar nu al, het was zo gezellig.

Danique V.
D
Leervoedsel!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte worden gehouden van ons persoonlijke leven? Volg ons dan op onze persoonlijke Instagram accounts: Danique V, Danique E, Yara en Tedje. Natuurlijk kun je ook ons Adorable Books account volgen.

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.